Вечерен бюлетин 20.01.2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Вечерен бюлетин 20.01.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Добър вечер читатели и "флийтъри", искаме да ви запознаем с най - новата си рубрика, в която ще даваме поле на изява всеки Четвъртък вечер на един съюз съответно хардкор/вселена 2, като през целия ден играчите ще подлежат на "кръстосан разпит".Тази вечер екипът на BulfleetDaily избра съюз LG Вселена hardcore.Благодарим ви и приятно четене !

История на съюза написана от лидера atomic :

За съюз LG само старите играчи сигурно са чували, повечето от които вече не играят тази игра... той е още от първите рундове на първа Вселена. Тогава се летяха едни от най-големите съюзи в тази игра като warez.ru, Nosgoth, Хановете, LG, killerteam и т.н. Съюза изкара само началните рундове на първа Вселена и после изчезнаха, понеже повечето от играчите се отказаха. LG беше първия съюз, в който започнах да играя тази игра и тогава лидер беше w-surfer... За историята на LG не мога да
кажа много, понеже това беше преди много много години и нямам много спомени от тогава... Сега се регнах в хардкор Вселената, понеже не бях играл дълго време тази игра и започнах да играя в съюз НОВОБРАНЦИ, после го напуснах, но лидера им ме помоли да се върна и да бъдем заедно ако може до края на рунда. Лидерът (Акселия) много точен човек ми предаде лидерството и аз го помолих да преименувам съюза на LG. Та историята на LG във Вселена Хардкор тепърва се пише. Съюзът е малък с опитни играчи надъхани за битки и дано се получи един интересен рунд. Ние сме един боен клуб, който ще наказва забравените флоти на врага и самонадеяните играчи... Та това е от съюз LG пожелавам му да изкара до края на рунда и да води успешни битки във Вселената, както и успешна дипломация, понеже без тези две неща един съюз не може.
Поздрави.

Здравей,
днес, твоя съюз е под "лупата" на BulfleetNewspaper, ще те помолим да отговориш на следните въпроси?

1. Как казваш ?
2. От кой град си ?
3. Какво мислиш за съюза и конкретно за играчите в него?
4. Кой съюз те притеснява най-много в момента, и ако желаеш конкретизирай играч?
5. Прати ни най-добрата си битка до момента и ако има историйка ще се радваме да я споделиш?
6. Как влияе bulfleet.com на личния ти живот и въобще съчетаваш двете неща?
7. Защо избра расата, с която играеш в момент, коя е любимата ти раса и защо?
8. Какво мислиш за промените в рунда и конкретно допада ли ти кражбата на флагче?
9. Кажи една нова промяна, която не ти допада в този рунд и ако знаеш някое старо правило, което ти харесва и мислиш, че е било добро моля да го споменеш?
10. За какви точки обичаш да играеш и как мислиш, че ще се напълни играта с повече хора ?
Благодарим приятен ден!
atomic :

Иван се казвам и съм от София. Ами както написах преди за съюза, нов е за Вселена Хардкор и се надявам да издържи до края. Относно играчите в съюза добри са и то доста и се радвам, че съм редом до тях и играем заедно тази игра. Ами за сега не ме дразни никой съюз. Добра битка до момента нямам, имам един луд късмет с 40 бомбера бутнах първата сграда на противник, което си е луд късмет това са 4% шанс все пак, но шанса беше на моя страна.
Пращам ви да видите хах :
Битката
Ами не ми влияе особено много на личния живот, играя си и когато нещо не ми отърва трия се и готово. Избрах тертет, понеже е раса за много голям добив на ресурс, от което има ползва в началото. Любимата ми раса е нокс - идеалната бойна раса. Зверски флот може да се направи с тази раса, а пък и си играеш на търговец в борсата. За промените какво да напиша ха-ха все пак не съм играл 2 години и има доста
промени за мен. Харесва ми отборната планета има доста хитри неща, които могат да се правят чрез нея...пък и води до отборна игра за целия съюз. За флаговете това нововъведение е не доизмислено, но сигурно след време ще го доизкусурят. Не ми допадат доста неща свързани с нанокредитите и облагите от тях, ама както и да е. Не играя за точки, копам си, строя си мини, правя си флот и от там
качвам точките - не гледам класацията, а играя за кеф и да ядосвам врага. За това как да се привличат нови хора ми то се регистрират нови играчи просто ръководния екип доразви булфлийт и създадоха нещо много ново и това е немексия.

pinkom :

1. Ивайло
2. Плевен
3. Добри са играчите имат опит. Коефициента ни е най-добър.
4. Няма грижи бате.
5. Хайде малко по-нататък.
6. О ми аз нему отделям много време на булфлийта
7. Избрах тертета, защото си трупа ресурса не трябва да се занимавам много. Това ми е любимата раса.
8. Аз лично не виждам смисъл от тия флагчета, не че съм много запознат.
9. Не ги знам старите правила, за втори път се регвам.
10. Най - обичам статистическите точки. Ми не знам трябва да се направи, така че да се гласува като хората, щото всеки клика на линка и затваря. И трябва нови хора да се зарибяват, и не само да си правим точките ми и да помагаме на по-начинаещите, за да има смисъл да играят.

drevil :

1. Стефан, приятно ми е.
2. Пловдив.
3. Сериозни хора. Това е най-важното.
4. Никой съюз не трябва да бъде подценяван. Всеки може да крие заплаха.
5. Най-добрата ми битка до момента...хмм. Нищо особено.
6. За сега ги съчетавам лесно. В сесия съм и прекарам повечко време в нас. Иначе играта е просто за развлечение. На няколко пъти съм я спирал заради личния си живот. Все пак е важно да се поживее ^^
7. Няма реална причина. Харесва ми е името и. Всяка раса си има своите предимства.
8. Разбира се, че ми допада. По-готино е да си с флагчета ;)
9. Именно кражбата на флагче.
10. За бойни. Но всеки тръгва от миньорче. Може би и трябва популяризация на играта. Останал съм с впечатлението, че активните играчи са ветерани, а не новаци.
Приятен ден и на вас!

malkiq :

1. Казвам се Любо.
2. От град Монтана съм.
3. Съюзът сега се преименува като в началото идеята беше на Акселия и моя да създадем съюз от хора, които се познаваме, имам добри впечатления от този играч в миналия рунд и за това се съгласих името \"Новобранци\" наистина беше превод на съюза, в който играх през лятото във вселена 2 и останах очарован, добър екип се беше получил. За новия съюз смятам, че наистина сме малък, но добър
комплект от играчи и се надявам да постигнем много.
5. Как да се притеснявам от някой като за толкова години в тези игри съм научил едно няма непобедими играчи, примери за това могат да се изброяват много. Да има играчи, срещу които се играе трудно, но няма невъзможни неща, всички знаем за Давид и Голиат.
5. За битки е още много рано, но тука има една мноого малка:
Битката
6. Ами играта ме забавлява, но как влияе на личния живот е труден и сложен въпрос, особено ако се грижиш за семейство и приятели, но при добро желание се намира време.
7. С тази раса играя за първи път просто реших да експериментирам досега съм играл само с \"нокси\" и за това сега не си давам много зор все пак трябва да съм \"хрисима кофа\".
8. Не ми допада кражбата на флагчета, когато флотите не са ти на планетата, защото така сбирам по 10-12 флагчета от кражби, но това не е интересно.
9. Предлагам да се махнат съюзните планети това разваля гейм-плея на играта не може в един момент да ти летят със звезди хора, които нямат половината проучвания за това.
10. Играя за кеф не за точки, ако махнете много от платените опции ще върнете част от хората, които обичат тази игра.
Желая Ви успех на вас, и екипа Ви, и пожелавам успех на всички играчи.
С уважение malkiq

Акселия :

1. Казвам се Мирослав
2. София
3. За съюза си мисля, че за момента сме добри и се надявам и за напред да е така. По моя преценка всички са точни и са пичове.
4. Lamez за играч смятам vall i whynot, тоест Meri.
5. Битки нямам.
6. Влияе доста на лични ми живот гледам да съчетавам и от двете по-малко.
7. Избрах тази раса, защото не бях играл с нея повече от година. Любима раса трудно да се каже, но най-вероятно НОКС. Защото рулира доста.
8. Твърдо съм против тези флагове доста кофти е измислено не ми допада изобщо.
9. За нова промяна нямам идея.
10. Ресурсни и бойни.
Ще се напълни ако направят някакъв ФЪН рунд така да се каже, примерно добива да нарасне много х10 и рунда да е 30 дни така някой от старите играчи ще могат да изиграят 1 кратък рунд и готин.

Здравей,
Желаем да ти зададем още няколко въпроса свързани с изминалия bulfleet ден:
1. Как оценяваш играта си по 10-то балната система за днес?
2. Каква интересна битка направи днес, ако може да ни покажеш нещо за читателите?
3. Стана ли нещо интересно свързано с някой от враговете ти и ти какво участие взе в скандала?
4. Ще споделиш ли на читателите ни, колко флага успя да откраднеш днес, и колко твой откраднаха ?

Благодарим приятна вечер !
drevil :

1. Слабо общо взето.
2. До момента нищо интересно.
Вечерта е пред нас.
3. Безумен тука ме тормози нонстоп. Ще видим какво ще правим.

atomic :

Еми 10 ами ударих някакви рециклатори на cufto и бутнах някакъв склад ,доста тъпа битка, ама само тази еБитката

Ето я и нея. Аз нямам врагове :))
Поздрави и лека вечер.

pinkom :

1. Ами днес мързеливата - 6.
2. Копане яко битки няма, защото съм в протекция.
3. Централен наблюдател.

malkiq :

Честно казано днеска ми беше ялов ден бях си поставил за цел да събера за следващо ниво на шпионаж и не успях ,нямаше интересни битки нито пък някаква интрига но според мен много бързате все още има време да сритам някой нахален дебел космат задник Извинявам се за израза
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”