Не знам дали аз нещо не се старая, но никъде не мога да открия инфо и история на съюзите. Факт е, че постоянно излизат нови и нови съюзчета, които най-често ги няма в съюзната класация и е практически голяма играчка да търсиш най-подходящия за теб съюз. Или чакаш някой да те приюти или правиш някакъв едноименен съюз, който няма да просъществува.
Та ето и конкретното ми предложение:
Нека се създаде отделен раздел, в който лидерите на всички съюзи да изложат възможно най-ясно исттория, приоритети на съюзната игра и изисквания към евентуални нови играчи (примерно проведени битки, включително с история за тях). Това нововъведение мисля, че ще е в плюс за предстартовото ориентиране... пък и за пре-ориентиране. Не виждам повод да се бави въвеждането на такъв раздел, ако много от играчите покажат единодушие по приемането.
Ще се въздържа този път от ЛС-ия в играта, че едва ли не водя пропаганда (политика и както искате го наречете още) някаква като искам мненията на хората. И след като темата е затворена за обикновените потребители във форума не виждам причина администрацията да се изказва със/без причина. Мисля този раздел е предоставен именно за предложения и анкети по въпроси. Ако някой има мнение по въпроса, моля да ми пише на ЛС във 2-ра Вселена или на ЛС във форума, а аз ще бъда така добър да публикувам становището му в чистия му вид.
Предложение за форумно представяне на всеки от съюзите
Този раздел е за предложения в който администрацията има съвсем основателно право да пише,защото единствено тя е запозната изцяло с както с игровите,така и с техническите аспекти на играта. Раздела е точно и само за нас - да погледнем и да преценим дали дадено предложение може да се въведе,удачно ли ще е,изпълнимо ли ще е и т.н.Тук ти не можеш да публикуваш мнения на потребители или да водиш монолози на база лични съобщения. Ако искаш да чуеш мнението на други играчи - направи си тема в офф заедно с анкетка. Така ще разбереш дали мнението ти се приема от потребителите и дали лидерите на съюзите имат нещо против предложеннието ти. Защото в случая то не касае играта,както и не променя нищо в нея.
Последна промяна от dios на чет авг 06, 2009 6:52 am, променено общо 1 път.