Вечерен Бюлетин 27.01.2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Вечерен Бюлетин 27.01.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Добър вечер драги читателю, днес ще се пренесем във втора вселена и ще ви представим един от най-старите съюзи в тази игра ... на вашето внимание е ANSR. Благодарим ви и приятно четене !

История на съюза написана от RoYaL :

Дълго се чудех дали да си направя труда да напиша едно от поредните си свободни съчинения, но тъй като ми е любимо занимание, ще пренебрегна факта, че не ме кефите:)
Ще тръгна от там как започна всичко. Действието се развива в далечната зима на 2004. Събират се няколко квартални обитатели на Бургас и се включват в сагата, позната и до ден-днешен - Булфлийт. Някои разбрали от различни източници за въпросната игра, други от един и същ, се озовават всички на бойното поле. Гореспоменатите обитатели са членове и на интернет-провайдър пионерът в града - CityNet... така се заражда и съюзът със същото име - процъфтял само няколко дни в текущия си състав, поради редица неуредици и бързо отказали се играчи.
Така в навечерието на 16-ти срещу 17-ти декември същата година се заражда един нов съюз, продължил да съществува повече от 6 години - ANSR, негов лидер става nixon82, а дни по-късно на кормилото застава Lidera.

Малко снимков материал по случая

17-ти декември 2004, класация:
http://ansrbf.hit.bg/stats_17_dec_2004.JPG

и състав на съюза в края на декември:
http://ansrbf.hit.bg/ANSR_dec_2004.JPG

Нова година - нов късмет са казали хората, за това и със старта на 2005 в съюза се присъединиха играчи, които до момента не познавахме, от други градове, с хъс и амбиция да играят, играчи които бяха емблематични фигури за съюза в по-нататъшното му развитие. Някои от тях поеха пулта на ANSR след многократната смяна на вожда на съюза. Такъв бе skorpionbg.
Макар и да беше събрал доста добри играчи за времето си, съюзът беше повече посредствен, от колкото емблема в играта. Първите 3 рунда на 1-ва държеше средно 20-то място в съюзните статистики, което за първия и втория рунд на играта всъщност не беше никак зле.

И след този начален старт, който беше даден на съюза, започна неговото изкачване по стълбицата на успеха. Като за момента най-нескромно бих казал, че е може би най-титулуваният отбор в играта, с 5 първи места с текущото си име и още няколко с други имена, но със същия управителски кабинет:))

През всичките си години на съществуване е търпял върхове и падения разбира се, но тъй като не мисля да се впускам в подробности за всяко едно участие на съюза в рундовете, ще приключа с историята на създаването и постиженията.

**
Здравей,

днес, твоя съюз е под "лупата" на BulfleetNewspaper, ще те помолим да отговориш на следните въпроси?
1. Как казваш ?
2. От кой град си ?
3. Какво мислиш за съюза и конкретно за играчите в него?
4. Кой съюз те притеснява най-много в момента, и ако желаеш конкретизирай играч?
5. Прати ни най-добрата си битка до момента и ако има историйка ще се радваме да я споделиш?
6. Как влияе bulfleet.com на личния ти живот и въобще съчетаваш двете неща?
7. Защо избра расата, с която играеш в момент, коя е любимата ти раса и защо?
8. Какво мислиш за промените в рунда и конкретно допада ли ти кражбата на флагче?
9. Кажи една нова промяна, която не ти допада в този рунд и ако знаеш някое старо правило, което ти харесва и мислиш, че е било добро моля да го споменеш>?
10. За какви точки обичаш да играеш и как мислиш, че ще се напълни играта с повече хора ?
Благодарим приятен ден!
S :

1 - Майкъл
2 - София
3 - Всички са машини
4 - Само Таратор-а ме притеснява, на моменти е доста луд
5 - Не я пазя
6 - Съчетава се всичко
7 - Избрах тертети, заради мегатоните този рунд съм на тях. А по принцип конф-а най ме кефи
8 - За промените в рунд спийд искаш да кажеш. Допадат ми, малко разнообразие винаги е добре,
коефициента само трябва да се промени. А флаговете дали ми допадат не мога да преценя.
9 - Да се позволи да се атакува само със сонди. Мисля, че беше добро правило :)
10 - На високите точки винаги е било по интересно.

ALLURE :

1. Джоко
2. Видин
3. Мисля, че са най-добрите
4. Ами за сега нито един съюз не ме притеснява
5. Ами бих ви изпратил, но не ги пазя
6. Ами влияе много, ама много зле и съчетаване няма
7. Расата не съм я избрал аз, а човека, от които взех ацц-то, а иначе любимата ми раса е Конфедерация
8. Не ми допада
9. За старо правило не се сещам ,а от новите не ми допада правилото на атаките със ЗНС
10. За всякакви обичам, а как ще се напълни нямам представа

TARATOR :

1. Казвам се Денислав
2. Наполовина от Велико Търново на половина от Павликени, но в момента живея в Атина
3. Съюз ANSR винаги е бил добър сега за първи път обаче играя с тях до сега съм играл 1-2 пъти срещу тях. За играчите по отделно мога да кажа: Алуре - алчен, Преслава - алчен, Аз - алчен, румънеца никакъв го няма той е за бройка и гордостта на съюза е играча С, защото все още не е толкова алчен, но с такива като нас усещам, че и той отива на там
4. Съюз "Кфо речи", играч Captain_Morgan много силно ме притеснява любовта му към алкохола. Иначе други притеснения нямам не съм от притеснителните
5. Това като отмодна, след няколко часа ще ти го сложа, че нямам битките сега като съм мод
6. Бф убива личния живот
7. По молба на един приятел, защото само ме навива, че ще бъда добра кофа следя за рецове и правя атаки, а и правя бързо развитие. Мисля, че съм добра кофа, макар да я играя за 1-ви път. Любима раса - Тертер бързо развитие после много атаки - моя стил
8. Ами за промените за флагчето не съм запознат нямам ацц в хардкора
9. Не ми допада правилото за коефициент за атака по 2, за полети с дини, за играчи над милион точки. Нелогично е да си най-силно ацц и някакви не знам какви даже да ти летят, а ти да не можеш.... кара те да вдигаш ненужно спай и да им контриш дините...старо правило не се сещам по принцип не харесвам правилата без значение какви са ха-ха
10. За статистически играя, то няма други точки, за които да се играе. Играта да се напълни с повече хора е абсолютно невъзможно..... трябва малко повече реклама, а не да ми рекламират, където им скимне някакви си лейди ли ГЕЙди популяр и ние искаме реклама, но никой не го е еня...... освен да отида чисто гол на центъра на Атина и да си напиша на гъза bulfleet.com, та да ме дадат по някоя телевизия и да влязат играчи да видят за какво става на въпрос в играта иначе без някаква реклама няма да стане

Здравей,
Желаем да ти зададем още няколко въпроса свързани с изминалия bulfleet ден:
1. Как оценяваш играта си по 10-то балната система за днес?
2. Каква интересна битка направи днес, ако може да ни покажеш нещо за читателите?
3. Стана ли нещо интересно свързано с някой от враговете ти и ти какво участие взе в скандала?
ALLURE :

1. 2
2. Никаква само няколко кражби
3. Нищо не стана целия ден беше скука

TARATOR :

1. За днес 1 или даже 0-ла... спал съм само 2 часа, а съм мод да си инсталирам програми и да се зарибявам с новия компютър, който получих днес. Иначе до 8 крадох горе-долу после прегледчета и мод.
2. Интересната битка е ударих на хулигана дините с част от флотата Битката ( Повече информация по битката очаквайте в броя за неделя )
3. Не съм чувал за скандали, а и не участвам в скандали

S :

1. 6/10
2. Само таратора може да се похвали
3. Никакви скандали не е имало, добри хора сме всички хаха
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”