Bulfleet Weekly 23.01.2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Bulfleet Weekly 23.01.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена Хардкор
Здравей!
Мислиш ли, че трябваше да се направи 6-та бойна планета като във вселена 2 ?
Благодарим ти! Приятен ден!
Sl1pKn07 :

Не. Мисля, че двете вселени трябва да са различни и ако на някой му се играе с 6-та бойна планета може да играе във 2-ра вселена.

PHANTOMOFTHEOPERA :

Аз съм за.

kurdelka :

Има резон в 6-та планета и тук. И името й определя смисъла да има такава.

Manowar :

Да, определено!

**

Макар и рунда във вселена Хардкор да беше в самото начало интересните случки и битки не липсваха. atomic водеше убедително класирането, а под него ставаше голяма битка за 2-рото място между играчи : Incognito, Meri, cufto, Lud и djako. В съюзната класация едноличен лидер бе съюз ЛУДНИЦА, а под него Purgatory и Robbers, но да се надяваме, че интересното тепърва предстои. В материалите по-надолу пък може да прочете интересни неща за събитията и битките през последната седмица.

atomic :

Ами пуснах сателитите:
Соларен Сателит: 6250
Други интересни неща за сега няма, още рунда е в началото, но се заформя война няколко човека срещу ламез ... Миналата нощ цъфто заспа и джако го удари на главната планета някъде 60 спийдъра, реци и транси му отнесе... Аз нямах свободни полети, понеже летях по рециклажи и грабех валл и веднага като ми се освободиха 2 полета пуснах атаки по други 2 планети на цъфто, но за лош късмет 8 минути преди да минат атаките той влезе и пусна протекция.... Рунда е в началото, но се заформя война срещу ламерите.

6thSense

Ами интересни случки има, може би, че отвях 2-ма, 3-ма за 24 часа. Ето и историята на битките.
За първата срещу blade историята е проста - търсех си място да колонизирам до поредната жертва - първо потърсих измежду съюзите, с които сме във война - и хоп изскочи един - наблюдавах го цяла вечер - забелязах, че логва рядко и затова запратих колонизатора към него през нощта, на другия ден вече развил складовете зачаках сейвъна и след множество шпионажи най-накрая, когато вече се бях заел с други работи случайно спайнах и видях, че флота му се е прибрал и без да се замислям набримчих звездолетите с пълна газ - тогава нямах време да смятам с калкулатора и чак по време на атаката докато рефрешвах в тръпнене на удара видях, че ще излезе равенство, но понеже бях сигурен, че проучванията ми са по-добри, а и бях пуснал 12 рунда си казах - кой знае може и да го довърша - но все пак не успях както се вижда разликата беше с по 3-4 проучвания повече-
Битката и транспортният му флот остана, а ми позеленя за повторна атака - заех се със събирането на рециклажа - вече бях пратил 20 рецки - но реца си беше сериозен - 700к, и за нещастие установих, че трудно качените 6-7 рецки с пот на челото на отборната планета, на които също разчитах - един съюзник си ги е изтеглил - така че зачаках да ги върне, а помежду другото си построих още един докато траеше атаката - пратих и него...и т.н. - в крайна сметка докато най-накрая отборните рециклатори бяха върнати беше минал час и вече пращах върналите се мои за повторно събиране - но полетяха около 10-тина минути и остатъка от реца беше обран от някоя хиена, та в крайна сметка си събрах 300/120 от рециклажа - но бяха достатъчни, за да си възстановя изгубения флот до сутринта, а бойните точки си останаха една чиста наслада от случката. На сутринта станах рано, за да си посрещна сейвъна и ново построилите се кораби и тогава - хоп падна новата жертва с чакаща флота - предполагам, че изобщо не беше я вдигал през нощта - литнах и понеже имаше час до атаката даже и си полегнах да си подремна още малко вместо пак да цикля в очакване, пък и бях спокоен, че този път имах рециклатори на разположение, които бяха достатъчно - битката мина успешно-Биткатаи реца си беше събран целия, доволен отлетях на работа и когато се прибрах с голямо удоволствие забелязах, че първият ми опонент не си е губил времето през деня, а си беше използвал разумно транспортният флот, който му беше останал и беше полетял по един трети комшия в системата - даже си беше построил пак флот и някоя рецка - и най-важното пак се беше за---л без сейвън - сега беше времето да го довърша както трябва - пратих и битката отново премина успешно и за моя радост този път и рециклажа си беше мой...Битката

Благодаря за вниманието - скоро ще ви зарадвам и с нови подвизи ;)

**

Екипът на BulfleetNewspaper ви предоставя битките на Meri през изминалата седмица, за съжаление нападателят отказа да покаже доклади.

Meri vs Dead_Hunter

Meri :

Няма история, не давам доклад

За съжаление защитникът се е изтрил и няма как да вземем и неговото мнение

Мери продължи серията си тази седмица днес 20.01.2011 около 00:00ч. беше забелязан голям рециклаж след бързи справки екипът на BulfleetNewspaper разбра, че битката между Meri и daramik е факт, потърсихме участниците в битката ето и техните коментари

Meri :

Няма нищо за разказване - елементарни сметки. Нива на бойните след битка, шпионаж, калкулатор, бутане на мини, купуване на допълнителни бойни кораби и картинките срещнаха картинки. Поредният урок, че няма безсмъртни. Не давам доклади.

Но екипът ни успя да открие доклада от битката и ще може да го видите само при нас

Битката

Meri vs su4ky

Meri :

Нищо специално - просто преглеждах белите ми и видях, че е с флота долу, останалото е очакване дали ще влезе или не. Доклади не давам.

Но нашият екип отново успя да открие доклада ето го и него :

Битката

**

Малко за войната между съюзите Robbers и ЛУДНИЦА

Играчите на Робърс :

DJAK

Стара вражда, това е Смерш:)

kael

Смершчетата са добри противници, по принцип винаги си имаме закачка с тях, всеки рунд сме във война с тях и ги уважаваме като противници, така играта придобива някакъв смисъл, добри играчи са и ни е интересно да играем така, иначе щеше да ни е скучно, та ние сме най-добрите ако нямаме достойни противници, сами ли ще си играем това си е мое мнение де, не го взимайте на сериозно

RoyJones
ЛУДНИЦА са обикновени крадци, опитващи се да се рекламират посредством нещо, което е наше. Защото няма по-голяма и по-весела лудница от Робърс

Играчите на ЛУДНИЦА :

Schizoid

Здравей !

Малко е рано да се говори за резултати от тая война. Водим войни не заради някакви лични причини, а
с оглед на конкретната ситуация в хардкора. Robbers е силен и многоброен съюз, ясно е, че при война успешните битки се премират допълнително (за тях важи същото), а това е важно, защото Robbers са
ни основен конкурент в съюзната класация. Ние сме коректен съюз, не влагаме злоба и мъст в отношенията си с другите съюзи, просто преследваме нашите цели, т.е. не мразим никого, но обичаме себе си.

bezumen

Роберс са многоброен съюз и имат няколко класни играчи, ние съюза на откачалките имаме полза да воюваме с многобройни съюзи, за да има повече бойни точки, въпреки, че админа се постара тоя рунд тотално да омаловажи бойните точки (тук да вметна, че 99% от играчите се кефят на битките и вместо да бъдат поощрявани с ...повече бойни точки ...те биват орязани). Мислим в тоя рунд да спукаме от бой Роберите ... ама така както човек и кучето не си бие, за да се научат на благодарност и великодушие. Поздравявам моя приятел ju696.

**

Войната между Цъфто и Атомик.

Да ви припомним как atomic бутна един склад с 40 бомбер на cufto преди броени дни, ето и отговора на cufto : Битката ...Потърсихме двамата играчи да обяснят малко повече..[/color][/b]

cufto :

Съобщение от atomic един час преди битката

atomic

2011-01-21 03:33:48 Докладвай
цъфто бате колкото и да си спайкаш тука съм и ще си сейвна реса и с нано и с кораби, а и знаеш, че трудно заспивам

История на битката няма, просто започна да ми лети и така започнахме да се дебнем. Мога да му кажа само да си стяга гащите.

atomic :

Ами да, тази нощ цъфто ми удари 80 меги, но имах късмет, че се разминах само с тях и не ми взе ресурса от планетата 1 милион газ беше все пак и не ми занулиха корабчетата, който също си седяха без надзор...

Екипът на BulfleetNewspaper ще ви държи в течение за войната между atomic и cufto.

**

Velikana vs drevil

Velikana :

Историята е, че топерите се борят единствено за места и позиция и за нищо друго! Преди седмица поддържах приятелки отношения със съюз ЛГ, но разбрах някои неща, за какво се борят там хората, при които не важи никаква дадена дума, нищо достойно няма в тях, борят се единствено за класация. Което според моите виждания е много детско и не знам какво да кажа. Няма да изпадам в подробност за какво стана дума, но това стига, че играят само за класация и думата им не значи, поне на лидера им.
Ето защо им обявих война и съответно застанах до 1 от тях, който сметнах, че най-бързо ще падне, за да мога да вдигна бойни точки. В системата има още 1 топер, които вчера дойде за мен, ама не знае в какъв филм се вкарва де, та той е с 30к над мене и не знам защо си мислеше, че той първи ще удари ДРЕВИЛА, но това, че съм на 2-ро място по проучвания май си даде резултат.
Рециклажът си нямам и на идея къде е, взех 400к метал, в Инкогнито е де. Да му е честит рециклажа, ама аз си имам вече много бойни точки и сега ще има голямо развитие на нивата на корабите.
П.С. тралалайко ще продължи да маже.
Във война съм с 3-те топ тийм съюза и 99 процента ще паднат като излязат знс-тата, защото не смятам да правя и аз знс-та, но до тогава всички ги грози участта на защитника. Нищо чудно следващата битка да е срещу инкогнито, да му покаже батко тралко как човек с 2 пъти по-малко точки прави мазало.

Благодаря за вниманието, искам да поздравя всички пекани играчи, които играят играта заради самото удоволствие и са пекани и коректни към хората.

ИНКОГНИТО заради писаниците по името на планетата ти и инфото ти на профила ще имаш проблеми брат. Ще дойде и твоят ред много скоро.

drevil :

Ами човекът си ме срази чисто и просто. Не успях да стана на време и влязох около минута след злощастното за мене събитие. Беше помел всичко на планетата ми (поне аз съм още жив) ;). Аз сам се доведох до този изход ,но все пак това е игра и човек трябва да може да приеме загубата.

Ето и доклада

**

atomic отново лети с бомберите и пострада планетата на vall

atomic :

История за тези битки няма, то дори не са и битки, а летене по празна планета, но с бомбардировачи, които нанасят щети по сградите...Валл ми кацна в системата и е от ламерс, а те определено искат да ме трият и за това и аз малко да полетя по тях. Флот може да не е, но и сградите са си важна част в играта. Това е от мен, поздрави.

Битка 1

Битка 2

vall :

Все още е нищо особено, паднали 2 склада и една мина, а от моя страна няколко грабежа. Интересното тепърва предстои.

Малко битки :

bezumen vs Phantoma

bezumen vs pop1rs

bezumen vs weimas

CMAXHAT vs grudinio

LUDKO LUDEV vs BeBo_ORiGiNaL

LUDKO LUDEV vs figobg

go6obg vs lupara_

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel,EkZz
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 23.01.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена 2
Здравей!
Ще споделиш ли с нас какво мислиш за нововъведените флагчета във вселена Хардкор?
Благодарим ти! Приятен ден!

niki_god :

Виж сега, играта е в мините братчед. Долу ниско с флагче, без флагче пак ще се тепат, горе всичко е изчислено с екселски таблици(минимум) и до секундата. Рядко ще видиш някой от топа да литне ей тъй за кеф(не че не се е случвало де).По-интересни са ми огаме елементите, но не играя там и засега не ме интересуват.

creative :

Все още не играя сериозно в хардкора и не съм чел относно тяхната функция. Според мен трябва да им се придаде по-голяма тежест в играта, а не да прехвърчат от планета на планета или от играч на играч.

ALLURE :

Ами не е лошо като идея.

xako :

Хммм, нямам акаунт там и без опит няма как да знам и да дам какъвто и да е отговор.

**

Екипът на BulfleetNewspaper ще ви представи по-интересните битки през изминалата седмица.

Honda

RoYaL vs Honda
RoYaL vs Honda part 2
TARATOR vs Honda

Това са докладите, пуснах стацванията, преди да пусне покриващата атака, имаше още едно стацване, което обаче кацаше с покриващата атака и го върнах.

Едната флота само се натресе на покриващата атака, другите две се разминаха с дините, не че щях да спечеля особено, но меле да става ;)

Иначе няма вражда с роял сме в много добри отношения, както и с Цъф. Били сме и съюзници. Този рунд още от самото начало се разбрахме, че така са се стекли обстоятелствата и ще се бием. Няма
иначе интриги, почти през цялото време докато се летим си пишем и по скайп за живота извън БФ и всичко останало.

TARATOR

Здрасти, ами всичко стана много неочаквано, в началото на рунда блокирах почти всички играчи и оставих Хонда, с когото не сме се засичали преди не блокиран, за да си лафим чат-пат. Той беше първия човек, който ми литна мисля, че ми направи 12 атаки за един ден. Тогава нямах нито един кораб, но имах ресурс да купя и да го посрещна без проблем, но имах други планове, да вложа ресурса в мини и скорости, но така той ме принуди да съборя сателитите, с които си строях минички, тогава изобщо не обърнах внимание, последваха няколко протекции от моя страна и така бая време до преди около 8-9 дена ме набара в много кофти положение, много сънен и с много лош интернет, и се започнаха пиратски полети срещу мен постоянно и летене по 3-4 планети на някои с по 2 атаки с по 200 до 400 звездни изтребителя.... на няколко пъти чаках 1/2 мин до атаката и дори не успях да се вдигна и ми ограбваше ресурс.... ядосах се и се вдигнах за час, и отидох до един приятел да използвам интернета му и от там му засякох 400 звездни мислех, че удрям 5 секунди след като каца, защото доста се забавих не знам дали е било така и не е успял да се вдигне или съм бил на по-малко от 5
секунди.... след това той не се отказа летя си и му засякох едни 200 и едни 250 не съм сигурен за точната бройка, не я помня .... рояла му засече също там 200/300 и така той се поукроти.... А днес му съборих
една планета и рояла го удари при опит за посрещане смятам, че резултата е в наша полза без съмнение е силен и добър играч. А забравих да спомена и най-интересната ни битка. Тръгнах да му засичам пак приблизително същата бройка от около 300 с 12к скаута и той ме посрещна и стана равенство, спечелих 2к бойни точки, а паднахме мисля, че с по 17к ресурсни, но реца около 70 %та беше в нас това е общо взето за сега .... следва продължение, след като му изтече протекцията.

TARATOR vs Honda

RoYaL vs Honda

TARATOR vs Honda part 2

**

TARATOR

История няма кой знае каква, тъй като тези, на които летя с дини са или мод или протекция реших да пусна атака с дини по аарон..... пуснах си атака след това се покрих с 1500 бойни кораба 2 сек преди дините и си чаках да дойде времето, а той си беше офлайн.....някъде около 14 мин, преди да ударя с дините забелязах рециклаж от 24 на 24 к на планетата, която летя и се осъзнах, че някой е набил транси в кацналия му флот спайнах го и видях, че го бия с покриващата на дините, това е голям късмет, защото летяха от близо час по гола планета, а удариха флот .....последваха шпионажи и по останалите планети запълних 13 от 14 полета, а имаше 2 планети, които не съм шпионирал звъннах по телефона на роял, който си спеше и той го шпионира и литна на останалите 2 планети.

TARATOR vs aaron

TARATOR vs aaron part 2

TARATOR vs aaron part 3

TARATOR vs aaron part 4

RoYaL vs aaron

RoYaL vs aaron part 2

А ето и аз как се успах и ми удариха малко кораби.

InSO vs TARATOR

Да му е честита битката.

**

TARATOR

Късмета пак е на моя страна 2-ри човек удрям с покриващата на дините ми, първия беше аарон на една колония, но 1 сек след битката нямах успех със звездите тук всичко е на 100 %

TARATOR vs HooLyGaN

TARATOR vs HooLyGaN

**

TzvetinoDjukati :

Деадкинга го следя от много време и знам, че заспива чат-пат, беше колонизирал до наш съотборник и
съответно колонизирах и аз и започнах да го дебна и го хванах, а за моите звезди, ами малшанс заспах, не чух смса и ги няма

TzvetinoDjukati vs Death_King

mrazate vs TzvetinoDjukati

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”