Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Абре преди време ... бих казал много време, башата беше взел една книга. Тя се оказа шестата от една много добра поредица. Авторът е Виктор Левашов. След това се зарибих и взех цялата поредица и ... и все още си ги препрочитам. Та имам един лек въпрос. Тъй като като купувах, единствения вариант /и преди време/ беше да се поръча онлайн, тъй като никога нямаше в наличност в книжарниците, бях прочел, че по тези книжлета е направен филм. Книгите са както следва:
1. Форсмажор
2. Да убиеш демократ
3. Провокация
4. Ръката на Москва
5. Двоен капан
6. Ъгъл на атаката
7. Изчезнал безследно
Поредицата се казва "Код на честта". Та запитването ми е ... Някой знае ли как се казва филма. Интересно ми е и наистина искам да знам, а и искам да видя какво е направено по тази, иначе много добра, книга
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Мерси Остава само и да имам рег Че моя се е изтрил, а нещо няма свободни места
Щях да продължа да питам ... Ама досега не сме намерили това, което искам ... Става въпрос и за книгите на Диабло. Имам ... 3тата, ама иксам да прочета и първите две Ако някой може да ги намери на български ... аз ще му ги върна на англ.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 16 2010, 10:30) Мерси Остава само и да имам рег Че моя се е изтрил, а нещо няма свободни места
Щях да продължа да питам ... Ама досега не сме намерили това, което искам ... Става въпрос и за книгите на Диабло. Имам ... 3тата, ама иксам да прочета и първите две Ако някой може да ги намери на български ... аз ще му ги върна на англ.
Ван Диаблото до колкото си спомням не бяха чак толкова интересни :D Първата от поредицата Star Craft е наистина много хубава
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die