Retro рунд с старите неща ?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Потребителски аватар
rosen_
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 27, 2006 7:13 pm
Контакти:

Мнение от rosen_ »

Може би темата някои ще кажат,че е излишна,но не би ли трябвало ако е ретро да се поправи калкулатора за битки т.е. да няма (не знам дали заради конфедерация и т.н. дава някакви бонуси и т.н. за което моля да не ме нападате),полето за протекция и купуването на ресурс да се махнат (знам че са изключени но все пак ако има някой неразбрал,то той ще има да си цака и да се нерви и да флооди защо не му работят нещата).Също така расовите кораби все още стоят,т.е. тъй като са изключени и премахнати всички бонуси не трябва ли да са махнати ? Не намерих никаде за изключена сигнатура затова ще питам дали работи защото иначе се появява ( No connection to database. We are working on the server basis, the game must be on in a couple of hours.Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) )
С една дума има има "малки" неща който може би ако се премахнат ще е по добре за геймплау-а,а дори ако се запази сегашния ретро вид на 1-ва вселена ще е много по приятно на всички.Не че искам да споря с някой от уважаемите господа администратори,но има малки неща който не съм намерил в други теми след разглеждане на всичко и ги няма в инфото за пускането на 10 рунд в Вселена 1-ва.
П.П.Ако сметнете че няма какво да се коментира лок на темата,но все пак ще съм крайно благодарен ако се изяснят тези неща,в 1 тема а не в десетки накасани трудно намираеми теми разпокъсани из целия форум :wink:
Последна промяна от rosen_ на ср юли 29, 2009 10:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

И аз съм от Марс. Но потърсих и намерих същите въпроси и отговори. Промени по визията няма да има. Което не трябва да работи е блокирано. Сигнатурите не работят и няма да работят. Неразбралите ще си питат цял рунд,както има играчи на по седмица игра които пълнят обратна връзка с вечния въпрос с опулени емотиконки - Защо не мога да си избера раса? Оправете тая бъгава игра най-после. Или - пак прецакахте нещо - не мога си купя ресурс.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”