Bulfleet Weekly 10.06.2012

Вашият източник на информация

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон юни 04, 2007 4:41 pm

Bulfleet Weekly 10.06.2012

Мнение от slavi »

Изображение
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Re: Bulfleet Weekly 10.06.2012

Мнение от slavi »

Вселена Хардкор

1. Каква е причината за вечното недоволство на играчите?
2. Какво трябва да се случи в играта за да се спре вечното мрънкане на някои играчи?
3. Какъв формат трябва да има вестника?
4. Какво ви задържа в играта?
5. Ще играете ли новия рунд във Вселена 2?
fallenka

1. Я че ги бият, я че не могат да играят... причини за мрънкане винаги може да се намерят.
2. Защо да се спира, ако всичко е тихо и кротко няма да е толкова интересно.
3. Жълт.
4. Хората, с които играя. Срещнах доста стойностни, свестни и ценни вече за мен приятели.
5. Започнах го, но няма време за сериозна игра, малко по малко.

zealots

1. Не знам. Аз никога не съм недоволничал и за първи път чувам, че няккой недоволничи.
2. Нищо не трябва. За каквото и да недоволстват играта си е добре, ако мрънкат за нещо то ще е за това, че не е както те искат.
3. Може би 40-45 страници.
4. Аз съм ветеран. Играя я от много време и още първия път ми хареса много. По-принцип обичам кораби, вселени, звезди, самата идея много ми харесва.
5. Не, вече играя в hardcore-a, когато свърши този рунд може да се прехвърля в друга вселена, може би.

LordStark

1. Нищо странно няма. След като има правила за едните ще са „добри и удобни”, за другите ще са „лоши и неудобни”. Като цяло и в живота е така…
2. Нищо не може да ги накара да спрат да мрънкат. Все едно жена да спре да мрънка, ако й угодиш за едно, тя почва за друго…!!!
3. Формата е А2, разбира се със скъпа хартия и да струва 10 нано /най-малко/. Когато разни „про-та” започнат да си купуват вестника, за да са добре информирани ще престанат да го плюят че е супер скапан и не струва.
4. Същото което ме караше да пуша преди – Навик и Краста. Сега не пуша защото имам добра причина да не го правя. Рано или късни и с БФ ще се случи същото.
5. Не, благодаря!!!

rumpolino

1. Защо вечно недоволство, докато има проблеми ще има и оплаквания.
2. Вечно е неподходяща дума. Какво трябва да се случи ли, да бъдат задоволени нуждите им, има логика, а?
3. Печатан ще ви дойде малко в повечко. Съветвам ви да се ориентирате към друг вид интервюта. Запознайте ни отблизо с играчи, върнете ни в миналото на играта, славни битки. Разказвайте историите по интересен начин. Това е пресата, манипулира човешкото мнение именно защото не казва цялата истина. В този ред на мисли не се чувствайте ограничени от мълчанието на някои играчи.
5. Няма да имам време, не.

============================================================================================
1. Кое предпочитате през горещите летни месеци, почивка на море или планина?
2. Ще почивате ли тази година или кризата се отрази и на вашият джоб?
3. Ще съчетаете ли почивката с Булфлийта или ще си намерите сийтър?
4. Лятото без море като зимата без Булфлийт ли е?
5. Разкажете ни ваша комична случка от лятна ваканция?
HIGHWAY

1. Квото дойде. Идвам от морето по принцип. Стига да съм в добро здравословно състояние и да има подходящата компания, пък няма значение къде ще отидем - то при мен и без това нещата много често се случват без план.
2. Ще се опитам.
3. Мод/изтриване - нито ще съчетавам, нито ще намирам сийтър.
4. Както казах, морето не е задължително. Но ако е някаква метафора за разпускане - да, нещо като еквивалент са.
5. На мен случките ми са или комични, или трагични, който ме познава - знае.

ibm

1. Определено планина.
2. И тази като предните, за планина не ти трябват много пари, повече трябват за екипировка.
3. Какво е сийтър? Сам бия пациентите, ще им дам няколко дни почивка да си отдъхнат.
4. Лятото без море е чудна работа!
5. Ваканция не съм бил от 12 години.

fallenka

1. Планина, все пак живея на морето.
2. За мой късмет, мога да си позволя да почивам, само не знам кога ще е.
3. Ваканционен мод.
4. Колкото и да го мисля, не намирам връзка между двете.
5. Бяхме се събрали една вечер у един приятел да пием... там всички пиха някаква ракия и вино, а един приятел (Милен) дойде малко по-късно и преди това беше пил мастика. После вечерта решихме, че ни се ходи на караоке. Там в началото всичко ОК, ама глупавия Милен, който ми е и най-близкия приятел всъщност, решава, че трябва да пие от всеки вид алкохол явно и там пи Блъди Мери, ром и бира. Една приятелка тогава ме пита дали знам една песен на Тоника, разбрахме се, че я знам, питахме и Милен да пее мъжката част, уговорихме всичко, запазих песента при ди джея и зачакахме да дойде нашия ред. По едно време въпросният приятел каза, че отива до тоалетната... там се забави сигурно десетина минути, като се върна го гледам един пребледнял, питах го добре ли е и започна да ми обяснява подробно как повърнал из цялата тоалетна... още докато влезе излязла "първата вълна", после решил, че за втората ще успее да стигне в едната тоалетна и като влязъл там оповръщал всичко, освен тоалетната чиния, където се целил. И така пак спокойно си зачакахме нашия ред, ама Милен пак реши, че ще ходи в тоалетната и по закона на Мърфи естествено точно тогава започна нашата песен. Качихме се с другото момиче
на сцената и я оставих тя да пее първа, нали тя си поиска песента... не знам точно какво стана, ама явно е объркала песента и пееше само последните срички на думите, които успя да прочете от текста и си започнах и аз. Докато пеехме двете с радост видях Милен да идва, докато не се хванах за главата като го видях да се качва на четири крака на сцената. Както и да е, застана между нас, дойде неговия ред и му дадох микрофона. Той обаче реши, че няма да го хване, викам си "Добре, аз ще го държа". С протегната ръка към него, понеже е почти 2 метра, а аз съм титаничните метър и 60 го чаках да започне да пее, ама той само стоеше като статуя, блееше в екрана с текста и мълчеше. Първо му казах тихо "Пей, Милене", той ни приема, ни предава. Последва втори опит като му кажа същото, ама продължаваше да стои като пън. Накрая му се ядосах, ритнах го по глезена и му извиках на микрофона "ПЕЙ, БЕ, МИЛЕНЕ!", ама пак все едно нищо не съм казала, съответно всички останали в караокето взеха да се хилят, а едно момче пред сцената явно ме съжали и се качи да пее с мен до края. А скоро Милен ми обясни, че, ако бил направил и някакво минимално движение тогава, щял да падне, затова стоял така през цялото време, концентриран да успее да стои изправен.

Crash

1. Предпочитам и двете. Сега съм отворил google maps и търся море в подножието на планина...или на върха на планина. По възможност да е и остров.
2. Тя кризата се отразява не само на джоба ами и на крачолите, ръкавите и на левия чорап. Но все пак ще се почива.
3. Смятам да науча котката да цъка F5 и да минава ботчек-а. Само да предупредя, че ако я атакуват, много освирепява и не отговарям.
4. А? Че то зимата без Булфлийт е като пъстърва без гаечен ключ.
5. Ами, миналата година отидох на плаж, заровиха ме до кръста в пясъка и.... И още съм там. Ако някой може да дойде да ме изрови, че леко ми изтръпна единия крак, ще почерпя една бира.

rumpolino

1. Привърженик съм на морето. Характера ми е такъв, че ако можеше, щях да живея само на морето.
2. Нормално е кризата да се отразява, да. За щастие ще почивам.
3. Ауу, не. Никакъв космос вече. Сийтърите са в отпуска.
4. Нещо подобно, сега като се замислям, хаха.
5. В момента не се сещам нещо специално, а със сигурност са много.

============================================================================================
Weekly Трибуна

aleks vs totox7r

kireto vs rumpolino

kireto vs rumpolino

kireto vs rumpolino

kireto vs Veronika

Ludiq_max vs kingbob

mrazqte vs kanio

pesss vs Alexcho

Tonku vs shadowfeca

seeker vs dim40

seeker vs predator12

seeker vs zehi77

KACA vs tor

Временна класация на Рунд 28 Вселена Хардкор

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Вселена 2

1. По-трудна за игра ли е Вселена 2 от Вселена Хардкор?
2. Има възможност за смяна на расата с която сте се регистрирали, добра идея ли е това?
3. Каква е най добрата стратегия - тертет-миоп-нокс?
4. Трябва ли да се разреши търговията със ЗНС?
5. Вашият коментар за двойният коефицент за атака?
Lame

1. Като изключим, че тука е като някаква компютърна игра с PVP-та и PK-та дето все едно играш L2 е много лесна тази вселена.
2. Това със смяната напълно обезсмисля расите, да направят от 4-та една тогава и да се приключва.
3. Няма добра стратегия и с една раса може да станеш топаджия не ти трябват чак такива схеми.
4. НЕ.
5. Не го знам.

lubanch

1. Със сигурност е по трудна, да.
2. Идеята е много добра за смяна, но късно разбрах, че може и щях да избера друга раса.
3. За начало тертет след това за мен е конфедерация.
4. Не мисля че трябва да се разреши търговия със ЗНС понеже ще стане много лесно.
5. Има своите добри и лоши страни:с повече от 2 коефицент можеш да нападаш по-слаби играчи, но можеш да бъдеш нападнат и от по-силни.

hustler

1. Ами не мисля, че е по-трудна, все пак характеристиките са горе долу едни и същи.
2. Според мен не.
3. Най-добрата стратегия е печелившата хаха, всеки сам може да намери печелившата за него стратегия.
4. Не!
5. Нямам коментар, но е добре.

niki_god

1. Ако задклавиатурното устройство е в ред, номера на Вселената е без значение.
2. Чакайте да свърши цирка, и тогава питайте.
3. Връщаме се на т.1, но щом питате - нокс и след месец - два миоп.
4. Не. Малко да се напънат, с тея добиви не е трудно.
5. Все тая, който търси намира и с един коефициент. Да му мислят тея с многото бойни.

EnuCkona

1. Не е по-трудна, в добавка мога да кажа, че определено е по-интересна.
2. За расите и тяхната смяна, предразполага за смяна на стратегията на игра. Както добре знаят играчите в играта има момент за въртене на кирки, за строене на флота с което тази смяна може много да помогне.
3. Тертет - Нокс мисля, че е достатъчно.
4. Нер твърдо против съм да се продава този вид кораб.
5. Лично този коефициент не е от значение, било то дали те атакуват или обратното. Добрия савен, рефрешването и отборната игра свалят значението му до минимум.

JustSomeone

1. В момента с толкова малко играчи, даже 2ра е по-лесна, копаш си мирно и си гледаш чатовете.
2. Не виждам голям смисъл, освен да припечелят по 300-400 нанки.
3. За мен лично в момента е тертет и гледай живот. Тоя рунд съм спектър и ако докарам ресурс, ще е само от мина.
4. Не виждам голяма пречка за това. Все пак е кораб, и така, ще се получава интересни премятания на ЗНС-та в съюза, а Ноксите ще припечелят добре.(ако някой луд сложи и надценка), при зор в топа, ще е интересно.
5. Не го коментирам, но все пак опити за промяна към добро.

str

1. По-трудно е заради лихвата в банката, намалената скорост на танкера и някои други ограничения.
2. Нека има и те имат деца да хранят предполагам.
3. Най-добрата стратегия е нанокредити, нанокредити и пак нанокредити.
4. Не така е добре, само тая глупост остава да пуснат тотално да изкарат редовните играчи от играта.
5. Няма ядове с него, ок си е така или иначе това не променя много нещата, понеже в напредналия етап на играта всеки свети денонощно и това не е толко голям фактор.

seeker

1. Здрав стол, здрав показалец и вечер да те мързи да спиш... другото е лесно.
2. Още една платена опция, а?
3. Да направят играта пак само с една раса и това е ... надявам се повечето играчи да са против смяната на расите.
4. Не.
5. Не съм запознат.

serios

1. Хардкора според мен ще е по-труден!
2. Много интересна идея е смяната на расата, ще бъде интересно след първия един месец!
3. Тертет-нокс-миоп.
4. Не мисля да е разрешена, но може да се върне отварянето на гравитация чрез бойни точки, но да не са 25к ами от 50к бойни нагоре, и ресурсни минимум 200к!
5. Нямам коментар, все още не съм го усетил!
1. Кое предпочитате през горещите летни месеци, почивка на море или планина?
2. Ще почивате ли тази година или кризата се отрази и на вашия джоб?
3. Ще съчетаете ли почивката с Булфлийта или ще си намерите сийтър?
4. Лятото без море като зимата без Булфлийт ли е?
5. Разкажете ни ваша комична случка от лятна ваканция?
EnuCkona

1. Почивката на морето не може да се сравни с нищо друго - студената биричка и топлата цаца.
2. Аз криза не знам да има, говоря за България като цяло сме в криза от години и пак намираме средства да отдъхнем.
3. Ще играя докато имам възможност все пак е игра за удоволствие, не за обвързване като брака примерно.
4. Да, може да се каже.
5. В момента не мога да се сетя, говорим за преди година ако пуснете този въпрос към началото на септември ще има с какво да се отрази.

Baal

1. Ще почивам на море, но няколко пъти ще ходя на планина за кратко.
2. Къде има криза.
3. Обичам да пускам атаки под чадъра на плажа.
4. Не мога да си представя лято без море или зима без Булфлийт.
5. Миналото лято Викинга ме летеше в един ден когато имаше страшно хубави вълни и се налагаше да излизам от водата на всеки 15-20 минути за да може да рефрешвам докато се дебнехме. А едната вечер като се прибирах от дискотека му посрещнах 40 транса минута преди да ме обере в 2 часа.

Faraona

1. И двете.
2. Да, при мене няма криза.
3. Не, отдавам се на почивка излизам в мод.
4. Честно казано лятото без море е като купон без жени.
5. Много и всички комични, но за сега запазвам мълчание.

akalukrav

1. Бих казал планина или по точно, механа покрай планина. И да си ловя риба на спокойствие и чист въздох.
2. Попитай нещо дуго!!
3. Ти Къ мислиш Ъ?
4. Мммм НЕ!!! Лятото без бира е като Булфлийта без (сън).
5. Получих алергия и се подух обринах и подух по цялото тяло. Наложи ми се да ходя по аптеките за да си взема лекарството за алергията. Бяхме на палатки и след това се напих много здраво, играх мъртво пиян шах с двама също така пияни като мен и загубих много тъпо. Не играйте шах с двама пияници - нямате никакв шанс.

str

1. Спорт и добра компания без значение къде.
2. Не ми трябват пари, за да почивам.
3. Да се оправят и двете има мод за тая работа.
4. Лято без море е като ядене без хляб, може и без него.
5. Преди известно време щях да се сетя, но вече съм ги изтрил от съзнанието си явно.
Вселена 2

Weekly Трибуна

hustler vs NoStreSS
Временна класация на Рунд 19 Вселена 2

Съюзна класация

Изображение

Индивидуална класация

Изображение

Индивидуална класация бойни точки

Изображение

За вас материалите изготвиха: puhcho и slavi
Bulfleet Weekly Team
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Изображение

:naked: Цял ден сърфиране из галатките на Bulfleet? Болят ви очите? На вашето внимание най-ефективният метод за отпускане и релаксация на очните мускули.цък

:c018: Срещат се rumpolino и sashku.
rumpolino:
-Труден е нашия живот. Станеш сутрин по някое време. Никаква закуска. След това лекции. Тънка вечеря.
Легнеш вечер гладен, а от тавана виси паяк. Ял ли си паяк брате sashku?
sashku:
-Сутрин ставане рано. Физзарядка. Обилна закуска. Лекции и занятия. Питателен обяд. Самоподготовка. Добра вечеря.
Легнеш, а от тавана виси паяк. Е...л ли си паяк брате rumpolino?

:wub: Как е "Обичам те" на различни езици:
САЩ --- ( I Love You )
Италия --- ( Ti amo amore sempre )
Франция --- ( Je T'aime )
България --- ( баси колко си яка, направо ще скъсам от ебане )

:a033: Кораб пътува във вселена Хардкор вече две седмици. На борда му има само една жена. Всички други са мъже от различни съюзи.
След две седмици "на сухо" мъжете се събират, за да обсъдят как да прелъстят жената.
tor казва:
- Аз съм галантен джентълмен. Ще я поканя на вечеря, ще я почерпя уиски, ще й направя няколко комплимента...
WestStar:
- Аз съм романтичен любовник. Ще я поканя на вечеря, ще запаля свещи, ще й предложа хубаво вино, ще й попея шансони...
JustSomeone:
- Аз съм темпераментен и страстен. Ще я поканя на вечеря, ще я ухажвам, ще й потанцувам испански танци...
Накрая дошъл ред на slavi. Нашият човек се почесал, па рекъл:
- Ами, аз от две седмици я плющя, ама щом трябва, ще я поухажвам малко...

:a028: - Абе shogo, не се съобразяваш, пиеш безразборно !
- Тъй ли? Като поизтрезнея, ще се напия планово !

:Zz013: Свещенната азбука на стубленете.

А – Адам е бил ебач на Ева, Аборта струва 300 Лева
Б – Банана южно е растение, боската наше спасение!
В – Варна наш курорт известен, Въшката е пичи враг обществен.
... Г – Градинско цвете туй е здравец, газар като тебе значи дупедавец.
Д – Давид написал е трилогия, да биеш чикии е амалогия.
Е – Езоп написал много басни, ебачите сме най-опасни.
Ж – Жабата си знае гьола, жената важи само гола.
З – Заек бега по полето, па фани ръгни му го у дупето.
И – Иванчо малко е момченце, и той се бори за пиченце.
К – Корнелия име е известно, курва се става много лесно.
Л – Лалето не расте на урва, Лили Марлен е френска курва.
М – Марица Пловдив прекосява, минет лицето разкрасява.
Н – Напелеон на бой отива, на уй се лесно не заспива.
О – Олиото е течност мазна, обичам вътре да се празна.
П – Попове пеят алелуя, па я фани ме за уя
Р – Рибата плува в морето, фани па фани мудров за дупето.
С – Скакалеца скача по тревата, да ти го муана у устата.
Т – Татарите са мръсно племе, ташаците са мъжко бреме.
У – Укя му бил бояджия, уя му неа манджиа.
Ф – Фанфари свират на стадионо, па ръгни му го у балтоно.
Х – Хитрата лисица знай, радва хуя до безкрай.
Ц – Царевица се бере на есен, кога ебеме жените пеат песен.
Ч – Читалището е на сред селото, кога сера редко да ми изядеш говното.
Ш – Шосето не е път за крави, широка путка кеф не прави.
Щ – Щъркела лети на юг, засвири на моя дудук.
Ъ – Ъгъл се мери в радиани, ъглова путка прави рани.
Ю – Юнак да си е лесно, ама да пиаш млеко сал е пресно.
Я – Ябълка виси на конеца, па яжте уя на певеца.
Потребителски аватар
slavi
Сержант (Sergeant)

Мнение от slavi »

Bulfleet във Facebook

Уважаеми летци,
съобщаваме Ви, че може да станете фенове на любимата ни онлайн игра и във Facebook. Последвайте ни в нашите две нови страници, където ще откривате информация за развитието на двата рунда във Вселените и ще може да спамите и обсъждате на воля.

Очакваме Ви!

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/289722457716400

https://www.facebook.com/pages/Bulfleet/303196709738748
Заключена

Върни се в “Bulfleet Newspaper”