Форума и играта

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Форума и играта

Мнение от WindowsXp »

Момчета и момичета, прави ми впечатление,че форума е замрял изключително много, а пък за играта изобщо да не говорим. Мислех си да направя тази тема и в нея всеки да споделя мнения какво може да се направи, и кой с какво може да помогне за да посъживим малко това мъртвило. Не говорим за някакви кардинални промени, а малки неща които от малко на малко ще променат нещата. Ако и малкото хора дето ме останали тук допренисем с малко за тази мумия според мен ще е доста добре и всички ще сме доволни : )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Форума и играта

Мнение от RoYaL »

Време е всички 5-ма човека от играта и 3-ма от форума да изкажат мнение по въпроса.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Не мисля, че има нужда от ирония в този случай. Достатъчно хора има които са доста повече от "5-ма ви грата и 3-ма в форума" където ако решат могат да помогнат с много, но естествено по - лесно е всеки да плюе, критикува и иронизира от колкото да си помръдне мозъка да измисли нещо или пръста за да направи такова : )
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ми аз съм в този форум, а и в играта, от самото им създаване. Мисли ли, че съм фактор за някакво раздвижване? Не, не съм. Нито аз, нито ти, сме хората, които можем да направим нещо :) Още по-малко с некардинални промени. Но за сметка на това пък мога да си позволя да иронизирам - имам основание на фона на 6+ години прекарани тук :)
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

ами до колкото си спомням преди 2 или 3 рунда имаше масово организиране за популяризиране на играта от играчите. правеше се масова реклама по различни форуми,сайтове,други игри.. и броя на регистрираните играчи във вселената беше значително доста по - голям : ) мисля,че с тези незначителни промени и положени усилия може да постигнем нещо. въпроса е дали има желание да се направи или само ще се плюе :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Да, имаше, и отворена група във фейсбук даже. Не видях регистрациите да са се покачили. А и то целта на продукта не е просто да качиш моментните регистрации, а и да запазиш потребителите. Ако искаш просто много нулеви акаунти във вселената - регни си мултита :) А да задържиш играчите - надали реклами по сайтове от наша страна ще помогне.
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

пинг

ето бе трима активни има :)
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Лорде, ни съ крий, видях та :)
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

Ха, големо мъртвило бе, защо така, защо сте го занемарили, много сте го запуснали от последния път, като бях тук
Потребителски аватар
blindiran
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
Контакти:

Мнение от blindiran »

Много ми се иска играта да се популяризира във бг .
пример : всички играещи да започнат да канят разни хора да влизат ,да се регват и да опитат ...
пример : да се няправят банери(вече има готини такива) и да се разнасят по други сайтове и форумите на други игри.
пример :да пишем по блоковете (BULFLEET.COM) или нещо от сорта ..... (това е най-якото предложение ) :k082: :k082: :k082:

абе въобще нещо да се измисли и да се направи
но нека и админите си размърдат мозаците ,а не само да правят НАНО ВСЕЛЕНИ...
Отговори

Върни се в “Off Topic”