Идва петък пари няма, поне спам да става.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Идва петък пари няма, поне спам да става.
Идва разпети петък, пари няма . някой да даде идея ,как без пари да се напия

Re: Идва петък пари няма, поне спам да става.
спонсор няма да намериш поне не тук може да пробваш на др място ако удариш на камък все пакима вариант но за него трябва да имаш малко талант и доза късмет да попаднеш на правилния човек в подходящия момент а именно идеята ми е пробваи с песничка пред магазинера или магазинерката в случая ако е жена зад щанда към певческия талант(ако има такъв) ако имаш от нещото наречено чар и обаяние ще е само от помощ а втория вариант е по друг за който се сетих отиваш на заведение по избор пиеш после не плащаш не и с пари ами заставаш да миеш чинии за предпо4итане ресторанти защото ще има работа с която ще компенсираш но и за там ще се иска шанс за да не се размине с бои и после с ....това е от мен надявам се да съм бил полезен 
- Middlesbrough
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm
Ето ти идея безотказна и изпитана от времето :
1.Ако си от женски пол ела у нас,ще те напия,че и още нещо-бонус
2.Ако си от мъжки отиваш при комшията,той ще те напия още повече,а там и бонуса е огромен
1.Ако си от женски пол ела у нас,ще те напия,че и още нещо-бонус
2.Ако си от мъжки отиваш при комшията,той ще те напия още повече,а там и бонуса е огромен
по 1 точка може и да се класира ако има шанса да е жена но ме съмнява обикновенно такава жажда е присъща за мъжкия пол но все пак има и изключения за 2-ра точка зависи колко пъти е изпадал в това положение че ако е попрекалявал комшията може вече да си крие дамаджанката и тук отново се опира до шанса
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Петре за мезе те взеха 
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Porter написа:Петре за мезе те взеха
Ммммм мезета дрънка
За мезето. това за мен е по лесната част, все още имам ключа от мазето на баба ми и там все още си седят бурканите със кисели краставички . по трудната част е за мен алкохола.
Днеска видях комшията да отива да въри ракия , направих си устата, но уви от първия път бях отразят.Вика с тебе не, предната година са напихме ,че после жената не ма пускаше в къщи
Дядо ми онзи ден вари и той ракия,така че мога да те черпя 10 литра, ако искаш???
П.П. И вино имаме,и от него може да те черпим
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Златен сиVillagers написа:Дядо ми онзи ден вари и той ракия,така че мога да те черпя 10 литра, ако искаш???
Давай име и адрес улица и град-село , дано да е по близко ,че на автостоп трудно се пътува