Денят е четвъртък,а от съюза сме заобиколили планетите на Спектре,две от най-развитите му,а именно тези на 2 301..Денонощно следене в продължение на няколко дена показа,че именно в точно определен час той ще прави офлайн часове.Така и стана.За наше щастие звездите ни бяха по колониите и само чакаха Спектре да угасне.Последва офлайн час от негова страна,а от наша-съборена планета..
[ANSR] whynot vs Spectre [KASIOPEIA]
Пак тоя Майк..просто нямам думи какъв късметлия е..
Поради една или друга причина ми се наложи да модирам за няколко дена.Днес сутринта спирам мода,а от Bubu-няколко приятни изненади.
[ANSR] Bubu vs Tara [KASIOPEIA]
The Billy Jean is not my lover : ))))
ТИ СИ МАШИНА ЧОВЕЧЕЕЕ :ЖИКСА (feat RoYaL)
Днешния ден..ден като всички останали..от уикендите де..че нали пада по някоя Касиопейска звезда : )))
Някакви колонии,стационираници,шпионажи..чудеса.. Абе пълни глупости.. Летене докато противникът е онлайн и пълен кючек,ама от ония по масите,отгоре
people aways told me be careful what you do..don`t go around breaking young girls' hearts ..
Tara Jean is not my lover !!!
Грейнете всички,че идва кютека на звездата (sun)
Няма да се обяснявам много,засечка ама баш от рапарските..Едно запомнете от мен..най-голямата грешка в тази игра е един рапар да литне по друг рапар онлайн..Пък и да върне докато той чака някой да праща покриващата..Абе космата му работа..така те-въркулашка
По-думите на играчът със стегнатото дупе е имал 6 секунди да се вдигне,не да го вдигне за 6 секунди,а да се вдигне..Че тая Каталина вечно друго чете хихих
Та е я е и касапницата.. (слънце)
[ANSR] rumpolino vs varkulaka [KASIOPEIA]
Айде..понеже се присетих за тая песен-поздравче..Ставайте от тия столове и яко лунната походка от всички ви на тоя паркетец xaxa
Айдеее Спектрееее ставай!!!
Аа,щях да забравя..Поздрав за меката част в Касиопея,а именно с така мекия хит на МироооУ..Върки,поздрав готин
хей..аз знам..защо съм чакал досега..
Айде рапари,смилете се поне този път над нас и не занулявайте стотиците ми постове в този форум...
Да го грея..е нищо де..да ме извините,ама почти успях да не се гавря с вас :*
И пак повтарям,че има вечно неразбрали..Това е просто игра,нека си остане само игра
P.S:Искрено се извинявам ако някъде съм допуснал правописна грешка,но наистина доста ми се спи и не си давам много много зор