БУУМ !
БЕКЪП!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
shadowface написа:Цитат(shadowface @ Dec 1 2009, 20:17) Направо ми разцепи дрънгела хахах![]()
Евалата страхотна битка е станала![]()
А относно моя мод, не съм го пускал защото съм бил стресиран дори не съм разбрал че заради мен е дошъл.
браво на нападателят и жалко за защитника.рояла вече е застигнат по бойни точки и росен не е далеч ще има жестока битка за победата в тази класация.popi написа:Цитат(popi @ Dec 1 2009, 20:14) И така... войната ни с даркорбит е факт от доста дълго време . Едно от главно действащите лица тази война да стане факт е именно и защитника ,той заедно с неговата дружка preslava си надцениха въжможностите и се заканиха на цял съюз - приблизително 10 човека , че ще ни занулят едва ли не всичките![]()
![]()
. Е да ама неее! Няколко човека колонизираха до пресито а Devil4eto до шадоуа . Не знам явно стресирани пуснаха мод и двамцата
. Е да ама шадоу-а реши да спре мод-а явно решил де да знам да поиграе малко ,ама отвикнал да се прибира на време
. И се пак браво на защитника , за написаното след като влезна
![]()
БУУМ !
БЕКЪП!
Най-голямата битка ще е в класацията по изпратени съобщения.tgg78 написа:Цитат(tgg78 @ Dec 1 2009, 20:30) браво на нападателят и жалко за защитника.рояла вече е застигнат по бойни точки и росен не е далеч ще има жестока битка за победата в тази класация.
Специално за тази класация аз лично няма да се дам !RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 1 2009, 20:31) Най-голямата битка ще е в класацията по изпратени съобщения.
Ни мо'ш я зима!nCuXaPaa написа:Цитат(nCuXaPaa @ Dec 1 2009, 20:32) Специално за тази класация аз лично няма да се дам !