Dimorese написа:Уважава ме чувството ви за хумор.
И отново коментирате детайли, а не истинските новости. Знам че сте ненадминати по мрънкане и ви е вид забавление, но понякога прекалявате.
Сигурно нищо не разбирам, но това, което се коментира, тези, т.н. детайли са баш така наречените "новости". Разбирам партийното поръчение играта да стане по-печеливша за собствениците, защото промените не са насочени към играчите, а към подобряване финансовите показатели за собствениците. Каза се вече, че предложения на играчи не са приети, освен ако нямат предвид настоящите администратори, че са били играчи

Не знам защо изказването на СтарФайтер беше окачествено като проява на чувство за хумор - решили сте да вземате нанки за банката - ами махнете тогава изискването само генералите да го правят или махнете 5%-та лихва, иначе то става като в Енергото - толкова струва, ама толкова за транспорт, толкова за еко, толкова за доставка - пълен абсурд. Но понеже Енергото е монопол сме принудени да го търпим, тук не е така, замислете се. Ако искате да се играе без банка просто я махнете, ама не по такъв начин....Е, може целта да е бавно и полека да се ликвидира БФ - ми махнете го, бе, що ни карате да разсъждаваме над безумия ? Единствено втора беше вкарана в приемливи правила със строг контрол. От кого ? От Диос, лека му пръст ! Малко уважавайте това, което той направи и не се опитвайте да откривате топлата вода. Що си мислите, че англичаните са по-глупави от нас та да имат поговорка - Не пипай работеща машина ! Направете едно проучване сред играчите, колкото ги има след месец кой вариант на играта е по-удачен - сегашния или този на Диос.