Опитвах се няколко пъти да сметна как точно компютърът пресмята общия добив за час с и без роботи, но нещо ми излизат криви сметките. Примерно в металните мини добивът на час е малко над 20 000 като тая цифра включва само бонусът от енергийните системи, но без роботи.
Това, което ме интересува е как става така, че като сложа 10 робота и добивът скача на 30 000, а аз като ги смятам излизат доста по-малко. Ако може някой да ми даде формулата, по която се получава крайният резултат, че искам да си сметна колко ще ми стане добивът ако освен 10-те робота, му хакна и 1 тертет.
Дайте малко разяснения за роботите и добива
Re: Дайте малко разяснения за роботите и добива
В меню парламент си пише колко е добива. А вземете най-после и прочетете правилата. Няма как при 10 робота да " хакнеш" и тертет. Тертета е равен на 3 робота,а на мина повече от 10 не може. Така че тертетите ще ги хакнеш някъде другаде и в меню парламент ще ти покаже добива.
И така да е - като ги смятам с калкулатора крайните цифри излизат доста по-малки от това, което пише в парламента.dios написа:В меню парламент си пише колко е добива. А вземете най-после и прочетете правилата. Няма как при 10 робота да " хакнеш" и тертет. Тертета е равен на 3 робота,а на мина повече от 10 не може. Така че тертетите ще ги хакнеш някъде другаде и в меню парламент ще ти покаже добива.
http://help.xs-software.com/online/game ... /game.htmlrado84 написа:И така да е - като ги смятам с калкулатора крайните цифри излизат доста по-малки от това, което пише в парламента.dios написа:В меню парламент си пише колко е добива. А вземете най-после и прочетете правилата. Няма как при 10 робота да " хакнеш" и тертет. Тертета е равен на 3 робота,а на мина повече от 10 не може. Така че тертетите ще ги хакнеш някъде другаде и в меню парламент ще ти покаже добива.