Пиша тук, тъй като в офтопика надали някой ще види какво пиша :D Също така надали и някой "форумен модератор" ще ми изтрие темата в близките няколко дни :D
И най-вече,защото мога да си го позволя :D
Вчера имах изпит по виша математика и задача от аналитична геометрия (там даден един квадрат с някъв връх и да се напише уравнението на диагонала му)...та реших си аз задачата логически като му намерих точките спрямо дадения кординат на кординатната система и се сетих, че едно време играех едно нещо наречено Bulfleet и ми беше интересно да търся кординати,планети и т.н... Влязох в този форум, преди това видях и класацията в отделните вселени...
ПЛАЧЕ МИ СЕ !!
Играчи,който по мое време неможеха да откъснат са на челни места...говори зле за играта,говори и зле за тия дет са пред тях и са им в обсега...
Форума - нито 1 юзер логнал се по това време... Преди имаше по 50-тина,който чакаха да се постне некоя битка в трибуната (все пак идва ноща)...
Едно време беше готино да си в топ 100 (дип,че за мене не бях ли в топ3 рунда е бил слаб) сега в топ 100 са всички регистрирани...
Едно време имаше по няколко съюза достойни да водат битки на високо ниво,на средно няколко,на ниско и на каквото си изберете...
Сега има по 1 съюз....
Едно веме... КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ? Защо западна играта? Администрацията ли отказа играчите,нужното време за играта ли,отказването на отделни играчи(срещу, които е било интересно да играеш), появата на други игри ли...обстоятелствата... За всеки отказал се причината е различна...
Проблема е,че на негово место не идва нов.
Жив пример: Превъртях играта за последно 2008.. Регнах се лятото отново (ей така ИМАШЕ НЯКВА ПРОМЯНА - БЯХА ПУСНАТИ НОВ ТИП РУНДОВЕ ПО 2-3 седмици ) Мен ме устройваше... И квоо - пълна скукаа.. 3 рунда по ред...3 рестарта...3 различни правилника...3 различни начина за определяне на победител... 3/3
Нямах никаква конкуренция...Едвам се намираше някой да ме гони...Че тоя някой беше и от съюза ми...СМЯХ !
В коя игра си 1-ви и след 4 години пак си 1-ви без проблем... Какво имам впредвид?
Ами нищо не се е променило - причината една от 1-вите онлайн игри (при това хубава и качествена да западне) можеби новите проекти на компанията,която е поддържа са били по-доходни и са я захвърлили...
Истината е,че няма никаква промяна...НИЩО
Влизам във форума и гледам ПЪРВИ СТЪПКИ В ИГТАТА (последен пост JADE 2006 ГОДИНА ) Eвала !! Всеки нов потребител само като го види и ще се откаже да чете за какво става на въпрос... Сега сме 2013 а то е същото...
В момента на мода са онлайн игри, в които нещата стават бързо,веднага и не отнемат време... В булфа пак сигурно треа да си висиш 10-15 часа, за да си на ниво...
Даже и вестника умрял (дето се бутаха най-големите ентусиасти и айде няма да ги коментирам като играчи) ...
То е ясно, че играта върви надолу ама силно се надявам някой от тези,които още се занимават с играта да потърси развитие и ресурси за нея. Мъчи се един Роял (то и той одъртял) да направи нещо по въпроса ама и на него му идва 1 добра - 1 лоша идея и тъпче на едно место.Като толкова нямат хората време да се занимават - намерете нови... Стимулирайте ги по някъв начин (кредити,пари ако щете) и ше се намери някой да твори.
Айде спирам да пиша глупости...Дано другия път като ми се прииграе играта да съществува... (:
ОФтопик
Re: ОФтопик
Самият факт, че 30 мин почти и никой не ми е видял темата говори сам по себе си колко е зле работата !!
Понякога минават дни докато се погледне дадена тема,единсвената тема която гледаха веднага след като се пусне беше вестника, за сега чакаме новият екип да пораздвижи форума, но май не се знае колко време ще мине до тогава.jadai написа:Самият факт, че 30 мин почти и никой не ми е видял темата говори сам по себе си колко е зле работата !!
Джадай,
Радвам се да те видя отново.
Ще ти отговаря хаотично на целия пост.
В момента на мода са онлайн игри, които са шаренки и са направени за нови играчи - имаме вода да изтече докато булфлийт влезе в модните тенденции. Но това не означав, че в тези игри е трудно да си в топ 100. Тези игри може да са успешни, но никога няма да са като Булфлийт преди до преди 7 години. Никога. Нито една игра. И булфлийт няма да се върне на това положение. Тогава възприятията ни за игри бяха различни, появи се тази игра и ни събра - хора, които от виртуални съюзници и съперници, впоследствие ставаме приятели в живота. Хора, с които споделяш емоциите си виртуално и реално. Но такова беше времето тогава - няма нищо общо с администрация, модни тенденции, геймплей и т.н. Просто попаднахме в точното време, на точното място, за да играем тази игра, за да се запознаем с тези хора, за да изживеем тези емоции. Но времената се промениха, и остана споменът и хората. Може би като се замислим по този начин от мен, от теб и още доста хора, умира по една частица - тази на сантименталната стойност. Но трябва да го приемем - вече няма игра, в която да се регнеш и да се окаже, че единият ти съперник, който мислиш за мулти е управител на ресторант и отиваш да се видите, а другият - хирург, който те оперира впоследствие (имало е и такъв случай), няма игра, в която да успееш да надъхаш съюза ти да си направите отделен съюзен форум, а противниците ви да искат да ви го хакнат ... и да успеят ... и да ви четат фантазиите на стратегиите, които кроите. Умряха и РС-гейм клубовете, които също обединяваха голяма част от играчите. Няма ги операторите, които да работят там и да цъкат денонощно, същите тези, които ще ти спрат интернета, докато те атакуват.
Светът се промени, джадай, не играта, правилата или администрацията.
Радвам се да те видя отново.
Ще ти отговаря хаотично на целия пост.
В момента на мода са онлайн игри, които са шаренки и са направени за нови играчи - имаме вода да изтече докато булфлийт влезе в модните тенденции. Но това не означав, че в тези игри е трудно да си в топ 100. Тези игри може да са успешни, но никога няма да са като Булфлийт преди до преди 7 години. Никога. Нито една игра. И булфлийт няма да се върне на това положение. Тогава възприятията ни за игри бяха различни, появи се тази игра и ни събра - хора, които от виртуални съюзници и съперници, впоследствие ставаме приятели в живота. Хора, с които споделяш емоциите си виртуално и реално. Но такова беше времето тогава - няма нищо общо с администрация, модни тенденции, геймплей и т.н. Просто попаднахме в точното време, на точното място, за да играем тази игра, за да се запознаем с тези хора, за да изживеем тези емоции. Но времената се промениха, и остана споменът и хората. Може би като се замислим по този начин от мен, от теб и още доста хора, умира по една частица - тази на сантименталната стойност. Но трябва да го приемем - вече няма игра, в която да се регнеш и да се окаже, че единият ти съперник, който мислиш за мулти е управител на ресторант и отиваш да се видите, а другият - хирург, който те оперира впоследствие (имало е и такъв случай), няма игра, в която да успееш да надъхаш съюза ти да си направите отделен съюзен форум, а противниците ви да искат да ви го хакнат ... и да успеят ... и да ви четат фантазиите на стратегиите, които кроите. Умряха и РС-гейм клубовете, които също обединяваха голяма част от играчите. Няма ги операторите, които да работят там и да цъкат денонощно, същите тези, които ще ти спрат интернета, докато те атакуват.
Светът се промени, джадай, не играта, правилата или администрацията.