Ах, този Bulfleet!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
EverGreen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 22, 2005 10:59 am
Контакти:

Мнение от EverGreen »

Здравейте, на всички страдащи от инсомния, предизвикан от безсънни нощи в страх да не ви свият ресурсчето :) Искам само да кажа, че заглавието идва от "Ах, този джаз". Реших, че ще е оригинално :c022:
По темата, която е само и единствено с цел спам искам да кажа, че след дълги опити да спра да цикля пред екрана играейки Булфлейт и едногодишна почивка от играта, схванах факта, че бивш булфлийтър няма! Триеш не триеш акаунт, след някой друг месец пак ще седнеш да видиш "к'во става с играта". Виждам хора от далечната 2004та когато играта още прохождаше и беше голям цирк с триене на дублирани имена на акаунти(аз лично бях потърпевш), постоянно пренатоварване на сървъра(тогава беше само Уни 1) и какво ли още не! Евала за постоянството!
Не знам как стоят нещата със спама, но преди го имаше в големи количества. По едно време имаше опити да го ограничат, но май не се получи. Оф топика беше най-вървежен :)
В заключение искам пак да кажа, че играта е краста голяма и ако веднъж се зарибиш, ще се връщаш пак и пак. :lamer:
:b065: <== Милко Калайджиев
shadowface

Мнение от shadowface »

EverGreen написа:QUOTE (EverGreen @ Jan 26 2010, 21:57) Здравейте, на всички страдащи от инсомния, предизвикан от безсънни нощи в страх да не ви свият ресурсчето :) Искам само да кажа, че заглавието идва от "Ах, този джаз". Реших, че ще е оригинално :c022:
По темата, която е само и единствено с цел спам искам да кажа, че след дълги опити да спра да цикля пред екрана играейки Булфлейт и едногодишна почивка от играта, схванах факта, че бивш булфлийтър няма! Триеш не триеш акаунт, след някой друг месец пак ще седнеш да видиш "к'во става с играта". Виждам хора от далечната 2004та когато играта още прохождаше и беше голям цирк с триене на дублирани имена на акаунти(аз лично бях потърпевш), постоянно пренатоварване на сървъра(тогава беше само Уни 1) и какво ли още не! Евала за постоянството!
Не знам как стоят нещата със спама, но преди го имаше в големи количества. По едно време имаше опити да го ограничат, но май не се получи. Оф топика беше най-вървежен :)
В заключение искам пак да кажа, че играта е краста голяма и ако веднъж се зарибиш, ще се връщаш пак и пак. :lamer:
:b065: <== Милко Калайджиев

Здравей.
Аз съм от новото поколение играчи в булфа.
Но наистина е голяма краста много ми е трудно в момента имам много други ангажимени и то сериозни в които имам голяма ползва в живота, но булфа е на първо място!
Не е нормално!!!!
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Работя по 6 нощи в седмицата и всеки ден навивам часовника и се будя рано рано.. заради булфлийт да може да фана флота и цикля пред играта .. за жалост е като наркомания :D
Go hard or go home...
shadowface

Мнение от shadowface »

WindowsXp написа:QUOTE (WindowsXp @ Jan 26 2010, 22:57) Работя по 6 нощи в седмицата и всеки ден навивам часовника и се будя рано рано.. заради булфлийт да може да фана флота и цикля пред играта .. за жалост е като наркомания :D

Аи по-големия ташак :) на девойки не обръщам внимание защото знам в нас ме чака БФ!
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

shadowface написа:QUOTE (shadowface @ Jan 26 2010, 23:03) Аи по-големия ташак :) на девойки не обръщам внимание защото знам в нас ме чака БФ!
аз затова гледам девоиките да имат нет в тях като идеме да мога си рефрешна
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
shadowface

Мнение от shadowface »

Pipo написа:QUOTE (Pipo @ Jan 26 2010, 23:43) аз затова гледам девоиките да имат нет в тях като идеме да мога си рефрешна

А да бе аз ако заседна пред була дори флота да ми е на сейвън пак няма да се отлепя близките неколко часа :) все ще си намерея занимание из галактиката....
Потребителски аватар
EverGreen
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 22, 2005 10:59 am
Контакти:

Мнение от EverGreen »

Имаше тема преди няколко години, в която ясно беше зададен въпроса "получаваш смс за атака към твоя планета докато правиш секс. К'во праим ся?!"
shadowface

Мнение от shadowface »

EverGreen написа:QUOTE (EverGreen @ Jan 26 2010, 23:45) Имаше тема преди няколко години, в която ясно беше зададен въпроса "получаваш смс за атака към твоя планета докато правиш секс. К'во праим ся?!"

Ми случи ми се веднъж :) и спрях секса :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 26 2010, 23:50) Ми случи ми се веднъж :) и спрях секса :lol:
абе щях ти кажа нещо ама ще ме накажат :lol: :lol:

пп
бъзик ;)
обичам женичките обичам ги всичкитее
shadowface

Мнение от shadowface »

Е айде сега...ако е по темата изкажи се :) :P
Отговори

Върни се в “Off Topic”