Идва петък пари няма, поне спам да става.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Идва петък пари няма, поне спам да става.

Мнение от Mo`Money »

Идва разпети петък, пари няма . някой да даде идея ,как без пари да се напия :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
bunur
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 06, 2008 9:10 pm
Контакти:

Re: Идва петък пари няма, поне спам да става.

Мнение от bunur »

спонсор няма да намериш поне не тук може да пробваш на др място ако удариш на камък все пакима вариант но за него трябва да имаш малко талант и доза късмет да попаднеш на правилния човек в подходящия момент а именно идеята ми е пробваи с песничка пред магазинера или магазинерката в случая ако е жена зад щанда към певческия талант(ако има такъв) ако имаш от нещото наречено чар и обаяние ще е само от помощ а втория вариант е по друг за който се сетих отиваш на заведение по избор пиеш после не плащаш не и с пари ами заставаш да миеш чинии за предпо4итане ресторанти защото ще има работа с която ще компенсираш но и за там ще се иска шанс за да не се размине с бои и после с ....това е от мен надявам се да съм бил полезен :a022:
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

Ето ти идея безотказна и изпитана от времето :
1.Ако си от женски пол ела у нас,ще те напия,че и още нещо-бонус :oh_kotiooo:
2.Ако си от мъжки отиваш при комшията,той ще те напия още повече,а там и бонуса е огромен :lol:
Потребителски аватар
bunur
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 06, 2008 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bunur »

по 1 точка може и да се класира ако има шанса да е жена но ме съмнява обикновенно такава жажда е присъща за мъжкия пол но все пак има и изключения за 2-ра точка зависи колко пъти е изпадал в това положение че ако е попрекалявал комшията може вече да си крие дамаджанката и тук отново се опира до шанса
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Петре за мезе те взеха :lol:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Porter написа:Петре за мезе те взеха :lol:

Ммммм мезета дрънка

За мезето. това за мен е по лесната част, все още имам ключа от мазето на баба ми и там все още си седят бурканите със кисели краставички . по трудната част е за мен алкохола. :lol: :lol: :lol: :lol:
Днеска видях комшията да отива да въри ракия , направих си устата, но уви от първия път бях отразят.Вика с тебе не, предната година са напихме ,че после жената не ма пускаше в къщи :lol:
Villagers
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 10:16 am
Контакти:

Мнение от Villagers »

Дядо ми онзи ден вари и той ракия,така че мога да те черпя 10 литра, ако искаш???

П.П. И вино имаме,и от него може да те черпим :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Villagers написа:Дядо ми онзи ден вари и той ракия,така че мога да те черпя 10 литра, ако искаш???

П.П. И вино имаме,и от него може да те черпим :)
Златен си :a042:

Давай име и адрес улица и град-село , дано да е по близко ,че на автостоп трудно се пътува :a086: :a022:
Отговори

Върни се в “Off Topic”