Но в същия този петък съюзника Noksitel беше замислил атака срещу играча Хаос и след като тя беше добре координирана трима го ударихме в рамките на 1 сек - отново безрезултатна атака която от друга страна вкара съюза в още една война. След атаката на VARVARIN моднах да наваксам малко сън и главно заради супер нанковия "играч" (се едно е такъф) serios който си премести отново бойната планета до новата ми "главна" и дори без спай излетя да вади на умрело куче дървен нож. Преглътнах това, но не и съотборниците ми - VARVARIN беше аут с флотата засега и всички усилия бяха съсредоточени срещу Red Army. Още същия ден Noksitel и Fantastic правят организирана атака срещу Хаос (играча от съюза с най-много звезди по това време). Въпреки че играча беше ОНЛАЙН през по-голямата част от атаката към него, нашия съюз все още не е намерил отговора на случилото се -
[ZoneOfWar]Fantastic vs [Red Army]Xaoc / [ZoneOfWar]Noksitel vs [Red Army]Xaoc. Реакциите от това не закъсняха - местене на бойни планети и мотивирани атаки отново заваляха срещу съюза, опити за засичане на съюзническите флоти, пълна нанкова инвазия. Но напълно безрезултатна, дори обратното, наш играч засича техен на връщане от поредните 70 нанки - [ZoneOfWar]EasyHard vs [Red Army] pritoria.
Равносметката - много WPs за нас и нищо запомнящо се за противниците.
А и нещо прЕсно извън темата
Dimorese написа:Акаунтите са освободени за игра. Извинете ме за недоразумението.
EasyHard
noksitel
Fantastic
До обяснение за наливане!
Ти си цяло недорозумение, ти си най-некадърния администратор в тази игра, липсват ти ОБЩИ познания за играта, толкова си зле че каквото и да нашиша все ще е малко. този който се разправя с рециклаторите има право да задържи 10% от рециклажа за изгубеното си време и полети. 24те часа отдавна са минали или има канален ред да направим услуга на "някои" в точно определен момент да се накажат играчите на съюза!?! Да са му честити на "играчъ" serios и съюза Red Army 300те транса и 300те рецки които туко що удари барабар с планетата - ЧЕСТИТО !!!Има задържан рецклиж от над 5 милиона. За мене не е разпределен. Сега се съберете тримцата и ми дайте обяснение.
Dimorese