Вечерен бюлетин 17. 02. 2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Вечерен бюлетин 17. 02. 2011

Мнение от puhcho »

Скъпи читатели, тази вечер ще насочим вниманието Ви към Вселена 2 и ще Ви представим един от най - старите и утвърдени съюзи. Екипът на BulfleetWeekly Ви пожелава приятно четене в компанията на играчите от съюз Red Army.

Ето и историята на съюза пресъздадена от лидера gerodzwero :
Съюзът съществува от Рунд 1 на Вселена 2. Първоначално беше подсъюз на СССР и носеше името СССР алфа. Всичко вървеше нормално, докато един ден не възникнаха проблемите. Главният съюз определяше политиката ни, обявяваше войни, които ние изнасяхме. Не се съобразяваха с нашите генерали и не оказваха помощ, когато се налагаше такава. Съвсем естествено в този ред на мисли ние решихме, че след като не се зачита мнението ни - ще си го защитаваме и отстояваме. Имаше някаква дрязга между нашия лидер и техния, което беше формална причина за официалното разваляне на отношенията. Лидерството на нашия съюз беше предадено на Vladdd, който направи решителната крачка - преименуване на съюза в Red Army и отделянето му от СССР. Незабавно ни беше предложен ултиматум - да се присъединим към основния съюз, като на Vladdd беше предложен най - силния акаунт там - Stalin, както и предложение да е лидер на СССР. Алтернативата беше война и тоталното ни унищожение! Всеки уважаващ себе си човек би направил това, което направи нашия лидер - отказа обидното предложение и поведе младия съюз в героична война срещу великия СССР, защитавайки правото си на личен избор и суверенитет. Беше създадена веднага коалиция от утвърдени съюзи срещу нас с едничката идея да ни заличат от света на Булфлийт. Доста загуби понесохме първите дни. Постепенно успяхме да стъпим на крака и създадохме ответна коалиция от млади съюзи.
Ето един цитат от старото ни инфо: "ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ И ИМА СМЕЛОСТ ДА ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В КРЪСТОНОСНИЯ ПОХОД СРЕЩУ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - СССР И НЕЙНИТЕ СЛУГИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ НАС !!!"
"Съюзът участва в Анти - СССР коалиция със следните съюзи:*POWER*, СМЕРШ, NIKS, OTC, Terror, Blue Drill, The Saints, R.I.P., HAMMER, MANoWAR, N_B_A".
И се започна една.... Вселената беше разцепена на два основни лагера. В последствие СССР погодиха долен номер на техни съюзници - Heavy Metal, които се присъединиха към нашата коалиция и в последствие нанесоха най - големите загуби на предателите. Своевременно Vladdd ми предаде лидерството на съюза. Годините минаваха, хора и съюзи се сменяха, двата враждуващи лагера обаче оставаха. Променлив успех през рундовете бих отчел, на няколко пъти се опитвах да прекратя братоубийствената война, но не успях. Последните рундове СССР изчезна - ние продължаваме да съществуваме - естествено продължение на политиките на двата съюза - едната - деструктивна, подмолна и нагла, другата градивна, отворена към нови играчи и идеи! Искам да спомена някои имена, които са оставили следа в историята на Red Army, като предварително се извинявам на тези, които ще пропусна - Основателят Vladdd, дипломатът Shadow, мъдрия Cheren, лудият Enx, Nookie, Стойко, Letalenizhod, Zaio, Ivo, Xeb, Punisher, Vampire, Taz, Дет Роу , Lord Demonik, Гаджет Килър, Igla, Paco. Специално място в историята има и Troll със СМЕРШ, които до последно си останаха най - верните съюзници! Inso - който ми показа другата страна на СССР, Мимоза - шапка й свалям. И хората, заради които продължавам да играя - Porter и Charovna! Всеки би разказал историята от своя гледна точка - това е моята! Всеки рунд е различен, но целта винаги е една - забавление и повече битки!

1. Как се казваш?
2. От кой град си?
3. Какво мислиш за съюза и конкретно за играчите в него?
4. Кой съюз те притеснява най - много в момента?
5. Прати ни най - добрата си битка до момента и ако има история ще се радваме да я споделиш.
6. Как влияе Bufleet на личния ти живот, и въобще съчетаваш ли двете неща?
7. Защо избра расата, с която играеш в момента, коя е любимата ти раса и защо?
8. Какво мислиш за промените в рунда?
9. Кажи една нова промяна, която не ти допада в този рунд и ако знаеш някое старо правило, което ти харесва и мислиш, че е било добро моля да го споменеш.
10. За какви точки обичаш да играеш и как мислиш, че ще се напълни играта с повече хора?

gerodzwero

1. Нека съм просто Геро.
2. Последните няколко години се подвизавам в Плевен.
3. Съюза ми е най - сплотения, а играчите в него са най - истинските хора, които познавам.
4. Не ме притеснява никой - всеки си крои плановете и си играе играта.
5. Наскоро си смених акаунта и нямам много време за битки.
6. Цяло изкуство е да съчетаеш личния живот с Булфлийт. За сега все още успявам
7. Нокс играя винаги - силен боен акаунт, а при липса на време за игра - търговец.
8. Промените в рунда всеки ги приема различно - хубаво е да има промени.
9. Най - не ми допада по време на протекция да се лети само по неактивни! От старите правила - спирането на мините ми пасваше най - много.
10. Точките са според времето за игра - много рундове се триех преди дет мача, така че не съм зависим от точките. Играта ще се напълни с хора, когато има реклама! Рекламата струва пари, а Булфлийт e най-евтината игра в момента. Омагьосан кръг!

Porter

Ще ти отговоря на последните два въпроса - свързване с Фейсбук. Така ще докараме много нови играчи. Прогресиращите игри се свързват по един или друг начин с тази мрежа. И ние ако искаме да се развиваме трябва да го направим.

Troll

1. Казвам се Васил.
2. От Бургас.
3. Съюзът е изграден от предимно опитни играчи, не само в играта, а и като личности. Стабилен съюз.
4. Притеснява силно казано, по-скоро изостря вниманието ми, а кой или кои ще се въздържа да споделя, все още рунда не е приключил.
5. Хех тук ме хванахте, в този рунд нямам битки, поне засега. Малкото бойни точки са на счупени в защита трансове на крадци.
6. Ами честно казано не влияе никак, или поне е пренебрежимо. Ами за толкова години игра (е с доста прекъсвания) все пак човек успява да прецени по-добре нещата.
7. Избрах я, понеже е най-удобна за човек, който не може да си позволи да лети постоянно за ресурс и да се бие.
8. Не са лоши. Това с терковете е много добро, но като че ли иска още малко да се доизкусури, не съм мислил точно какво, но има нещо. Местенето на планета много ми допада.
9. Ще отклоня малко въпроса — едно компромисно решение на едно ново и едно старо правило — да се разреши транспорта на ресурс между играчи в съюзи, които за в алианс помежду си.
10. За какви точки — за статистически, като обичам да имам и бойни, въпреки че този рунд не ми се получи, а и начина на игра, който избрах не предразполага особено към бойните точки. Повече хора — има едно правило — "За да спечелиш много пари — трябва и да дадеш много" — трябва реклама.

Baal

1. Христо.
2. От София
3. РА е съюз пълен с готини и весели хора. Всички са каси, но с класа.
4. GHOST.
5. Ами аз не ги пазя този рунд. Примерно във форума битката с Таратора също си заслужава.
6. Ами чух, че има личен живот и извън Булфлийт. Скоро ще ми пратят линк да го видя.
7. Прецаках се с тази раса заради съюза, играя миоп иначе.
8. Допадна ми промяната играчите в протекция да нападат само (i). Много точно попадение. Харесва ми и местенето на планетата. Така успяхме спрямо Таратора, иначе нямахме шанс да го ударим лесно.
9. Теркът стана много бърз и силен кораб. Това много пречи да си правиш сам флот, вече почти изцяло си в ръцете на търговците. Само те имат ресурс за достатъчно големи партиди. Иска ми се да се върне възможността за търговия с газ.
10. Аз играя между 50К и 100К точки, за да има напрежение. Атаки всеки ден и т.н. Хора може да се напълнят само с реклама на играта.

ToRmoZiteL

1. Предпочитам името ми да остане в тайна, както и градът ми до края на рунда.
2. ---/----/---/--
3. Съюзът е със стара история, както и повечето играчи в него са от старите. Добри момчета са, с добро държание, с две думи широко скроени.
4. Не се притеснявам от съюзи.
5. За този рунд го играя пасивен играч нямам битки поне за сега.
6. Това според мен е малко невъзможно да съчетаеш Булфлийт с личния си живот.
7. Нямам много свободно време и от крадене и търговия се развивам що-годе. Това е любимата ми раса - Нокс другата е Миопи.
8. Според мен няма промени, единствено, че е удължен с 1 месец.
9. Не че не ми допада, но все пак според мен 2 месеца ще е по-добре от колкото 3.
10. Мога да играя на всякакви точки нямам предпочитания. Според мен трябва да се добавят някои нови елементи, но Екипа на Играта е добър и те си знаят работата.

Inso

1. Иван Русев
2. По принцип от Котел, но за последните 3 години Търново, Шумен ...
3. Играя за 1-ви път в него. Но за многото ми години в играта винаги съм играл срещу тях. Още преди много време, след като пренебрегнах съюзните конфликти, разбрах, че там има много стойностни хора и с течение на времето много добри приятели. Бях обещал преди време, че ще направя със сигурност един рунд с лидера им /Gerodzwero/, който и до сега си остава най-близкия ми човек от РА, но и бях обещал един рунд на Мимозза и така в началото на този рунд ми го припомниха и двамата ... и за това сега съм тук. Не съжалявам за избора си. Войните са виртуални, а хората реални - затова воюваме виртуално, а сме приятели реално.
4. В момента - никой. Не съм от притеснителните.
5. В момента нямам достъп до личния си архив битки, но и няма най-добра. Всяка е уникална според историята си
6. Булфлийт почти не влияе на личния ми живот. Никога не е бил над него и винаги съм го казвал и показвал. Не съм загърбвал нито приятелите, нито съюзниците си. Просто трябва да съм малко по-точен относно прибиранията или да се разкарвам с лаптопа постоянно.
7. По принцип любима раса нокс. Естествено заради по-евтините кораби, но не обичам да играя търговец. В момента играя с миоп - високи проучвания за по-малко ресурс, а никога не съм можел да отделям прекалено много ресурс за проучвания.
8. Промените са добри. Харесва ми правилото за отключване на гравитация. Така например за по-малко от 2 седмици след регването ми, си бях отключил гравитацията, макар никога да не съм искал да правя звезди. Иначе като цяло след много дълго отсъствие играта си има своя чар - много позната и много непозната.
9. Винаги се нагаждам
10. Обичам да играя и да не гледам точки. Харесват ми битките, но предпочитам 12 рундови масови мелета, с равен брой точки загубени от 2-те страни. Как ще се напълни играта ... Еми може би реклама, защото скоро не съм виждал реклама на булфлийт никъде.
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”