п.с. Не съм генерал да не се чудят спамерите и да дават тъпи и безполезни съвети
Спрените атаки !!! Mega Fail !!!
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
Спрените атаки !!! Mega Fail !!!
Искам просто да попитам какво се прави в случея като немога да си направя сейф на стациониране ... а всичко останало ми е забранено до час който не ме устройва. Прибирам се от работа Флотите ми са унищожени, складовете празни и касите са се охранили от мен ? има ли някаква надежда за връщане на флоти или само който плаща той играе пълноценно ?
п.с. Не съм генерал да не се чудят спамерите и да дават тъпи и безполезни съвети
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Re: Спрените атаки !!! Mega Fail !!!
И на мен ми се случи същото сутринта.Е кво правим?Бива ли такова нещо?Или се спират атаките до вечерта в 20 или до другата вечер.Все пак средата на седмицата и айде бам на пух и прах всичко.Много хитро го измислихте това спиране на атаките няма що-кой го измисли това не знам.Никога не е било така май?
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
Така осъзнавашли това което пишеш?
атаките са спрени неможе да направиш сейван по не-аткивен играч.
Аз лично направих така направих стационирания от една планета към друга.
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
Той пухчо подчерта,че стационирането не му е офанзиваDarth Sidious написа:Така осъзнавашли това което пишеш?атаките са спрени неможе да направиш сейван по не-аткивен играч.
И аз съм против тези спирания на атаките когато и да било , защото винаги ще има недоволни
еми можеше да си направи транспорт от една планета към друга,или да си пусне протекция,варианти има
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Ми аз нямах нанки,бях използвал една протекция,не съм генерал и на мен не ми бе угодно да пратя стациониране или транспорт към колонията-заради недобре развити складове.Е възможностите се изчерпват.Пълна тъпотия.Ама всяко зло за добро да е де 
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
Мислех да не пиша в темата,но според мен тя(темата)е несериозно поставена.Спиране на атаки поради технически проблеми отдавна не е имало,но за жалост се случват такива неща.Вариантите за сейв или спасяване на положението са много,както се казва :За добрия играч мека топка няма:)
Единствено в случай,че даден играч е само с една планета и без съюз...опциите наистина са малко.Но както знаете,платените опции в тази игра са направени точно за такива обстоятелства:)
Със здраве и безаварийни полети:)
Единствено в случай,че даден играч е само с една планета и без съюз...опциите наистина са малко.Но както знаете,платените опции в тази игра са направени точно за такива обстоятелства:)
Със здраве и безаварийни полети:)