Развиване в началото

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
BADGANAKA
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 13, 2006 3:05 pm
Контакти:

Мнение от BADGANAKA »

Как най бързо и най добре става развиването ? До колко да се качват мините преди да се почнат да се правят трансове и скаути ? Търсих теми но не можах да намеря .
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BADGANAKA написа:Цитат(BADGANAKA @ Oct 10 2009, 02:08) Как най бързо и най добре става развиването ? До колко да се качват мините преди да се почнат да се правят трансове и скаути ? Търсих теми но не можах да намеря .
До 30
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Oct 10 2009, 02:55) До 30
Не го слушай :)

Нали е стратегическа игра - можеш да ги развиваш до толкова, че да ти стигне ресурса да си направиш съответните проучвания ;)
Може да ги развиеш до 30то ниво, но тогава ще си подложен на много атаки :p140: Това е лично решение и стратегия ...

п.п. местя темата в офф - топик ;) , за да не се притеснява народа да пише ...
Последна промяна от Nicoll на съб окт 10, 2009 4:36 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
Darth Sidious
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
Контакти:

Мнение от Darth Sidious »

Еми попринцип ти си избираш до кое ниво да ги развиеш колкото по-голямо толко повече довиб на ресурс но при тази ситуация другите играчи ще те атакуват за да ти взимат ресурса до средно положение е добре да ги дигнеш после почваш да грабиш другаря до теб. :crazy_pilot:
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

http://www.bulfleet.org/index.php?showforum=142
прочети всичко тук.
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=4
после и това.
http://www.bulfleet.org/index.php?showforum=68
и това.Важно е да решиш за какво играеш-дали е за кеф или гониш класация :biggrin:
п.с. Ако имаш други въпроси,ще ти бъде отговорено,но не обръщай внимание на стари сийтъри,бъгери и мултаци като роялчо :lol:
Последна промяна от daskalo на съб окт 10, 2009 8:01 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Стоиш като зомби пускаш луди смс :c022: просто е :a013:
обичам женичките обичам ги всичкитее
BADGANAKA
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 13, 2006 3:05 pm
Контакти:

Мнение от BADGANAKA »

ХАХА лудаците :) )) Далавера е на минички но трябва да имам много време :) Това за смс-ите е ясно :) Мерси много на отзовалите се :) Просто исках да вида различни мнения :) За расите какво ще кажете ?
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Най-добрата раса:Каса :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

BADGANAKA написа:QUOTE (BADGANAKA @ Oct 10 2009, 11:35) ХАХА лудаците :) )) Далавера е на минички но трябва да имам много време :) Това за смс-ите е ясно :) Мерси много на отзовалите се :) Просто исках да вида различни мнения :) За расите какво ще кажете ?

нокса е бойна, тертета е миньорска, конфедерацията е повече за рециклажи, а миопа не ти го препоръчвам... конфедерация или тертет...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Oct 10 2009, 13:03) нокса е бойна, тертета е миньорска, конфедерацията е повече за рециклажи, а миопа не ти го препоръчвам... конфедерация или тертет...
Конфедерация или нокс :c022:
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”