Bulfleet Weekly 24.06.2012
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Re: Bulfleet Weekly 24.06.2012
Екипът на Bulfleet Weekly влезе под прикритие за да види дали ще има наливания и този рунд както предния.Слави беше главно действащо лице и като отказа да налее papagal се захвана с посредничестовото за осигуряването на нужните му бойни точки.
Няколко дена преди битката:
Noksitel:аз се чудя кого да налея, 2000бойни и 500 унита.
слави:не знам папагала пробвай.
Noksitel:нямам му скайп.
слави:аз го имам, слави изпраща визитка.
Noksitel:ама то кво да го наливам тоя лайнар, ей така не ми се ще трябва да му искам кредити не ми е никакъв.
слави: Ноксителя каза че може да те налеее, миналия ден не ти ли писа.
papagal: Не, ако може да ме налее ще стане супер, ти скайп имаш ли му.
следва изпращане на скайп визитката.
papagal: гледам ми е писал но бях на работа, ами ако стане може и 2ро (място) да хвана той има доста добра флота, ако не се лъжа, ако ме налее ще дръпна много.
слави:той няма завършен рунд, винаги налива някой, даже дините дето каса ги удари са били предвидени за някой, но нашият го преварил.
papagal:Слави той е съгласен ама да не ни накажат, ти какво мислиш?
слави:зависи как ще го направите.
papagal:дай някой съвет.
слави:ами флотата ти да е някъде надалеко и той да литне по нещо, ти логваш и стацваш. нещо такова, пък той офка паднал му нета или нещо такова.
papagal:аха ясно
Минути след битката:
слави:наливането на рунда
papagal:само ти знаеш братле надявам се, че ти имам доверие
слави:дай битката.
papagal:Noksitel vs papagal
Какво мислиш?
слави:че ще ви опортокалят, ебати явното наливане.
Цената коя плати papagal за битката е 1000нанокредита, като 150 от тях отидоха за местенето на планетата.
Двата акаунта са наказани до края на рунда.
Остана неразгадан само един въпрос:Къде е рециклажа от битката?
Bold
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
50359680 метал
50359680 кристали
25179840 газ
от: [3:257:1]
HIGHWAY1. Какво мислите за битката между papagal и Noksitel ?
2. Вие бихте ли "наляли" някой и ако да на каква цена?
3. Как би изглеждало перфектното наливане?
4. Знаете ли за уговорени битки и бихте ли докладвали на администрацията за тях?
5. Ще има ли размествания до края на рунда според вас?
1. Много добре изиграно от страна на папагала, издебна го и го посрещна. Скоро не съм виждал подобна битка.
2. Двеста марки.
3. Когато чашите са винаги пълни, дори и след като отпиваш.
4. В Боен клуб всичките бяха уговорени.
5. До края на рунда мисля да преместя бюрото си в по-сенчестия край на стаята.
tor
1. За битката не знам подробности, но не това е начина да минеш напред в класирането. При докозано наливане
къде отидоха наказанията като редуциране на флотата и отворени атаки към виновните.
2. Смятам,че с годините съм доказал,че не съм от тия играчи.
3. Не съм се замислял.
4. В този рунд не знам за уговорени битки. Може би имаше в началото, но за рунд 24 мога да кажа по какъв опорочен начин завърши рунда. Цял съюз да налеят универсала и да остане ненаказано, че даже момчето и купата си е взело предполагам.
5. За размествания не знам, но всичко може да се очаква.
le6o123
1. Това е риторичен вапрос нали?
2. Не сам се замислял над този въпрос, но по скоро не.
3. Оооо варианти много(това не го публикувай моля : преди няколко дена един ми купуваше кръстовете с максимална цена а после го видях да ги продава на нормална но по 200 на куп та не бях подготвен да си ги купя обратно и после се делна,вид лека финансова инжекция).
4. Не не знам, а и доказателства ще трябват.
5. Малко вероятно.
Undisputed
1. Не знам за какво става на въпрос.
2. Не знам.
3. Засичане на сейван или успиване за 20 мин. на нападателя, като защитника знае преди това кога пада сейвана.
4. Знаел съм за такива. Бих докладвал само, ако ме засяга пряко.
5. Ако papagal остане наказан, да.
SPYKE
1. Не съм я гледал.. и не мисля да го правя.
2. Нов съм и не знам какво е наливане
3. ...
4. Не съм чул за такива
5. Не, няма да има, миньори са заели челните позиции (както винаги, за жалост)
ReLaX
1. Трябва да се разпитат и 2те страни на битката, възможно е Ноксител да е забелязал част от флотата на папагал и тогава да си е помислил, че може да бъде нагъл,но е възможно да си е чисто наливане.
2. Ако се отказвам и по-този начин евентуално бих му помогнал да събере ГАЗ за да си дига флотата ...
3. Тайна
4. Не
5. Зависи единствено от администрацията. Обикновените играчи имат най-малката дума в играта за съжаление. Дори да даваме предложения какво може да се промени за да бъде по "епична" играта.
WestStar
1. Аз бях мод ама видях доклада де и знам предисторията.Еми, тяхна си работа. Решили са да се наливат, писнало му на единия да играе и толкоз. Виждам, че си носят последствията...
2. Никога не казвай никога всичко е възможно. На каква цена? Според ситуацията...
3. ААА не знам.... не разбирам от такива работи...
4. Ако засяга интересите на съюза, да. Иначе какво печеля от това да гледам на другите в гащите? Гледам си моята игра, има кой да следи за нарушения. УЖ....
5. Не... Най-много тия дето са моднали, да бъдат минати.
Haleesi
1. Какво да си мисля. Не знам подробности но от това което виждам а и знам. Папагала беше снощи на рожден ден и влизаше от време на време да рефрешка. Другото което виждам е че е местена планета няма колонизатор ни реци във флотата на нападателя което значи че не е финална битка. Рециклажа не е във папагала също така не смятам, че е знаел че го атакуват в смисъл не е бил в игра а между рефрешерите. За мен рециклажа който го е взел ако не е в нокситела трябва да бъде нулиран от админите. Да се махнат бойните точки на папагала и да го компенсират за изгубеното време в принудителен мод. Докато не погледнат фактите понеже извадки от скайп не се вземат под внимание а и знам случки всякакви знаем и как завърши миналия рунд победителя така, че да се замисли Радо.
2. Наливал сам да. На никаква цена. Не съм искал в замяна нищо, но това беше преди доста години
3. Как да кажа .Така няма да е перфектно ако всеки знае.
4. Знам за уговорени битки да но не ме интересува да правят каквото искат мойта задача е една има хора които са за друга.
5. Ще има размествания според мен. Предстоя по интересните дни според мен с оглед на това на историята която помни булфа всеки рунд и на резилите.
Очаквам Геро и Радо да си свършат работата и всичко да е тип топ за нормален финиш на този рунд.
kristian_123
1. Очевидно безсмислена.
2. Играя за да не се давам макар, че се случва.
3. Спомням си как мати попо преди време в някоя вселена удари станалия неактивен админски акаунт - това е перфектно наливане!
4. Играта се води според правила, добри или лоши, внасят ограничения, нещо като колчетата при ски слалома, като квадрачетата в шаха, това прави играта интересна, нарушаването на правилата, проваля упражнението по стратегия.
5. Ако има рунда ще е интересен.
LordStark
1. Абсолютно наливане скалъпено по най-тъпия начин, който съм виждал.
2. Не бих налял никой тук - въпреки че съм на мнение, че всеки и всичко по света си има цена.
3. Нямам никаква представа - не съм мислил по въпроса, а и не смятам да го правя...
4. Не знам, защото се получава така че почти винаги съм малко встрани от битки за рунд и дрън-дрън ... Иначе абсолютно бих докладвал всяка една с изключение на собствената си хахаха - все пак всички са хора, а и дявола понякога е доста изкусителен.
5. Не вярвам да е нещо съществено ....дори и да има.
nefertiti
1. Не знам за битката нищо.
2. Бих наляла някой, напълно безплатно.
3. Тайна.
4. Дори и да знам не бих докладвала.
5. Ще има.
============================================================================================
LordStark1. Коя е най голямата ви битка до сега?
2. Разкажете ни някаква интересна случка около битките ви за рунда?
3. Постигнахте ли целта която си бяхте поставили в началото на рунда?
4. Кой е най-срамният ваш момент в рунда, ако има такъв?
5.Ще вземете ли участие във следващия рунд или ще се отдадете на лятна почивка?
1. За този рунд ли, нямам никакви битки бре аз съм мирен копач. Наскоро разбрах какъв е кефа на "Про"-тата да си копат мирно и тихо и да си кътат ресурса като "чичо Скруч" .....
2. Нищо интересно - бутнах 1-2 планети и така.
3. Ако Целта ми е била да съм като трън в нечии задник - значи я постигам всеки рунд.
4. Увиснаха ми малкото лодки, които имах от недоглеждане....
5. Ама разбира се, накъде без мен ...
lamungera
Пия водка ся и слушам музика, не ма занимавай.
bay_ganyo
Нямам сериозни битки. Взех акаунта преди няколко дни за да помогна на съюза.Другия рунд ще си почина а живи и здрави ще се видим в по следващия.
dominator092
1. 20-30 транса ударих.
2. Един път имах възможност да ударя 15 кръста ама ми избяга.
3.
4. Виж 2
5. Сигурно не.
4u6kopek
1. Битката с кастро стрийт.
2. Няма такава.
3. Мисля че да,но не изцяло заради изпитите ми.
4. Когато мести флотата и литнах на sas-накрая той дето нередовен да влезе и да строши цялата защита преди удара.
5. Сигурно,стига да не ми втръсне от жегата.
HIGHWAY
1. Не се сещам, размиха се понятията за голяма битка. За мен една битка с флот за 300к точки на рунд 6 месеца и х1 скорост е по-голяма от битка с флоти за по 3-4-5 милиона в рундовете с третините, които бяха х8 ...
2. Че съм на защита и имам 30к бойни точки от атаки предполагам ...
3. Не съм си поставял цел.
4. Този рунд няма или поне не толкова отличаващ.
5. По-скоро не.
mrazqte
1. Най голямата незнам ама 1 която я помня близо 2 години когато ударих 4 знста на 4овек х3 в точките ако не и повече .
2. Случки най- неприятната в началото на рунда ме занулиха от мързел и излежаване .
3. Да донякъде.
4. Случката със зануляването.
5. Да ще играя, краста или болест ?
WestStar
1. Най-голяма като бойни точки е с georgi92, когато му посрещнах дините...georgi92 vs WestStar Но най-голямата като емоция определено от преди няколко дни с Валентино...WestStar vs Valentino
2. Битката с Валентино беше интересна. Дебнехме се с него дни наред за да се достигне до момента в който чата отприщи много некрасиви изказвания... И от моя и от негова страна, което засили още повече устрема ми да го ударя.Признавам, че имах късмет... Може би и съдбата беше така благосклонна към мен, защото в часовете от 00:00 до 3:30 дори не си и помислях да му погледна координатите. Погледнах го преди лягане... видях, че не е рефрешвал 13 минути, изчаках да изгасне, местих планета и така....После разбрах, че е заспал за 30мин. Имах късмет, че го видях първи, защото в 3:51 Ноксителя ме помоли за спай по друга негова планета, а удара беше в 3:55.Така след всичките истории и края дойде. Ударих един наистина добър играч...
3. Бях си поставил цел топ 30, пък влезнах в Топ 10... Доволен съм.
4. В началото на рунда не си пресметнах добре флотите и се разбих сам... Поне бойни точки да беше ми дало.
5. Сигурно не... но кой знае...
============================================================================================
В разгара на войната между съюзите Purgatory и warez.ru, флийтърите от warez.ru имаха договорка със всички останали да не се летят, бяха им неформални съюзници и казваха "нашата цел е пургатори", нещата се завъртяха на 180градуса. Лидера в класирането падна в точките и започна да лети, по един от доскорошните му "приятели".
kristian_123
Виж го великия, съчинява си истории за да може да ме лети.
Haleesi
Заради историята с papagala. Смятам, че е нагласено и имаш участие както и рециклажа е в теб, сори пич ще изтрия акаунта ти.
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Haleesi vs kristiаn_123
Тук във офанзивата по изтриването на kristian_123 се включи и bay_ganyo.
bay_ganyo vs kristiqn_123
Haleesi vs kristiаn_123
В подкрепа на kristian_123 се е включил LordStark
LordStar vs Yates
LordStark vs Yates
Yates vs LordStark
Yates vs LordStark
Faraona vs Craving
Faraona vs Craving
Faraona vs gencho
Flex90 vs daniel8
HIGWAY vs Fr0z3n-s0uL
HIGHWAY vs WesrGym
LordStark vs Alexcho
LordStark vs Noksitel
Undisputed vs Megabasa
aleks vs imperator111
bisi1971 vs top
bisi1971 vs top
destiny vs Yates
lamungera vs Alexcho
svetbg vs Alexcho
aleks vs kek
aleks vs SPYKE
Faraona vs aleks
bay_ganyo vs yzzi
Временна класация на Рунд 28 Вселена Хардкор
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
ikod
Битки няма, няма и да има. Криза е! Газта скъпа, а количествата ограничени. Едвам тече по рецкопроводите. Пилотите стачкуват, не са взимали заплати от предния рунд, а и няма работа за тях. Само рудодобивната индустрия отбелязва ръст, но за жалост голяма част се изнася в чужди складове и не стига за нуждите на местното население. Но има и добра новина - петък е
DRaGoN_SF1. Какво мислите за уговорените битки?
2. Как би изглеждало едно перфектното наливане?
3. Във вселена хардкор ЗНС-та полетяха на 30тия ден,тука рунда е по дълъг кога да очакваме полети със ЗНС?
4. Как се справяте с рециклажите,при намалената скорост на танкера, във вашият съюз?
5. Ще се възползвате ли от неограничения брой местения,като играете с 5 развити и 1бойна планета или ще се отдадете на миньорството?
1. Мисля, че не трябва да има уговорени битки. Удоволствието е много по-голямо, когато сам си издебнеш някой и му унищожиш флотата.
2. Не знам не се занимавам с наливания и не мога да си го представя.
3. Тук ЗНС-тата може би ще полетят още преди да е изминал 1 месец.
4. Лично аз не се справям много много добре с рециклажите имено заради намалената скорост на танкера, а в съюза(помагайки на съюзници) се справяме общо взето добре.
5. За местенията още не съм го решил, а колкото до миньорството не разчитам много на него, за сметка на други играчи.
azsxdcfvgb
1. Мисля, че са част от играта.
2. С много рециклаж.
3. Не мисля че мога да отговоря на този въпрос.
4. Както и преди
5. Мисля, че тези местения на планети и сменяне на раси ебаха мамата на играта.
3mej
1. Зависи от гледната точка, ако мен ме наливат ще ми хареса, ама така някой да наливат ...
2. Такова, че цялата вселена да не разбере за него вкл. и админите.
3. 40-ти ден макс трябва да има полети с повече от 1 ЗНС.
4. Аз танкери нямам и всеки си трае - тука се играе за удовлствие май май не за победата - аз иначи си обирам реца без малко със съюзните рецки - кофти че трябва да имаш същата бройка каквато искаш не както във харда според точките .
5. Да не съм луд да давам пари? Който има неограничени финанси ще се отпори да мести и ще е фрашкан с газ.
skrac
1. Правят ги играчи неспособни да ги направи по нормалният начин.
2. Перфектното наливане е ненаказаното или направено във вселена Спийд там админите наказат редовните битки и подминават очевадни наливания.
3. Вече трябваше да има свалени планети.
4. Бия се за престиж и рециклажа за най-бързия.
5. Играя за да покажа че и старомодния стил на игра е ефективен с 2 мода и 2-3 протекции на рунд може да си фактор в един рунд.
zuni
1. На първо място те не бива да се наказват.
2. С доста кристали имам предвид до там че да може да се направи скъпо изследване скъпа сграда като например 3-то ниво тертети и да се пуснат 100-тина кръста или 30унита.
3. Нямам представа , някой хора почти не се развиват ( по лични набюдения ).
4. Предполагам, че добре.
5. Може да се възползвам, но не съм мислил по темата .
reptile
1. ЖЯлко за тези, които го правят. Все пак играта е за удоволствие, а не международен турнир с няколко милиона награден фонд.
2. Ще е "ЖЯЛКО"
3. Като гледам как се развиват в топа, няма да се изненадам, ако и тука литнат след 30 дни.
4. Аз съм от хората, които подкрепят намалената скорост, защотото те и сега са си доста бързи, но поне и другите раси имат някакав шанс да се докопат до пълни астероиди и недосъбран боклук от битките. За мен по-нискта им скорост направи играта по интересна
5. За съжяление вече нямам много време за игра и миньорството ми се вижда добра алтернатива, но ако все пак ми се отвори свободно време ... Защо не.
niki_god
1. Нищо. Не участвам в тях.
2. Не знам. Питай практикувалите такова.
3. Горе доле па по същото време
4. За да нямаме главоболия в това отношение, такива лисват.
5. Да, щом играта го позволява. Другите не миизглеждат самаряни.
BaiGencho
1. Не участвам в такива, дори преди няколко дни някъв младеж ми предложи и му отказах...
2. Пълниш чашата с лед до горе,наливаш мента малко над половината, останалото доливаш с джин!
3. Нямам идея какво правят "топаджиите", но мисля че тук не бързат понеже не могат да се трият планетите във 3-та галактика.
4. Кфи танкери къв съюз, всеки в съюза ни е голем човек да се оправя както сметне за добре.
5. Местене - не, миньорство - не, 5 планети? това е адски много, нямам достатъчно интелект да движа толко много планети.. една-две най-много три ми стигат.
raptorBG
амм.. от 7-8 дена играя, и идея си нямам какво значат повечето от тези неща.
seeker
1. Ще кажа какво мисля за хората, които участват в тях. Не знам какъв папагал трябва да си, за да се наливаш. Само да кажа, че говорим за животното папагал, няма нищо общо с играча папагал в харда!!!
2. ... разбиващия се играч да прати и нанките си на отсрещния, за да бъде богат до края на рунда.
3. Аз съм долу в ниското, нямам представа какво става горе.
4. Нашият съюз са само пво-та справяме не е точната дума, хаха.
5. Играя без нанокредити.
delwin
1. Какво е това !!!?
2. С културно количество алкохол
3. из Уикипедия: Диня (в зависимост от района в България наричана още карпуз, любеница или бостан). Според възприетата класификация на земеделските култури е плодов зеленчук. Плодът на динята е ягодовиден и има гладка кора (зелена или жълта) и сочна, сладка, обикновено червена вътрешност. В село Петревене ежегодно през месец август се провежда „Ден на дините“.Ако се вярва на село Петревене има доста време, но пък какво ли разбират там от ползването на пестициди.
4. Не ползвам.
5. Ще се види в хода на рунда.
hustler
1. Защо не ?
2. С много алкохол
3. Едва ли ще е много след това.
4. Танкери не ползвам, но рециклаж има, касичките са доходни.
5. Разбира се, то ако не сме за боя за какво ?
Odessos
1. Няма да коментирам като фактите говорят сами по себе си за качеството на игра на някой играчи.
2. Както казах няма да коментирам.
3. Не можем да се гоним с "професионализма" на играчите в харда по бавнички сме изглежда.
4. Щом чистим старателно сед себе си.
5. Това само времето ще го покаже.
azsxdcfvgb vs Coverdale
azsxdcfvgb vs JustSomeone
azsxdcfvgb vs Nolix
azsxdcfvgb vs em40o1
azsxdcfvgb vs peshko91
letalenizhod vs familyguyuser192
3mej vs tatarliev
azsxdcfvgb vs Teron
Nikolay89 vs godo
godo vs familyguyuser192
hustler vs Dartth_Tyranus
jok vs as14
jok vs koal
jok vs mr_nasty
Временна класация на Рунд 19 Вселена 2
За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team

Тя: Кажи ми как се прави. Аз съм слушала само от приятелки.
Той: Първо го вземи в ръце.
Тя: Уф, каква гадост.
Той: Няма нищо страшно. Сега хвани го за главичката с една ръка.
Тя: Така? А сега какво?
Той: До тук добре, сега го хвани и с другата ръка.
Тя: Така ли?
Той: Виждаш ли, справяш се.
Тя: А сега какво?
Той: Сега смучи.
Тя: Шегуваш се!
Той: Не се шегувам. Започвай да смучеш.
Тя: Уф! И какво, другите така ли правят?
Той: Да.
Тя: Сигурен ли си?
Той: Казах ти, имам опит. Не ми е за пръв път. Повярвай ми. Посмучи малко.
Тя (смучейки): Нямм…
Той: И как е?
Тя: Соленичък….
Той: Но е приятен на вкус, нали?
Тя: Не е лош, а сега какво?
Той: Сега разтвори крачетата.
Тя: Така ли?
Той: Така, само че повечко ги разтвори, иначе няма как да се стигне до там. Дай да ти покажа.
Тя: А, ясно.
Той: Ето така. А сега отново го взимаш в ръка…
Тя: М-ммм…
Той: Когато го измъкнеш, вземи го в устата…
Тя: Аха-а….
Той: О-о-о, това е…
Тя: А с това жълтеникавото какво се прави? Гълта ли се?
Той: Въпрос на вкус. Може да го глътнеш ако искаш.
Тя: Ще пробвам…. Мммм…вкусно, пробвай!
Той: Не, не искам, не ми предлагай.
Тя: (гледа обидено)
Той: Гледай ме. Сега опитай да издърпаш с пръсти това розовото....
Тя: О-о-о….
Той: За да ти е по-лесно можеш да си помогнеш с устни
Тя: Ммммм….
Той: Може да посмучеш, понякога помага.
Тя (смучейки): Мммм…
Той: А-а-ах, свърши.
Тя: Аха, усетих.
Той: Вкусно ли беше?
Тя: Честно казано, не беше зле.
Той: Искаш ли още?
Тя: Няма да откажа. Само, че защо трябва да е толкова сложно?
Той: Но мило, нищо не може да се направи. Просто така се ядат раци.
Има и по-неприятни неща от камъче в обувката. Например - песъчинка в презерватива.
На грузинска сватба кумът вдига тост:
- Ще ви разкажа една приказка… Имало едно време една далечна страна. В нея имали такъв обичай – колкото по-дълга била оная работа на мъжа, толкова по-къси ръкави носел той. Всъщност… това е дълга приказка и няма да ви я разказвам сега, а ще произнеса следния тост:
Да пием за мъжете по потници!
Чистачката в XS Software, след като излязла от родилния дом, се отбила да почерпи колежките.
- Честито, Ванче, и от кого е момченцето? - питат приятелките.
- Ех, и вие пък, може ли да се обръща човек подир всеки... , докато мие стълбите..
Faraona продава краставици на пазара, при това доста успешно. До него една баба се опитва да продава хубав натурален пчелен мед, но колкото и опити да прави, търговията при нея не върви. Гледала бабата, гледала как продава този до нея, пък накрая не издържала и го помолила: - Хайде бе, момче, вземи от мене този мед, пък продай поне едно бурканче, че да имам стотинки да си ида на село
Faraona: - Дай го тука бабо, всичкия ще ти го продам ей сегичка - и завикал:
- Мед срещу бременност! Мед срещу бременност!
Дотърчало младо и старо от женски пол да купуват, купуват, та го изкупили всичкия за няма и час, ала една по-будна от девойките го запитала:
- Извинете господине, ама как работи вашият продукт?
Faraona: - А, много е просто девойче! Хващаш го, намазваш му главичката и веднага го лапваш.
Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.
Очакваме Ви!
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400
https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748