Heroes 3 Complete

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Heroes 3 Complete

Мнение от Blood_God »

Има ли хора които могат да играят тази игрица. Ако има кандидати съм навит да ги пробвам :galletos: :k038: . Правилата са следните:

Size L, no underground, 200% difficulty, 2 minutes turn, no dimention door or fly, no cartographer, no diplomacy.

Ако има мераклии да се свържат с мен. Прави се една елементарна регистрация в един сървър и се играе от там. Без хамачи, без реално ИП, без оригинални дискове.

ПС: Хора, които не разбират значението на всички думички в червено да не взимат отношение по темата :)
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Re: Heroes 3 Complete

Мнение от niki_god »

Size XL - по интересно е , иначе 4 седмица и здравеййй, no underground - по кефещо е с подземия, но и без става, 200% difficulty, 2 minutes turn - 8 или повече (все пак сме с жена и деца) , no dimention door or fly, no cartographer, no diplomacy, no angel off conservatory,no view earth or air, no logistik born, no necropolis or conflux .
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

навит съм, само дайте сървъра ...
тъкмо си я изтеглих преди месец и си я припомних :)
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

И аз съм навитак, не съм я играл скоро :)
Явно правилата по които аз съм я играл са били най-либерални
+200 % сложност,карта ХХЛ, без Дипломация, и без Конфлукс или некромант :)
И само на СОД без бъгавия УОГ, иначе картографа доом дора и флая са позволени
всичко е доза късмет в Хироус и качества разбира се но и късмета тук е голям фактор :)
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Аз харесвам играта. Купил съм си 3 ката с експанжаните и после 4ката с експанжъните. Точно тройката не съм я играл поне 2 години, но по ме кефи от 4ката. Та думата ми е че бъкел не отбирам за какви неща говорите а уж много съм я играл
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

freeico написа:Аз харесвам играта. Купил съм си 3 ката с експанжаните и после 4ката с експанжъните. Точно тройката не съм я играл поне 2 години, но по ме кефи от 4ката. Та думата ми е че бъкел не отбирам за какви неща говорите а уж много съм я играл
Здрасти Ицо.Принципно това са турнирни правила(не че аз съм играл много турнири де).Обикновенно големината е на картата е L, със или без подземия,най висока трудност, 2 минутен ход(освен ако не си в битка, тогава няма ограничения),без димейшан доор или флай, без картографера който разкрива цялата карта,без дипломацията, без родените с логистика герой(кирре,гунар), без расите некро и конфлукс заради адски бързото развитие, битки със всички неправилно поставени чудовища(ако пазят артефакт или път и можеш да ги заобиколиш, задължително се биеш).

P.S Та кога ще играем викам?.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ами днес ще я инсталирам 3ката да я тествам и може другата седмица някоя вечер да се тествам, че уикенда няма да съм в софия
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

охоо значи да си я инстална и аз :) че сега съм с ЛОГ 3.58 май беше ама така без некроо ъъъ е гадно :) войнство от скелети хахаха и черни рицари къртят всичко :) много ме кефи да пише Zound на скелетите :)
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Blood_God »

necropolis и conflux не мисля че са адски бързо развиващи се замъци. просто се играе без герои с дипломация, логистика и видомина и исра :) останалото се запазва като правила.

http://www.gameranger.com/

ето го сървъра. абсолютно елементарно. иска регистрация по имейл в сайта и да си свалите програмата. между другото хироус 3 и виндоус 7 от време на време крашват като са заедно. ако някой се регистрира ще види колко много игри има. ника ми е Kovalski напишете си вашите никове и ще си определим някакви часове за игра. предимно вечер, след работа :)
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Blood_God »

на 26.08.2010г. след 18:00 часа ще съм унас и ще влезна във форума. ако някой иска да играе да седи онлайн ТУК, ще му пиша :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”