Само подобрихте играта...

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
PoLterGaiSt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 10:43 am
Контакти:

Само подобрихте играта...

Мнение от PoLterGaiSt »

Да се надявам ли че почва нова ера в булфийта :)
Няма да има акаунти които праскат по 5 планетки в една система и си остават каси докато не изчезнат...
С рецките е перфектно сега има смисъл да се хвърлиш в проучванията за тях... И трябва да имаш поне 5 свой за да изтеглиш 5 от общата планета.
Банката ще гледам да не я използвам че какви обороти пускам от там ще фалирам :)
Имаш 2 планетки в 3та който не могат да ти ги свалят с звезди... и 4 който могат да ти строят добър флот.
Купуването на полета за строеж не пише колко е 100нанки за 10 полета или ?
И това с терковете незнам дали го разбрах:
Ако имам армия + 200 терка примерно но не строя нищо на планетата то с пиратски полет не могат да ми ги свалят само с атака така ли ?
Не пише на колко точки играч ще може да дъде атакуван от всички!
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Re: Само подобрихте играта...

Мнение от POLISMAN »

Ще коментирам само банката.Много играчи свикнаха с нея,така се научиха.Навремето нямаше банка и пак се играеше,но сега е различно.Банката е преписана от Немексия,там може и да работи тая лихва от нанокредитите,но тук едва ли ще стане.Доста хора направо ще се откажат,особено малките акаунти,които дават най много по 20 лв на рунд за кредити.Интересно ми е да видя колко хора ще останат след 1-вия месец,за това от любопитство може да поиграя малко:)

Успешни полети и успешни стратегии:)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Нали искат промени хората?
Аз не разбирам... един път искат промени, а другия път - "ааа, що барате играта, то ние така сме свикнали".
Смисъл... хем не може да свикнат да играят по различен начин, хем искат промени?
Няма ли някакъв парадокс в случая?
Потребителски аватар
ankor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 20, 2008 8:58 am
Контакти:

Мнение от ankor »

§22
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Повече няма да пиша,но вече не знам какво почваме да играем.Булфлийт беше най евтината он лайн игра ..до момента,сега положението май ще се промени,дано играта носи печалба и да има повече играчи.
Коментирах само банката,промените в нея ми се струват пресилени,бизнеса е важен-да,но не виждам ка при това положение ще дойдат нови играчи...може и да греша.Не я разбирам много играта.
Другите промени не желая да ги коментирам,аз поне не видях прието предложение от настоящите активни играчи...но това е друга тема.Ще има играчи,то е ясно,но дали промените ще оправдаят очакванията...това е друг въпрос.

Успешни полети на всички:)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Привет,
целта на банката е вземане на заем, а не транспортна алтернатива.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

То от ресурса се взима % .. сега и от нанките .. да не говорим че ем трябва да си Генерал ..ем и пак нанки зима ...

Предлагам за другия рунд да има от редник до генерал всички рангове и да се преминава от един в друг с 100 нано и накрая, като стигнеш до генерал да може да местиш с по нанка :)
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Уважава ме чувството ви за хумор.

И отново коментирате детайли, а не истинските новости. Знам че сте ненадминати по мрънкане и ви е вид забавление, но понякога прекалявате.
Потребителски аватар
STELEON
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 12:30 pm
Контакти:

Мнение от STELEON »

Dimorese написа:Уважава ме чувството ви за хумор.

И отново коментирате детайли, а не истинските новости. Знам че сте ненадминати по мрънкане и ви е вид забавление, но понякога прекалявате.
Сигурно нищо не разбирам, но това, което се коментира, тези, т.н. детайли са баш така наречените "новости". Разбирам партийното поръчение играта да стане по-печеливша за собствениците, защото промените не са насочени към играчите, а към подобряване финансовите показатели за собствениците. Каза се вече, че предложения на играчи не са приети, освен ако нямат предвид настоящите администратори, че са били играчи :) Не знам защо изказването на СтарФайтер беше окачествено като проява на чувство за хумор - решили сте да вземате нанки за банката - ами махнете тогава изискването само генералите да го правят или махнете 5%-та лихва, иначе то става като в Енергото - толкова струва, ама толкова за транспорт, толкова за еко, толкова за доставка - пълен абсурд. Но понеже Енергото е монопол сме принудени да го търпим, тук не е така, замислете се. Ако искате да се играе без банка просто я махнете, ама не по такъв начин....Е, може целта да е бавно и полека да се ликвидира БФ - ми махнете го, бе, що ни карате да разсъждаваме над безумия ? Единствено втора беше вкарана в приемливи правила със строг контрол. От кого ? От Диос, лека му пръст ! Малко уважавайте това, което той направи и не се опитвайте да откривате топлата вода. Що си мислите, че англичаните са по-глупави от нас та да имат поговорка - Не пипай работеща машина ! Направете едно проучване сред играчите, колкото ги има след месец кой вариант на играта е по-удачен - сегашния или този на Диос.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

вие от кога не сте пускали транспорт към ваша колония?

щом толкова вой се надига за тази банка имам няколко предложения за промянанта:
1. При връщане на заем от друга планета (когато ще ти вземе нано) да се появява съобщение че ще вземе, защото стават и грешки...
2. Заем под 10 000 ресурс не взима нано при връщането от друга планета. така в началото когато транспортите са бавни ще може да прехвърлиш ресурс към нова колония за да я развиеш по-бързо, а малките акаунти които харчат по 10лв на рунд за нанки с няколко заема ще си прехвърлят 100 000 ресурс (нали са малки няма да прехвърлят милиони:))

П. С. Колонизатора като кацне колко рес ще има на колонията? пак като стартовия 10000 метал / 6000 кристал / 1000 газ ?
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”