Глупоста на българчетата

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

BSC_Nasko
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 10, 2009 10:50 am
Контакти:

Мнение от BSC_Nasko »

Еми история за самата битка ... няма.Битката като цяло не е нищо особено.Но все пак го има другия важен момент - реакцията на бития.Много съжалявам но да бъда псуван и да ми искат смърта разни малки пиклиовци няма да го търпя!Ето това беше съобщението което получих след като го сбих пича:

2009-12-22 23:19:51 Докладвай

ei kopele dano maika ti umre we i
celoto ti semeistov da --- pi4kata
ti mai4ina kopele prosto da umre6
ot srane we drisak takav

... реакцията ми:

2009-12-22 23:23:33
1.Докладван си.
2.Недей да говориш такива глупости
... не ти прави чест.
3.За твое съжаление съм в перфектно
здраве и няма да умирам ... или
поне се надявам :) да не умирам :) .

И сега ще видим да ли докладването върши някаква работа :) .А като коментар за реакцията на този човечец ... просто искам да кажа че нито му прави чест нито ще промени изхода от битката нито нищо ... А на всеки малък нещастник дето му е такава реакцията като загуби 100 (подчертавам 100) кръста искам да кажа ,че просто е по-добре да го приеме с високо вдигната глава или пък най-малко да си замълчи!
Ето я и прословутата битка:
http://un4.bulfleet.com:84/doklad.php?i ... 2-22-22-41

П.П моля да не бъде изтрита тази тема въпреки че битката не е нищо особено!
Последна промяна от BSC_Nasko на вт дек 22, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tgg78
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
Контакти:

Мнение от tgg78 »

BSC_Nasko написа:Цитат(BSC_Nasko @ Dec 23 2009, 00:26) Еми история за самата битка ... няма.Битката като цяло не е нищо особено.Но все пак го има другия важен момент - реакцията на бития.Много съжалявам но да бъда псуван и да ми искат смърта разни малки пиклиовци няма да го търпя!Ето това беше съобщението което получих след като го сбих пича:

2009-12-22 23:19:51 Докладвай

ei kopele dano maika ti umre we i
celoto ti semeistov da --- pi4kata
ti mai4ina kopele prosto da umre6
ot srane we drisak takav

... реакцията ми:

2009-12-22 23:23:33
1.Докладван си.
2.Недей да говориш такива глупости
... не ти прави чест.
3.За твое съжаление съм в перфектно
здраве и няма да умирам ... или
поне се надявам :) да не умирам :) .

И сега ще видим да ли докладването върши някаква работа :) .А като коментар за реакцията на този човечец ... просто искам да кажа че нито му прави чест нито ще промени изхода от битката нито нищо ... А на всеки малък нещастник дето му е такава реакцията като загуби 100 (подчертавам 100) кръста искам да кажа ,че просто е по-добре да го приеме с високо вдигната глава или пък най-малко да си замълчи!
Ето я и прословутата битка:
http://un4.bulfleet.com:84/doklad.php?i ... 2-22-22-41

П.П моля да не бъде изтрита тази тема въпреки че битката не е нищо особено!
ами аз 3пъти бях псуван този рунд веднъж на български веднъж на английски и веднъж на руски.така че това не е само български патент.и трите пъти администрацията наказа грубияните.май си прекалил малко като си постнал благопожеланията на този играч и се страхувам и теб да не те баннат. :a086:
Последна промяна от tgg78 на вт дек 22, 2009 11:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Dec 22 2009, 17:42) ами аз 3пъти бях псуван този рунд веднъж на български веднъж на английски и веднъж на руски.така че това не е само български патент.и трите пъти администрацията наказа грубияните.май си прекалил малко като си постнал благопожеланията на този играч и се страхувам и теб да не те баннат. :a086:
Него няма да баннат за такова нещо ама мен да,като си знам късмета и миналото
добре,че накрая се разбрахме и ми махнаха наказанието :) не че, имам друго предвид

ама по темата еми защитника си го е търсил

даже обявих война на съюза му

пп
набирам членове и искам да могат да испълнят професионално условията на съюза ми :) :lol:
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”