Спряна или?
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
FLISEN написа:Цитат(FLISEN @ Mar 14 2010, 17:04) Днес реших да се рег-на от доста време на сам и го направих във Вселена 1. И почнах да си играя... Сега прочетох, че В1 уж била спряна. Аз ли съм пропуснал да прочета нещо или?
Вселената е тестова вече.Ако си решил да играеш скоро е рестарта на вселена спийд.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Пусната е временно като тестова. Но не върви редовен рунд в нея.FLISEN написа:Цитат(FLISEN @ Mar 14 2010, 18:04) Днес реших да се рег-на от доста време на сам и го направих във Вселена 1. И почнах да си играя... Сега прочетох, че В1 уж била спряна. Аз ли съм пропуснал да прочета нещо или?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
FLISEN написа:Цитат(FLISEN @ Mar 14 2010, 16:19) Ок. А все пак мога си играя във В1? И знае ли се до кога ще е активна?
Можеш да си играеш естествено.Още несе знае до кога е активна.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
[b][color=green]
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
напротив дава бонуси към защитатаFLISEN написа:Цитат(FLISEN @ Mar 15 2010, 23:05) За да не отварям нова тема, ще питам тука. Препрочитах проучванията, та Оръжейни системи, Щитове и Броня на космическите кораби вече не дават бонуси към защитата, така ли? И май няма проучване, което им качва бронята?
просто можеше да провериш на калкулатора
обичам женичките обичам ги всичкитее