Предложение, отколкото бъг

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
OptimusLame
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 29, 2010 11:11 pm
Контакти:

Мнение от OptimusLame »

Днес имах малко свободно време и се сетих за тази игра, която ми доставяше удоволствие преди години и реших да видя дали ще успея да направя някакъв бот, че вече съм станал доста мързелив :) . Както повечете от вас знаят Captcha картинките са голямо предизвикателство за автоматизираният software. Написах алгоритъм за кракване на Captcha картинката на bulfleet, отнеми ми само няколко минути да го измисля и няколко часа да го направя да работи, ако се направи това от тука става лесно - много нерви,малко мислене,много кодиране. Просто Ви моля да смените алгоритма за генериране на картинката с някакъв по сложен, този който използвате в момента е прекалено елементарен(не искам да ви обиждам по никакъв начин, уважавам труда ви), за да не се възползват други от това. Това беше по - скоро тест, отколкото злонамерент акт. Благодаря Ви.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

OptimusLame написа:Цитат(OptimusLame @ Jan 30 2010, 00:20) Днес имах малко свободно време и се сетих за тази игра, която ми доставяше удоволствие преди години и реших да видя дали ще успея да направя някакъв бот, че вече съм станал доста мързелив :) . Както повечете от вас знаят Captcha картинките са голямо предизвикателство за автоматизираният software. Написах алгоритъм за кракване на Captcha картинката на bulfleet, отнеми ми само няколко минути да го измисля и няколко часа да го направя да работи, ако се направи това от тука става лесно - много нерви,малко мислене,много кодиране. Просто Ви моля да смените алгоритма за генериране на картинката с някакъв по сложен, този който използвате в момента е прекалено елементарен(не искам да ви обиждам по никакъв начин, уважавам труда ви), за да не се възползват други от това. Това беше по - скоро тест, отколкото злонамерент акт. Благодаря Ви.
Виж, погледни го от добрата страна. По-хубаво да може да ес ъвзползват 100 човека, от колкото само 10. :D Защото все има начин да се премине през "картинката".
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Открихме топлата вода. Сега остана да полеем някой с врялата...
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”