Чужд военен доклади във моите съобщения.

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Bezhadeath
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 10, 2009 9:20 pm
Контакти:

Мнение от Bezhadeath »

Отнася се за вселена спийд. Преди няколко дена получих тотално збъркан военен доклад. Бях си направил сейв и натиснах да видя дали случайно съм ударил нещо или дали съм взел някакви ресурси. И какво да видя, координата на битката си беше правилен, но когато отворих доклада вътре не участвах нито аз, нито този когото атакувах. А във доклада беше играча WhitePride, който си беше направил сейв на собствената планета. Не искам да поствам доклада на публична тема за да не му разкривам флота, ако администратор иска да го види, моля да пи каже на кого да го пратя на лично.
I close my eyes
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
charovna

Мнение от charovna »

Същото като това:
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=58321
Не е кой знае какъв проблем за сега.
Bezhadeath
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 10, 2009 9:20 pm
Контакти:

Мнение от Bezhadeath »

ами този не мога да го отворя, но от коментарите по долу предполагам да, същият проблем. Не е сериозно да, просто реших, че може би е по-добре да го докладвам за всеки случай.
I close my eyes
Only for a moment, then the moment's gone
All my dreams
Pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

charovna написа:Цитат(charovna @ Sep 15 2009, 14:06) Същото като това:
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?t=58321
Не е кой знае какъв проблем за сега.

Аз пък защо си мисля, че е проблем? Не че разбирането на флота, процентите и нивата на някого е особено трудно, но защо да го улесняваме.В случая, този бъг не е просто "козметика", защото дава реална информация относно развитието на чужд акаунт.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Така е съгласен съм и аз със Ангела, няма да е лошо да се вземат мерки и да се оправи
това.Най-малкото дава представа кога се прибира флотата на човека ако само малко си му
наясно със скоростите - и викам Рояла за да смята и благодарение на вашия "малък " проблем
за някой става "голям".
Последна промяна от Newromancer на ср сеп 16, 2009 4:58 am, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Това се получава от наслагването на ИД-тата на докладите на битките.
Ако сте забелязали, че има битки в трибуните от преди месец, които се виждат - запазени са в базата данни.
Наслагването обаче вече е оправено, методът за запазване на битките вече е друг... Така, че не би трябвало повече това да създава проблем и да има объркани доклади, или скрити битки - както и врява до забрава... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”