проблем
незнам мястото на въпроса каде точно трябва да е тай като не се отнася само за определена вселена.Не мога да си пусна булфа отварям сайта зарежда ми около 5 мин. след като зареди страницата и хоп кода не ми зарежда, работата не е в това, че нямам плеъри и т.н. до днес си вървеше нормално, но сега......
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Пробвай с друг интернет браузър.djako написа:Цитат(djako @ Feb 13 2010, 15:44) незнам мястото на въпроса каде точно трябва да е тай като не се отнася само за определена вселена.Не мога да си пусна булфа отварям сайта зарежда ми около 5 мин. след като зареди страницата и хоп кода не ми зарежда, работата не е в това, че нямам плеъри и т.н. до днес си вървеше нормално, но сега......
Go hard or go home...
няма фаида пробвал съм с мозила и опера се е жмел
Последна промяна от djako на съб фев 13, 2010 3:54 pm, променено общо 1 път.
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
djako написа:Цитат(djako @ Feb 13 2010, 16:44) незнам мястото на въпроса каде точно трябва да е тай като не се отнася само за определена вселена.Не мога да си пусна булфа отварям сайта зарежда ми около 5 мин. след като зареди страницата и хоп кода не ми зарежда, работата не е в това, че нямам плеъри и т.н. до днес си вървеше нормално, но сега......
изчисти коокитата и пак пробвай
Последна промяна от Crashedd на съб фев 13, 2010 6:58 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]