Ето,че изминаха двадесет и седем дена от началото на десетия рунд на Вселена 2. Разбира се,на нас се пада честта да информираме вас,читателите за случващото се в любимата ни игра.Стана ясно кои ще са съюзите, конкуриращи се за челните места,а именно: АNSR, TradeUnion, KASIOPEIA, RED ARMY, Rookies.
Опитахме се да вземем интервюта от топовите играчи,за мнението им относно случващото се,за тях самите и разбира се,за целите им през рунда.А ето и интервютата:
TradeUnion
Bulfleet Newspaper: Може ли да ти задам няколко въпроса?
Steff: Да.
Bulfleet Newspaper: Бихте ли се представили!?
Steff: Стефка от Пловдив.
Bulfleet Newspaper: От колко време играете bulfleet?
Steff: Ами и аз не знам вече,може би пет години.
Bulfleet Newspaper: От колко време съществува съюза Тrade Union?
Steff: Ами съюза си във тоя вид съществува за първи път,въпреки, че с някои от играчите сме играли и преди заедно.
Bulfleet Newspaper:Вярно ли е че vall ти е съпруг?
Steff: Да вярно е.
Bulfleet Newspaper: Голяма част от потребителите са на мнение,че със съпругът Ви играете заедно, сийтвате се. Какво ще кажете на всички тези играчи?
Steff: Нищо.Дължа обяснение само на едно място –ОВ,ако го поискат и ако се налага ще го дам.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни вашия съюз напусна играч с име shadowface,каква всъщност бе причината?
Steff: Незнам каква е причината. Личен избор.
Bulfleet Newspaper: Разкажете ни,има ли интрига между вас и друг съюз?
Steff:Чак интрига-не .Два съюза на върха ,нормално е м/у им да съществува конкуренция.Но засега нищо интересно.
Bulfleet Newspaper: Да очакваме ли скоро време звездопади?
Steff: Ами ще падат- планети,звезди и т.н. Само не знам колко ще е скоро.
Bulfleet Newspaper:Какви са целите на съюзът Ви и на вас самата?
Steff: Основата цел-Забавление
Bulfleet Newspaper: :Какво е мнението ти относно представянето ти досега в играта?
Steff:Определено мога и повече, но ме мързи.
Bulfleet Newspaper: Благодаря Ви за интервюто ,дано успеем да възродим вестника.
Steff:Успех в доброто начинание .Вестникът,/когато го е имало –винаги ми е харесвало
да го чета/ .
Bulfleet Newspaper: Здравей,мога ли да Ви задам няколко въпроса.Пишем статия за вестника на играта.
vall: Да,попирай.
Bulfleet Newspaper: Какво е вашето име и откъде сте?
vall: Валери Стоянов от Пловдив.
Bulfleet Newspaper: От колко време играете bulfleet?
vall: 4 години и половина.
Bulfleet Newspaper: От колко време съществува съюзът Ви?
vall: В този си вид за първи път,но с играчи като кратос и стеф играем от няколко рунда заедно.
Bulfleet Newspaper: На всеки стана ясно,че със steff сте женени,но има съмнения,че се сийтвате..
vall: Да,но няма такова нещо.Тя ме запали по играта.Нормално е да има съмнения.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни вашия съюз напусна играч с име shadowface.
vall: да
Bulfleet Newspaper: Каква бе причината да го направи?
vall: Имаха някакъв конфликт с жената,но се съмнявам,че това беше само предтекст.
Bulfleet Newspaper: Разкажи ми относно интригите,има ли такава с друг съюз.Какви са целите на вашия?
vall: Този рунд нямаме цели. По принцип играем да се забавляваме,а интриги винаги ще има докато ги има ANSR .
Bulfleet Newspaper: Ясно е,че много скоро ще наблюдаваме звездопади между съюзите.
vall: Е той звездопада започна.Shadowface лети постоянно по steff,засега само на нея.
Bulfleet Newspaper: Мерси за интервюто,пожелаваме ти приятна игра.
vall: Мерси и на вас.
Bulfleet Newspaper: Здравей,търсим ви от вестника на играта.Удобно ли ще е да ви зададем няколко въпроса?
Tumor: Да,питайте.
Bulfleet Newspaper: Представете ни се.
Tumor: Името ми е Благой,на 28 години съм.
Bulfleet Newspaper: Това ли е всъщност истинския ти ник в играта?
Тumor: За пръв път играя с този ник,а друг с който играя е bunor.
Bulfleet Newspaper: От колко време играеш bulfleet?
Tumor: От първи рунд на първа вселена,като доста рундове съм изпускал и не съм играл.
Bulfleet Newspaper: Каква оценка по десетобалната система си даваш за играта досега?
Tumor: Оценка на играта ми в булфлийт като цяло или в този рунд? Като цяло оценявам играта си със 7, а за рунда има какво още да се желае,но нямам много време,затова и този рунд ще оценя със 7.
Bulfleet Newspaper:Какви са целите на съюзът ви?
Tumor: Никой не е поставял такива.Играем за удоволствие,а тези които се опитват да го развалят ще бъдат изтрити.
Bulfleet Newspaper: Има ли някаква интрига между съюзът ви и някой друг?
Tumor: Интриги е нормално да има.Между първия и втория съюз в класирането,така че битки много скоро ще има.
Bulfleet Newspaper: Да очакваме ли скоро време звездопад?
Tumor:Звездопад ще има категорично.
Bulfleet Newspaper: Интрига имаше още преди няколко дни,когато shadowface скандално напусна съюзът ви.Разкажи ни повече?
Tumor: Случаят със shadowface е,че дойде при нас за да си построи сателитите на спокойствие,защото иначе такова можеше и да няма,а сега лети по нас.
Bulfleet Newspaper: Player,би ли се представил?
Player: Тодор Атанасов на 36 години от град София.
Bulfleet Newspaper: Това ли е всъщност истинския ти nickname в играта?
Player: Истинския? Какво имаш предвид,сега играя с ник Player,да.
Bulfleet Newspaper: По принцип с кой ник си известен на играчите в bulfleet?
Player:Никът с който съм по известен е Kratoss.Не се крия,аватара ми винаги е бил този.Просто исках да играя за кеф,затова и избрах този с който съм в момента.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни имаше някаква интрига в съюза ви.Shadowface го напусна и отиде в ANSR,каква бе причината да го направи?
Player: Това си е негов личен избор,написа едно масово от сорта на това,че който иска да го разбере трябва да му пише на лс.След това веднага започна да лети със звезди по наши акаунти.
Bulfleet Newspaper: Не е тайна,че вашия съюз води скрита война със съюз АНСР ще разкриеш ли повече подробности на феновете на bulfleet.
Player:Скрита война силно казано,летим по всичко оставено по планетите,те са ни конкуренти, естествено ,че интересите ни ще се сблъскат,но засега големи битки няма само дребни закачки. Мога да кажа,че този с най-много кълбето от тях литва със звезди,а после го хваща шубето и само гледа някой да офне.
Bulfleet Newspaper: да се върнем отново за случая със shadowface.От интервюто което проведох с vall,вчера разбрах,че според него shadowface e напуснал съюза защото си бил направил сателитите на спокойствие и всъщност това му е бил целта.Въпросът ми към теб е следния:като лидер не можа ли да разбереш по-рано за неговите намерения?
Player: В съюза сме само познати,играем отдавна заедно.Само Андроид е нов член.Шадоу не го знаех отпреди,но за него ходатайстваше мой приятел,един от най-добрите играчи на BF-Slabaka,ацц-rehaviq.Това ми беше достатъчно и не съм се замислял,въпреки,че се появиха такива съмнения още преди да напусне съюза.Избора си е негов,но ще отговаря за последствията.
Bulfleet Newspaper: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта досега?
Player: Целта в играта ми е само забавление,така че не виждам смисъл да се оценявам. Мога да кажа само,че за мен е удоволствие,да играя с хора,като тези в съюза ми и това е достатъчно..
Bulfleet Newspaper:Според теб кой ще ти е най-голямата конкуренция в играта ?
Player: Конкуренция са ми всички търговци,които се опитват да продават повече от мен.Иначе сериозно,надявам се steff да вземе рунда.
Bulfleet Newspaper: Къде се виждаш в класацията след 3 месеца?
Player:В топ 100.
Bulfleet Newspaper: И последно,ако искаш да кажеш нещо на читателите на вестника на играта,то тук е мястото.Давай .
Player: Пожелавам им много да се забавляват и да не забравят,че bulfleet е само игра.. Много битки за летците,много рециклажи за конфедератите и много обороти за търговците.
Bulfleet Newspaper: Мерси за интервюто и ти пожелавам приятна игра и доходни продажби.
Player: Мерси,на теб успех също.
На второ място в класацията на вселената се намира съюз ANSR,с участието на стари играчи като: Shules, venli, Dorian_Gray, но след няколко седмици игра се присъединиха и играчи от други съюзи,като: shadowface от TradeUnion,Lost от KASIOPEIA и Gaco_Bacov от RED ARMY.
ANSR
Bulfleet Newspaper: Здравейте,пишем статия за вестника.Може ли да ви зададем няколко въпроса?
Dorian_Gray: Може.
Bulfleet Newspaper: Как се казваш и откъде си?
Dorian_Gray: Цветозар Цеков на 21 години от г.Враца, по настоящем живея в Ст.Град-София.
Bulfleet Newspaper: От колко време играеш bulfleet и това ли е всъщност истинския ти ник?
Dorian_Gray: Играя от Януари месец 2005 година.Всеки никнейм за мен си е истински, това че съм по известен с един не означава че сегашният ми не е по малко добър.
Bulfleet Newspaper : За никого не е тайна,че вашия съюз води необявена война с TradeUnion,как се развиват нещата?
Dorian_Gray: нещата още са в разгаряне , засега никой не е взел превес, но тези дни очаквам доста динамично развитие на нещата.
Bulfleet Newspaper: Обещаваш ли на феновете на вселената едно зрелищно шоу и много звездопади?
Dorian_Gray: Естествено ,шоуто е гарантирано ,а за звездопадите , нека ми литнат и ще разберем.
Bulfleet Newspaper: Как ще коментираш преместването на BrOkEnHeArT във вашия съюз и обратно?
Dorian_Gray: Еми имахме неразбирателства по някой теми, предполагам че така ще е по добре и за нас и за него.
Bulfleet Newspaper: Очакваш ли удари под кръста от определени играчи?
Dorian_Gray: еми като знам кой играят,със сигурност..въпреки,че има и много сериозни играчи.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни се появи информация за вражби с друг съюз,вярно ли е?
Dorian_Gray: официално Не
Bulfleet Newspaper: По конкретно?
Dorian_Gray: мии имахме леки спречквания с Rookies.
Bulfleet Newspaper: Каква оценка по десетобалната система би си поставил на играта досега?
Dorian_Gray: рунда е добър ,оценка 9 може би , и то само заради това че не играят моите приятели от АНСР иначе всичко щеше да е перфектно.
Bulfleet Newspaper: много хора се съмняват във това че играе Роял ти какво ще им отговориш
Dorian_Gray: еми ДА играе , познайте кой е
Dorian_Gray: въобще не се виждам там,като ми писне има бутон за изтриване.
Bulfleet Newspaper: Благодаря ти за интервюто и успех!
Bulfleet Newspaper: Здравей,може ли да ви зададем няколко въпроса.Като за начало,бихте ли ни се представили?
Lost: Казвам се Александър и съм от София.
Bulfleet Newspaper: Това ли е всъщност истинския ти nickname и от колко време играеш bulfleet?
Lost: Истински никнейм..с този никнейм съм участвал най-много пъти - да. Никът във форума ми е Kolma_Pushi. Играя бф от (think) ..6 години с една двугодишна пауза.
Bulfleet Newspaper: Ясно е,че водите скрита война с TradeUnion,разкрий ни повече подробности относно нея?
Lost: За съжаление не съм съвсем компетентен конкретно по този въпрос, тъй като от скоро съм в съюза и едва ли не попаднах между шамарите. Когато се включа в тази "война"...ще мога да кажа повече.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни имаше интрига между бившия ти съюз,KASIOPEIA.Напусна го по скандален начин.Разкажи ни какво стана?
Lost: Имах огромното желание да играя в Касиопея или ако трябва да съм честен - в No`Rulzz. В началото на рунда попитах кой е еквивалента на No`Rulzz във втора вселена, казаха ми, че е Касиопея и подадох молба. Приеха ме. Играх си с тях и никой друг, до момента в който не трябваше да се покажа на тези, които ме познаваха (Fear най-вече). Заради това започнах играта си в рунда. Интригата се получи тогава, когато хора, чиито имена/никове не искам да назовавам се вдигнаха и започнаха с кофти приказките по мой адрес, без дори да се опитат да изслушат за какво иде реч..Трябваше 1 седмица по-късно да се присъединя отново към вече променения и редуцирания състав на Касиопея..но уви..не стана точно така.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни в KASIOPEIA се появи информация,че си напуснал съюза защото от ANSR са започнали да те летят.Как ще коментираш?
Lost: Тотална измислица. Все още никой не ми е летял със ЗНС, особено АНСР.
Bulfleet Newspaper: Има ли интрига между вашия съюз и някой друг освен тази с TradeUnion,за която ние не знаем?
Lost: Имаше известни пререкания между хора от ANSR и Newromancer от Rookies. Други такива - не са ми известни.
Bulfleet Newspaper: Ще обясниш ли по-подробно?
Lost: Няколко атаки на shadowface срещу Newromancer със ЗНС, с покриване от хора от ANSR. При последната атака Newromancer събори голямо количество сгради..за да се зареди с кораби, съответно успя и нямаше битка. Това е.
Bulfleet Newspaper: Каква оценка по десетобалната система си даваш на играта досега?
Lost: 10-ка за мишкуваме до момента. Не знам какъв беше шансът да се кача горе, най-вероятно причината е, че голяма част от добрите играчи не участват. Не вярвам да се задържа дълго. Все пак не съм нещо особено. Като цяло си давам една средна оценка, защото ако не друго, поне имам желание и още не ми е омръзнало да не спя
Bulfleet Newspaper: Кой ще е най-голямата ти конкуренция през рунда?
Lost: Не мога да говоря за конкуренция.Едно е ясно - човек от ANSR ще вземе рунда. Кой обаче - времето ще покаже.
Bulfleet Newspaper: Последен въпрос,искаш ли да кажеш нещо на читателите на вестника на любимата ни игра?
Lost: Някое клише от сорта на "Хора, това е само игра!" сигурно няма особен ефект....освен да им пожелая успех...
Bulfleet Newspaper: Мерси за интервюто и ти пожелавам приятна игра и доходни продажби.
Стана ясно,че ANSR летят по Newromancer от Rookies. Свързахме се с него за повече информация,а ето каква получихме:
Bulfleet Newspaper: Здравей,удобно ли е да ви зададем няколко въпроса.От вестника на играта сме.
Newromancer: задавай бързо въпросите че ще вечерям.
Bulfleet Newspaper: Да започнем със стандартните въпроси. Би ли се представил пред читателите на вестника?
Newromancer: Казвам се Колю Колев, родом съм от Русе в момента в Костинброд – Софийско.
Bulfleet Newspaper: От колко време играеш bulfleet и това ли е всъщност истинския ти nickname?
Newromancer: Играя от втори рунд на вселена 2 със ник Newromancer, и със други никове съм играл но за кратко .
Bulfleet Newspaper : Има ли за момента интрига между вас и друг съюз?
Newromancer: Еми за момента няма такава, междусъюзна интрига само междуиграчите има .
Bulfleet Newspaper : Не е тайна,че преди няколко дни shadowface те е летял със звезди и имате някаква закачка помежду ви.Разкажи ни повече!?
Newromancer: Еми веднъж ми летя и аз посрещнах но за съжаление, му свалих само една звезда, литна ми и втори път със покриваща атака от Цъфто, като ми прати лично "Сега пак посрещни " - и аз срутих мините и накупих флотата за посрещане, обаче смелчагите върнаха преди удара . Явно усетиха какво ги чакаше.
Bulfleet Newspaper: Очакваш ли да има удари под кръста и от кого по-конкретно?
Newromancer: Ми то такива постоянно има така че да очаквам , най-вече от АНСР – ците.
Bulfleet Newspaper: Какви са целите на съюзът ви?
Newromancer: Засега никакви просто си джиткаме не играем за класации и други подобни - това си пролича и по това че си свалих мините без много много да му мисля.
Bulfleet Newspaper: Коя ще е най-голямата Ви конкуренция в играта?
Newromancer: Еми ... никой както казах не играя за класация този рунд така че не мисля и за конкуренцията - когото набарам без сейв ще го набивам - по принцип приятелите си ги знам и те мене също. Това се отнася и за неприятелите. Някои съюзи ще се ползват с привилегии - т.е. играчите им ще бъдат обект на повишено внимание , те си зная също кои са :D
Bulfleet Newspaper : Как оценяваш играта си по десетобалната система до момента?
Newromancer: Еми този рунд съм слъбичък - 4,5 макс.
Newromancer: ми някъде във 20-.ицата надявам се, ако не ми писне преди това ..
Bulfleet Newspaper: Благодаря за интервюто.Приятна игра и доходни кражби!
Newromancer: Мерси и на тебе Петре.
Имахме голямо желание да вземем интервю от shadowface, но уви той не пожела.
На 3-то място във момента в класацията се намира съюз KASIOPEIA.Ето какво разказват членове на съюза за моментното състояние в играта.
KASIOPEIA
Bulfleet Newspaper: Здравей, търсим ви от вестника и искаме да ви зададем няколко въпроса.
Spectre: OK.
Bulfleet Newspaper: Би ли се представил пред читателите?!
Spectre: Димитър, от град София.
Bulfleet Newspaper : От колко време играеш bulfleet и това ли е всъщност истинският ти nickname в играта?
Spectre: Играя Bulfleet от както е съдадена (още от Бета версията) и истинския ник в играта винаги ми е бил Spectre.
Bulfleet Newspaper : Как се оценяваш по десетобалната система в играта до момента?
Spectre: Не съм завършвал в Топ 10, не съм го искал... Винаги съм се стремял към добра игра в рундовете в които съм играл... и мисля, че са се получавали добри битки и истории, жалко че винаги се намира някой който да плюе и всява смут... Бих си дал 7-8..
Bulfleet Newspaper: Какви са целите на съюзът ви за момента?
Spectre: Целите на съюза са:
- чиста и коректна игра
- добро място в съюзната класация (1во,2ро,3то)
- разпускане със добри, стари познати от играта.
Bulfleet Newspaper: Разкажи ни за интрига между вас и друг съюз,ако има такава?!
Spectre: За сега нещата са доста спорни... интриги между КАСИОПЕЯ и друг съюз за сега няма... по скоро между отделните играчи..., но все още не сме навлезли в сериозния етап от играта...
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни съюзът ви напуснаха не малко на брой играчи, какво се случи.Разкажи ни.
Spectre: Историята тук е доста дълга, ще я опиша накратко... Със старта на вселена 2, в КАСИОПЕЯ се събрахме близо 24 човека.., от 4тири различни съюза. В началото проблеми нямаше тъй като всички копаят, всеки се е прикрил зад някакъв нов ник и всичко е скрито покрито. С течение на времето започнаха да се разкриват отделните играчи, кой кой е..., появиха се конфликти в съюза, стари вражди, 24 човека всеки с различни претенции и виждания за играта, своя стратегия... Един се сърди, друг се сърди, държат се като малки деца в предучилищна възраст. Тъй като нямах много време да седя пред БФ миналата седмица повечето неща се случваха докато ме няма и съответно като се върна беше късно за реакция. В крайна сметка със старите членове на КАСИОПЕЯ решихме, да намалим състава на съюза до минимум и да оставим само познати играчи в съюза и всеки да ходи където му е кеф...
Spectre: Както винаги, някъде надолу 40-50то място в МОД и заслужена почивка... Не вярвам да издържа толкова време само със копаене и търговия... Ще направя битките и играта за която съм се регнал, пък който иска класация нека копае и зомбясва всяко Денонощие, през целия рунд...
Bulfleet Newspaper : Ти си един от най-старите играчи на играта. Последният ни въпрос е как виждаш новите такива?
Spectre: Повечето от новите играчи във Bulfleet, са арогантни и не знаят как да комуникират и да се държат нормално, те знаят всичко и са най добрите, естественно има и много добри попълнения..Бих казал, че се усеща липсата на много от старите играчи и съюзи, от вселена едно и две ( който няма да изброявам сега защото са много...), съюзите много измършавяха..., малко хора останаха...
Bulfleet Newspaper: Благодаря ви за интервюто,приятна игра и лек ден.
Bulfleet Newspaper: Kreecher би ли се представил ?
Kreecher: Казвам се Асен Асенов.
Bulfleet Newspaper: От колко време играеш bulfleet и това ли е всъщност истинския ти ник в нея?
Kreecher: Булфлийт играя вече година и половина. Истинския ми никнейм в играта ми е ВРЕМЕТО.
Bulfleet Newspaper : Какви са целите на съюзът ви,а и твоите лични за този рунд?
Kreecher: Целите на съюза са колкото по-напред толкова по добре, а мойте в играта са да помагам на съюзниците ми да се катерим по-нагоре в класацията.
Bulfleet Newspaper: Това ли е всъщност единствения съюз в който си играл и съюзът в който ще продължаваш да играеш занапред?
Kreecher: в началото ме приеха в дарк ейнджъл, там завързах много приятелства, но този съюз беше довреме, защото там не се играеше сериозно. И реших да се преместя. Играх един сезон в АЗРУДИТЕ, после минах в КАСИОПЕЯ и засега мисля да си остана там.
Bulfleet Newspaper: Разкажи ни.Има ли някаква интрига между KASIOPEIA и друг съюз?
Kreecher: мисля че има с АНСР, аз лично имам интриги със съюз СМЕРШ.
Bulfleet Newspaper: Как оценяваш играта си по десетобалната система за момента? Кои са играчите направили ти най-силно впечетление до момента?
Kreecher: определям я за 6 има какво още да се желае. Най-силно впечатление имам от ААРОН много добър играч за мен.
Bulfleet Newspaper: Да очакват ли скоро време любителите на вселена 2 звездопади?
Kreecher: мисля че в края на тази началото да другата седмица ще има много много раздвижване във вселената.
Bulfleet Newspaper: Да се очаква ли шоу от твоя страна,а и много красиви битки?
Kreecher: ем никога нищо не се знае. Може Би.
Bulfleet Newspaper: Благодарим ви за интервюто,приятна игра.
Bulfleet Newspaper: Пишем статия за вестника на любимата ни игра. Удобно ли е да ви зададем няколко въпроса?
TARATOR: Да, но ако е нещо свързано с национална сигурност няма да отговарям.
Bulfleet Newspaper: Как се казваш?
TARATOR: Денислав Илиянов Георгиев - Батко Денис.
Bulfleet Newspaper: От колко време играеш bulfleet и това ли е всъщност истинския ти nickname в играта?
TARATOR: еми мисля че играя самостоятелно булфлийт от 3 години.Преди това живеех на квартира в играча с ник poboinik имал е две седми места общо взето той ме е учил.Първия ми ник е Nestigna играл съм 2/3 пъти с него на малко точки от дъжд на вятър,голямата зарибявка при мен почна от 1 година насам и от тогава играя с ник TARATOR.
Bulfleet Newspaper: Каква оценка по десетобалната система ще си дадеш за играта до момента?
TARATOR: Ами ако е изобщо ще си дам 3....засега този рунд може би 6. Просто не съм постоянен.
Bulfleet Newspaper: Какви са целите на съюзът Ви, а и твоите?
TARATOR: тук ме свари неподготвен....целите на съюза според мен са да си правим кефа заедно,а моите цели са да дразня няколко човека-още не съм избрал кои .
Bulfleet Newspaper : Има ли някаква интрига между вашия съюз и друг такъв?
TARATOR: за интриги не бих казал.....тепърва предстоят да се заплитат а иначе персонални има много.
Bulfleet Newspaper: Преди няколко дни вашият съюз скандално бе напуснат от голяма част от топовите играчи. Разкажи ни какво се случи?
TARATOR: ами какво да ти кажа .....основно ме е яд за 2-ма играчи които мислех за меки пишки ама се оказаха абсолютни женски полови органи още с напускането ги прибавих в листата на игнорираните.друго неща да коментирам просто не ща да си цапам устата с боклуци.
Bulfleet Newspaper: Да очакваме ли скоро време звездопади?
TARATOR: ами нз според календара на маите това ще е чак 2012-та година...а в играта ще е съвсем скоро -видях го на православния календар.
Bulfleet Newspaper : А относно твоята игра. Да очакват ли феновете на играта шоу от твоя страна?
TARATOR: нямам много време че започвам сериозно бачкане но да се надяваме че ще се представя добре.Иначе шоу правя в форума и тук е момента да благодаря на мениджъра си -Владо (върколака),на майка ми че ме е родила ,на баща ми че е допринесъл майка ми да ме роди, на всички роднини и приятели .....оп отклоних се от въпроса.... шоу ще има да.
Bulfleet Newspaper : Кой играч ти направи най-силно впечетление с играта си досега (в този рунд)
TARATOR: Lost -като най голям женски полов орган в играта, BrOkEnHeArT-винаги стабилен, Spectre- че не се отказа.
Bulfleet Newspaper: Приятна игра Ви пожелавам и благодаря за отделеното време.
За наше огромно съжаление интервютата са на няколко дни и не обхващат най-новата и съответно най-интересна информация. Молим да бъдем извинени. За напред ще се постараем информацията в броевете да е максимално най-актуална.
За вас материала около вселената подготвиха: Mo`Money и Rumpolino.