Малко питане за новите правила на Вселена Hardcore

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Малко питане за новите правила на Вселена Hardcore

Мнение от POLISMAN »

Здравейте уважаеми админи:)

С интерес започнах да чета новите правила на Вселена Hardcore и...почти нищо ново и атрактивно не намерих,с което да се опитате поне да привлечете повече играчи.А най добрата реклама за един продукт идва от самия потребител,нали така?:)Не искам да влизам сега в дискусии за правилата,но държа да вметна,че нито едно от предложенията на активните играчи не бе прието,като изключим това за повишаване на каргото на транспортния флот от фабриката.За мен е леко безмислено,при положение че цената на транспортния флот остане същата,но....
Харесва ми новата промяна на % за теглене на кораби от отборната планета,тук определено сте уцелили 10-ката:)

Питането ми е за нововъведението за тези звездни флагове,които ще се крадат при успешна атака.Малко разяснение може ли?В правилата пише,цитирам:Въвежда се нов елемент в съюзната игра – звездни флагове! Всяка планета на всеки играч, който е член на съюз ще притежава звезден флаг. Нападател с успешна битка ще отнема флага от планетата на защитника за 48 часа и той ще носи допълнителни точки за съюза в съответната класация!

Какво трябва да се разбира под "успешна битка"?Кражбата на ресурс успешна битка ли е?Или атаката по 10 ракетни установки,10 кръста,1 шпионска сонда.....Какъв ще е критерия,по който ще определяте кога една битка е успешна и кога не?Защото иначе вселената ще се превърне в една голяма манифестация с тия флагове,не че има нещо лошо,но го няма бай Тошо да маха тържествено от Мавзолея:)

Извинявам се,ако съм бил леко критичен,но според мен е нужно да се разяснят някои моменти от правилата,преди да е започнал новия рунд:)

Поздрави и почитания:) :a055:
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Re: Малко питане за новите правила на Вселена Hardcore

Мнение от StarFighter »

Съгласен сам с Полицая,

1. Супер много забавянето на рунда - така не се печелят нови играчи ,а точно обратното - губят се!
2. Номера с знаменца , флагчета и там подобни не са ясно регламентирани ... пак в движение ще се променят правилата .
3. Общата планета, тегленето трябва да е спрямо проучванията ... както при борсата
4. При обявена война бойните точки 1,3 ??? сега не е ли 2 ??? защо го намалявате ..вие вместо да ослислите войните м/у съюзите ги обезмисляте.
5. За чата сложете бутон, който иска да не го чете , не виждам смисъла да знам на всеки тийн недоклатеното му душевно състояние.
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Щяха да привлечат повече хора ако вселената беше много по-бърза всмисъл добива да е х10 щеше да има повече играчи да си правят фън
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Наистина трябва да се направи някакъв бутон за скриване на чата.. лично мен много ме дразни този чат..
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

StarFighter написа:Съгласен сам с Полицая,

1. Супер много забавянето на рунда - така не се печелят нови играчи ,а точно обратното - губят се!
2. Номера с знаменца , флагчета и там подобни не са ясно регламентирани ... пак в движение ще се променят правилата .
3. Общата планета, тегленето трябва да е спрямо проучванията ... както при борсата
4. При обявена война бойните точки 1,3 ??? сега не е ли 2 ??? защо го намалявате ..вие вместо да ослислите войните м/у съюзите ги обезмисляте.
5. За чата сложете бутон, който иска да не го чете , не виждам смисъла да знам на всеки тийн недоклатеното му душевно състояние.

1. Забавянето на рунда се дължи на многото празници през декември;
2. Подробности относно звездния флаг ще бъдат публикувани преди започване на рунда;
3. Обсъждан е този въпрос - за сега остава така;
4. Понижаването на коефициента е в резултат на анализ на изминалия рунд и цели намаляване на уговорените битки и наливане на дадени играчи с бойни точки;
5. Работи се по подобен бутон.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Геро, битият си е бит, зануленият си ез анулен. И друга българско поговорка гласи пък - няма половин налят.
Та да ти го обясня така: и 0,5 да е кофициента при война, ако искам да се налея, няма да ми пука колко бонус ще ми даде играта, важното е че ще взема някакви бойни точки. Няма да се намалят наливациите, просто ще имат по-малка тежест. Ама от друга страна, няма малко и много налят. Все са наляти.
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Имам още едно предложение: когато се логнеш да се рестартира ботчека.. не знам защо сте го направили така, но е много досадно когато се логнеш да пишеш ботчек..
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

RE: Малко питане за новите правила на Вселена Hardcore

Мнение от DarkWatch »

Подкрепям с две ръце!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Sl1pKn07 написа:Имам още едно предложение: когато се логнеш да се рестартира ботчека.. не знам защо сте го направили така, но е много досадно когато се логнеш да пишеш ботчек..
Има си причина, повярвай ми :D
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Това с флаговете спокойно може да кандидатства за златна малинка в категорията за нововъведения в булфлийта..по меко от това не мога да се изразя.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”