Тези може и да са докладвани, но в момента нямам време да ровя форума.
Като цъкна на лупичката за шпионаж ме праща в съобщения и за да стане това, което трябва да стане, то аз трябва да цъкна "обратно" на браузера и да цъкна лупичката, която пак да ме препрати в съобщения и едва на третия път цъкане върху лупичката играта да вземе да загрее, че искам да прати шпионска сонда, а не да ме праща в съобщенията.
Ситуацията с бързата атака е абсолютно същата като гореописаната, плюс факта, че ей сега опитах да атакувам играч с 12 точки повече от моите и не ще. Изписва ми съобщение, че не може (вие си знаете какво пише, няма да го преразказвам точно сега), а в същото време ми позволява да пратя шпионка.
Бъг с бързите опции в галактиките
Re: Бъг с бързите опции в галактиките
Проблемът бих казал, че е повече в твоят телевизор от колкото в играта.
Когато имаш неуспешно пратен полет, т.е. ти изпише грешка, следващия полет, който се опиташ да пратиш те праща в новини и трябва да повториш операцията. За това ти се получава така при шпионажите.
А това, че може да шпионираш някой, далеч не значи че може да го атакуваш. Възможно е да е в съюз, с който имате НАП или да няма 100 точки. Или да ти е извън коефициента /по общи точки, тъй като има 12 ресурсни повече от твоите, но може би има по-малко или респективно повече бойни/.
Когато имаш неуспешно пратен полет, т.е. ти изпише грешка, следващия полет, който се опиташ да пратиш те праща в новини и трябва да повториш операцията. За това ти се получава така при шпионажите.
А това, че може да шпионираш някой, далеч не значи че може да го атакуваш. Възможно е да е в съюз, с който имате НАП или да няма 100 точки. Или да ти е извън коефициента /по общи точки, тъй като има 12 ресурсни повече от твоите, но може би има по-малко или респективно повече бойни/.