Как може да ни наказват, защото съм влезнал в неговия профил ДА ИМ ПЛАТЯ за ВЕЛИКАТА ИГРА през epay, защото момчето няма карта. Не съм се докосвал до другите менюта и спокойно може да се види това, къв СИИТ кви 5лв след като той си влезна веднага след това. Как може такава тъпотия изобщо да сътворите? И какъв цветущ език? Два дена наказание, защото съм ви платил ВИЕ просто нямате срам. Айде и за този език ме накажи още един ден Dimorese ли си, къв си. Това просто на нищо не прилича, да си платиш, да платиш и на друг и накрая да те накажат... страшен пич си.
Наказани:
Moonwalker - аз
magichko
АБЕ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е НОРМАЛНО
Последна промяна от Rangel на нед яну 17, 2010 7:16 pm, променено общо 1 път.
Код: Избери всички
[b]2.Бейбиситинг[/b]
За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване.Ама ти не можеш ли да разсъждаваш? Ок, пише. Влезнал съм тук идва твоята роля на ЧОВЕК, а не на машина, можеш да разсъждаваш. Просто проверяваш, какво съм правил и ти става ясно. Няма логика да влизам, след като той си е в тях и влиза веднага след като аз излизам. Просто мисли малко, никъде не съм отричал, че съм влезнал, но причината е за да ви платя, което мисля че е достатъчно да протече мисъл, а не машинация. Освен това, пейст тук, какъв език съм употребил, който не ти хареса, за да имам още един ден?
Последна промяна от Rangel на нед яну 17, 2010 7:58 pm, променено общо 1 път.
Машина бил?! Ако бяхте уведомили за "проблема" си, никой нямаше да ви наказва. Сега освен да си отпочинеш два дена не виждам какво друго може да направиш.
Последна промяна от Dimorese на нед яну 17, 2010 8:10 pm, променено общо 1 път.