Как един Боклук излъга админите да ме накажат ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Как един Боклук излъга админите да ме накажат ...

Мнение от varkulak »

Вчера пиша ЛС в съюза си на nixx
Приятел от съюза с които си имаме по особенен език и се шегуваме както си пожелаем един друг дори с псувни :)

Пиша му аз но получавам отговор от него( Никси вече го няма)
Веднага ми идва на ум този или се ебава с мене или наистина си е дал акаунта :)

След което му изпатих така приятелското ми съобщение от сорта - ДА ТЕ ЕБ. В ГЪЗА НЕЩАСНИК НЯМА ДА МЕ ЛЪЖЕШ

По този начин сме си говорили доста и избщо не съм си и представял какво ще се случи в последствие ...

След което получавам ЛС (мАЙТАБ БЕ УИЛИ) :) и си викам аа бъзикал се е с мене :)
Но след тва веднага гледам сменя си ника на WARRIOR и напуска съюза . Вече осъзнавам че човека наитина си е дал акаунта и вече започвам да се опасявам от най страшното-да ме докладва за обида и какво се случи точно това когато днес влязох в акаунта си съм наказан за обида :)

Към човек коит не съм целял да обиждам-Този чвек WARRIOR НА ПРАКТИКА-ДЕ ФАКТ ИЗЛЪГВА АДМИНИСТРАЦИЯТА ЗА ДА МЕ НАКАЖЕ ЦЯЛ ДЕН ДО 30 1 И 14 СЛЕД ПОЛУНОЩ ЗА НЕЩ КОЕТО НЕ Е АДРЕСИРАНО ДО НЕГО

Никси не ми е казвал че си дава акаунта,както и този до последно ме,ебаваше....

Сега съм наказан дефакт за псувня по приятела ми която уж е вече към този помияр които лъже администрацията имам ЛС -те и ще го докажа и ще настоявам да го накажат за тази му подла постъпка с която ми прецаква над 40 милиона ресурс- с наказание което не заслужавам -подлостта на този човек е супер огромна и моля за съдействие на админите !!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Re: Как един Боклук излъга админите да ме накажат ...

Мнение от varkulak »

Цялата работа е че тя беше в съюза и преди това но с друг ник които бе mecho нещо от сорта и го изгоних и никси му е дал акаунта си без аз да знам и ето какво се случва долнот детенце по какъв подъл начин ме прецаква мен и акаунта ми за нещо което не е адресирано към него

Нещо което редовн съм правил с никси и никга не съм наказван защото така си се солехме ...

Изключително ми е обидно да ме накажат п тоя начин защото сега ми стана гравитацията и имам 40 милиона ресурс че и повече и всичко отива на вятъра заради този боклук...

Мислите ли че аз бих наругал някой който и да е не-пруиятел точно в този момент ?

Никога!!!

Супер подла постъпка да ме накажат !!!
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Темата прилича на статия от вестник Лична драма :)
Потребителски аватар
choko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
Контакти:

Мнение от choko »

Аамм.. добър вечер.

Оставам наясно,че е станало някакво голямо недоразумение със даването ми на акаунта. Във комуникациите си със Върколака наистина нямаме мерки, граници и цетки, и никой не беше уведомен за отказването ми от играта, дори администрацията.

В последствие, по някаква странна работа разбирам,че бившият ми съюзник изяжда пишкира с извинение, заради някой си. Наистина ви моля за коректна намеса и да ме извините за бъркотията, която ви създавам (играчи,администрация и всички останали,които са замесени)

Надявам се нещата да бъдат оправени.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Никс брато мерси за намесата :) и нема да ти г простя,че не ми каза брато направо си ревеш за един ритник в мутрата :)
Потребителски аватар
kristian123
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 26, 2012 7:11 am

Мнение от kristian123 »

Виж сега приятел.Никс ми даде акаунта си и аз писах на масово че вече не е никс ами кристиан!После там нещо ми писа и аз се помайтапих с теб.До тук!След това напуснах съюза заради голямата ти уста и празните ти приказки, но както и да е.
Nixx бързо ми даде ацц-то, но не задълбочавай !
Уважавай силните в моментите им на слабост, когато те се надигнат, ще бъдат дори по-силни.
Потребителски аватар
bold
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 22, 2011 11:11 am
Контакти:

Мнение от bold »

Мисля ,че тук темата вече е приключена.
Помисли преди да пишеш !
Отговори

Върни се в “Off Topic”