Анкета за хардкор
- Middlesbrough
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm
Анкета за хардкор
Интересно е да видим какво мислят хората,дали hardcore няма да е по хардкор с малки мини отново
Re: Анкета за хардкор
Съгласен съм, сега всеки си копае и е голяма скука
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
То честно казано в момента е софткор вселена,може даже името да се промени на Космически фермер 
edit:Трябва спешно да се измисли нещо да се привлекат повече хора и да се възвърне статуквото на БОЙНА стратегия,а не на мирни копащи кравари!
edit:Трябва спешно да се измисли нещо да се привлекат повече хора и да се възвърне статуквото на БОЙНА стратегия,а не на мирни копащи кравари!
Направо без мини, на основен добив 
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Много интересно...дай да направят мините до 100 нива и да забранят атакитеAhilles73 написа:Направо без мини, на основен добив
m0rtaL написа:Много интересно...дай да направят мините до 100 нива и да забранят атакитеAhilles73 написа:Направо без мини, на основен добив
Който не иска мини да не ги строи . На тебе ти дай анкети, дай да направим анкета и да ти боядисаме колата розова.
едит: Ех, какъв шоколад имаше едно време… Хапнеш едно парче и после чукаш цяла нощ. А сега и две кутии бонбони да изядеш, все тая… Развалиха го тоя ...
Нека да си е както преди !

- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
За жалост,това няма как да стане...да се намалят драстично нивата на любимите мини.Иначе миньорския синдикат ще даде администрацията на международния съд в Хага като нищо
А иначе единия коментар ми хареса,сравнението"космически фермер":),но и това е стратегия,може да не е военна в началото,но...
За мен играта трябва да е балансирана,но не прекалено.Ако няма мини ще ревете,че няма търговия на борсата.Търговия без мини няма как да се прави.Военна стратегия също няма как да се прави без мините..на другите,и забравените кораби естествено.Мините(който им е фен и ги прави до край)не пречат в никакъв случай,единствено коефициента за атака може да се барне малко,поне за Вселена Хардкор,за Вселена 2 съм на 100% убеден че ако се промени коефициента ще се наруши баланса.
За критиците на коефициента само ще кажа,че общата планета на Вселена Хардкор и Вселена 2 е коренно различна.
Стига съм писал,че току виж ме баннали най -накрая:)
Шегичка:)
А иначе единия коментар ми хареса,сравнението"космически фермер":),но и това е стратегия,може да не е военна в началото,но...
За мен играта трябва да е балансирана,но не прекалено.Ако няма мини ще ревете,че няма търговия на борсата.Търговия без мини няма как да се прави.Военна стратегия също няма как да се прави без мините..на другите,и забравените кораби естествено.Мините(който им е фен и ги прави до край)не пречат в никакъв случай,единствено коефициента за атака може да се барне малко,поне за Вселена Хардкор,за Вселена 2 съм на 100% убеден че ако се промени коефициента ще се наруши баланса.
За критиците на коефициента само ще кажа,че общата планета на Вселена Хардкор и Вселена 2 е коренно различна.
Стига съм писал,че току виж ме баннали най -накрая:)
Шегичка:)
и аз така мисля и да се махнат бойните от статистическите да можеlamers95 написа:Нека да си е както преди !![]()
- Middlesbrough
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm
коефициента си е добре,ама стига с него вече де,темата е съвсем за друго нещо