Приятел от съюза с които си имаме по особенен език и се шегуваме както си пожелаем един друг дори с псувни
Пиша му аз но получавам отговор от него( Никси вече го няма)
Веднага ми идва на ум този или се ебава с мене или наистина си е дал акаунта
След което му изпатих така приятелското ми съобщение от сорта - ДА ТЕ ЕБ. В ГЪЗА НЕЩАСНИК НЯМА ДА МЕ ЛЪЖЕШ
По този начин сме си говорили доста и избщо не съм си и представял какво ще се случи в последствие ...
След което получавам ЛС (мАЙТАБ БЕ УИЛИ)
Но след тва веднага гледам сменя си ника на WARRIOR и напуска съюза . Вече осъзнавам че човека наитина си е дал акаунта и вече започвам да се опасявам от най страшното-да ме докладва за обида и какво се случи точно това когато днес влязох в акаунта си съм наказан за обида
Към човек коит не съм целял да обиждам-Този чвек WARRIOR НА ПРАКТИКА-ДЕ ФАКТ ИЗЛЪГВА АДМИНИСТРАЦИЯТА ЗА ДА МЕ НАКАЖЕ ЦЯЛ ДЕН ДО 30 1 И 14 СЛЕД ПОЛУНОЩ ЗА НЕЩ КОЕТО НЕ Е АДРЕСИРАНО ДО НЕГО
Никси не ми е казвал че си дава акаунта,както и този до последно ме,ебаваше....
Сега съм наказан дефакт за псувня по приятела ми която уж е вече към този помияр които лъже администрацията имам ЛС -те и ще го докажа и ще настоявам да го накажат за тази му подла постъпка с която ми прецаква над 40 милиона ресурс- с наказание което не заслужавам -подлостта на този човек е супер огромна и моля за съдействие на админите !!!