[ $ãMåŧJI™² ] Villagers vs ...

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Villagers
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 10:16 am
Контакти:

Мнение от Villagers »

Всичко започна в деня,в който минах 100к статистически точки.SiXKiLLeR само чакаше да ми свърши протекцията и да атакува.Да,атакува ме на 5 пъти,а аз все му бягах за по 2-3 минути.Той направо си ме изгони от галактиката.Чудих се аз,къде да стационирам.Направих си колония в 3-та.През първите 2-3 дни скука.Никой не ме нападаше,а аз само грабех ресурса на хората.По едно време спайвам около 20:00 часа един близо до мен.Беше(и все още си е) от съюза Rookies,а тогава имахме война с тях.Извиках съотборниците да помагат с рециклажа,но той влезе.Казах си , че на следващия ден ще го зануля.Ставам рано сутринта и започвам да го шпионирам.Човека беше на сейв.Към 17:20 отново го шпионирам и виждам флотата му.Извиках ivo93 да помогне за събирането на боклуците.Пусна той рецките,а след 10 минути аз пуснах атаката и се получи това [ $ãMåŧJI™² ] Villagers vs [Rookies] salam_kam4iq Рециклажа беше събран целия,за което благодаря на Иво :) ,а от моя любим съсед получих това

Цитат(SiXKiLLeR)с 5мин си преди мен. Жалко че
нямах на 3:340 танкери а трябваше
от 3:239 да пращам. Нищо аз мисля
да си я взема тая газ от тебе пак
като рециклаж :) .
Отговори Изтриване[/quote]

В последните 2 вечери,HUnTBG от съюза [StarCraft] с които сме във война ме нападна със звезди.
"Китайска диня" ООД Ви представя : "Унищожението 1 и 2"
[StarCraft] HUnTBG vs [ $ãMåŧJI™² ] Villagers
[StarCraft] HUnTBG vs [ $ãMåŧJI™² ] Villagers

Както си чакам тази сутрин да ми се върне сейвъна,шпионирам аз моите каси и по едно време гледам
ЦитатШпионаж на [3:260:1]
метал: 98230 кристали: 134315
газ: 357896 Енергия: 1490

Информация за корабите и защитните установки:

Звезда на смъртта 1 (0 ниво)

Малък лазерен лъч: 16
Гаус оръдие: 1
Плазмено оръдие: 3
Щит: 4[/quote]
Май този играч се е опитал да копира Роял,но точките му бяха 2,5 пъти повече от 20к точки...Казах си аз : "Щом ме летят със Звезди,защо и аз да не литна по тях". Събрах си цялата флота и литнах.
[ $ãMåŧJI™² ] Villagers vs [ SCORPIONN ] logan
Пратих битката на моя любим съсед.Той веднага ми каза,че ще ми обере рециклажа.Пратих му аз моите скорости(защото съм Обитак...),и той по някакъв начин изчисли,че флотата ми ще се върне 44 минути след удара.Сикскилера изпрати 3 атаки срещу мен,но чак накрая се сети,че скоростта на Кръстосвача в този рунд е 16500,а не както преди 15000.Така аз за 6-ти път в рамките на 2 минути се измъквам от него,но той ми обра рециклажа и още 200к газ от планетата.
Хора,НИКОГА не си казвайте скоростите,защото ако на него не му се спеше,вече щях да бъда занулен...
Приятен ден Ви пожелавам и по-малко загубена флота!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”