Съюз SEYMOUR
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Съюз SEYMOUR
От доста време не се бях сещал за Булфлийт.
Ето че се присетих, дори се логнах във уни2. Много различна изглежда играта от това което помня аз докато играех.
Чудя се обаче дали има хора от съюз SEYMOUR които играят все още, и дали някой помни тоз съюз?
Забелязвам че играта се влачи нечовешки. Цъкам някъде и чакам минута две да ми зареди нещо във форума не е така. Дали при всички е така?
Ето че се присетих, дори се логнах във уни2. Много различна изглежда играта от това което помня аз докато играех.
Чудя се обаче дали има хора от съюз SEYMOUR които играят все още, и дали някой помни тоз съюз?
Забелязвам че играта се влачи нечовешки. Цъкам някъде и чакам минута две да ми зареди нещо във форума не е така. Дали при всички е така?
Re: Съюз SEYMOUR
Мне - не помним съюза и сбирките с бира не помним. Трябва да направим организация и пак да си ги припомним
Ся ще зема да драсна на Стаси и Олег 
ваца, плашиш ме! много си редовен във форума 
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ха, здрасти Ваца. Имало още ветерани значи активни. Поне във форума :-)
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
krasivia написа:От доста време не се бях сещал за Булфлийт.
Е как да не помним този съюз, един от най сплотените и дубри съюзи във булфлеет . Grab, feanor , miza , 6a6ko, krasivia , machoni, darvoto и още . само ,че от доста време не съм мяркал тези играчи а само някой като miza ,feanor
който още май цъкат.
SEY... кои? :D
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ваца, събираме се да играем новия рунд във 2ра, да видим какво ще излезе и кой ще се включи. Ако искаш заповядай.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
пак сте откачили 
бръм, бръм
Прашасали перки...
А Роял пак бъгва
А Роял пак бъгва