Булфлийт - Опасно за живота!
-
Bezhadeath
- Редник (Private)
- Регистриран: пон авг 10, 2009 9:20 pm
- Контакти:
Днес денят ми започна по същият еднообразен начин както предишните 14. Станах рано, изпих си сутрешната доза кафе и отпраших за даскало. Както обикновено закаснях поради не-правилното ми пресмятане на полета и се наложи да остана в къщи за сейвън. Както и да е учителите ме смъмриха и всичко продължи по план. Поспах си добре в час по английски за да наваксам времето прекарано за булфлий за сметка на съня си. Най-накрая даскало свърши и заседнах пред компютъра с надеждата най-накрая да ударя някого, все пак и аз искам да направя добра битка преди рунда да свърши изневиделица.
Ех, около 5 и половина реших напук на всичко да изляза от зомби-мод и да поиграя футбол с приятели.
Часът е 18:51:48 , и аз получавам съобщение за атака от BaDeDaS. Яхам колелото и с надежда да пристигна на време превключих на 10-та и ръшнах към вкъщи. Минутите се нижеха а аз все още не можех да надуша миризмата на газ излизаща от двигателите на моите флотилий.
За момент реших да се помоля на господ да пристигна на време и бях неприятно изненадан. При пресичане на главната улица почети бях пометен от преминаващ тир. След минута благодарности към бога и разбира се невероятната реакция на шофиора, бавно потеглих към вкъщи, изобщо незаинтересован от съдбата на моите не вече толкова свидни корабчета. Е , след като вече бях стигнал жив до моят свиден дом, нямаше как да не погледна булфлийта. За мое щастие този ден бях най-големия касметлия. И аз и моя флот бяхме живи и здрави. И все пак, преди началото на следващия рунд сериозно ще трябва да си помислим драги играчи, дали булфлийта не е станал по важен от здравето ни.
Ех, около 5 и половина реших напук на всичко да изляза от зомби-мод и да поиграя футбол с приятели.
Часът е 18:51:48 , и аз получавам съобщение за атака от BaDeDaS. Яхам колелото и с надежда да пристигна на време превключих на 10-та и ръшнах към вкъщи. Минутите се нижеха а аз все още не можех да надуша миризмата на газ излизаща от двигателите на моите флотилий.
За момент реших да се помоля на господ да пристигна на време и бях неприятно изненадан. При пресичане на главната улица почети бях пометен от преминаващ тир. След минута благодарности към бога и разбира се невероятната реакция на шофиора, бавно потеглих към вкъщи, изобщо незаинтересован от съдбата на моите не вече толкова свидни корабчета. Е , след като вече бях стигнал жив до моят свиден дом, нямаше как да не погледна булфлийта. За мое щастие този ден бях най-големия касметлия. И аз и моя флот бяхме живи и здрави. И все пак, преди началото на следващия рунд сериозно ще трябва да си помислим драги играчи, дали булфлийта не е станал по важен от здравето ни.
Последна промяна от Bezhadeath на вт сеп 29, 2009 7:03 pm, променено общо 1 път.
I close my eyes
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
Трагикомично. Преди всяка година пусках по една тема - "усещаш, че си пристратсен към булфлийт, когато...". Вече няма смисъл. Причините станаха много, а хората са го усетили отдавна.Bezhadeath написа:Цитат(Bezhadeath @ Sep 29 2009, 20:54) Днес денят ми започна по същият еднообразен начин както предишните 14. Станах рано, изпих си сутрешната доза кафе и отпраших за даскало. Както обикновено закаснях поради не-правилното ми пресмятане на полета и се наложи да остана в къщи за сейвън. Както и да е учителите ме смъмриха и всичко продължи по план. Поспах си добре в час по английски за да наваксам времето прекарано за булфлий за сметка на съня си. Най-накрая даскало свърши и заседнах пред компютъра с надеждата най-накрая да ударя някого, все пак и аз искам да направя добра битка преди рунда да свърши изневиделица.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- choko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 8:56 pm
- Контакти:
В часовете по информатика и икономика брои ли се?Rumpolino написа:QUOTE (Rumpolino @ Sep 30 2009, 00:04) Аз съм сийтвал госпожата по рисуване,така че всички тихи ви искам!
Цитат(Sabret00th @ Sep 15 2009, 21:48) *
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
15 септември - старт на детмача във Вселена Училище b020.gif
Хайде летци =) земете ТРИБЕСТАН ! ахахаеха за да дигате самолетите хеахеа
Stenden university pu-pu-puuu.
другия път едно,две сиитърчета и нема се пънеш с колелото само ще звъннеш и готово .Bezhadeath написа:QUOTE (Bezhadeath @ Sep 29 2009, 20:54) Днес денят ми започна по същият еднообразен начин както предишните 14. Станах рано, изпих си сутрешната доза кафе и отпраших за даскало. Както обикновено закаснях поради не-правилното ми пресмятане на полета и се наложи да остана в къщи за сейвън. Както и да е учителите ме смъмриха и всичко продължи по план. Поспах си добре в час по английски за да наваксам времето прекарано за булфлий за сметка на съня си. Най-накрая даскало свърши и заседнах пред компютъра с надеждата най-накрая да ударя някого, все пак и аз искам да направя добра битка преди рунда да свърши изневиделица.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието