Предложение, отколкото бъг
-
OptimusLame
- Редник (Private)
- Регистриран: пет яну 29, 2010 11:11 pm
- Контакти:
Днес имах малко свободно време и се сетих за тази игра, която ми доставяше удоволствие преди години и реших да видя дали ще успея да направя някакъв бот, че вече съм станал доста мързелив
. Както повечете от вас знаят Captcha картинките са голямо предизвикателство за автоматизираният software. Написах алгоритъм за кракване на Captcha картинката на bulfleet, отнеми ми само няколко минути да го измисля и няколко часа да го направя да работи, ако се направи това от тука става лесно - много нерви,малко мислене,много кодиране. Просто Ви моля да смените алгоритма за генериране на картинката с някакъв по сложен, този който използвате в момента е прекалено елементарен(не искам да ви обиждам по никакъв начин, уважавам труда ви), за да не се възползват други от това. Това беше по - скоро тест, отколкото злонамерент акт. Благодаря Ви.
Виж, погледни го от добрата страна. По-хубаво да може да ес ъвзползват 100 човека, от колкото само 10. :D Защото все има начин да се премине през "картинката".OptimusLame написа:Цитат(OptimusLame @ Jan 30 2010, 00:20) Днес имах малко свободно време и се сетих за тази игра, която ми доставяше удоволствие преди години и реших да видя дали ще успея да направя някакъв бот, че вече съм станал доста мързелив. Както повечете от вас знаят Captcha картинките са голямо предизвикателство за автоматизираният software. Написах алгоритъм за кракване на Captcha картинката на bulfleet, отнеми ми само няколко минути да го измисля и няколко часа да го направя да работи, ако се направи това от тука става лесно - много нерви,малко мислене,много кодиране. Просто Ви моля да смените алгоритма за генериране на картинката с някакъв по сложен, този който използвате в момента е прекалено елементарен(не искам да ви обиждам по никакъв начин, уважавам труда ви), за да не се възползват други от това. Това беше по - скоро тест, отколкото злонамерент акт. Благодаря Ви.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.