Акаунт в Вселена 1

Форум за търсене или предлагане на акаунти в играта. ТЪРГОВИЯТА ЗАБРАНЕНА!
Ruskia_bg
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 14, 2005 10:12 am
Контакти:

Мнение от Ruskia_bg »

Подарявам Акаунт!!!

На някой сериозен да му се е преиграло в вселена 1? Акаунта е в топ 10, не е удрян и е много добре развит. За повече инфо само за сериозни играчи. Аз след 3 години пак реших да се пробвам , но осъзнах , че нямам време , а не ми се иска да кретам в класирането. Така че................. иначе ще го трия :)

Едит: пък и Хера ми липсва :)
Последна промяна от Ruskia_bg на вт юли 28, 2009 11:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Ruskia_bg написа:Цитат(Ruskia_bg @ Jul 29 2009, 01:34) Подарявам Акаунт!!!

На някой сериозен да му се е преиграло в вселена 1? Акаунта е в топ 10, не е удрян и е много добре развит. За повече инфо само за сериозни играчи. Аз след 3 години пак реших да се пробвам , но осъзнах , че нямам време , а не ми се иска да кретам в класирането. Така че................. иначе ще го трия :)

Едит: пък и Хера ми липсва :)
би ли ми казал дали мога да го поема?може би не ме познаваш но бих го поел .ще сменя името и пощата
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
pi4agataa
Редник (Private)
Регистриран: ср май 20, 2009 5:08 pm
Контакти:

Мнение от pi4agataa »

Бих го поел. :a055:
Ruskia_bg
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 14, 2005 10:12 am
Контакти:

Мнение от Ruskia_bg »

Акаунта е подарен. Честито на новия собственик. С пожелания от 4-то място да влезе в тройката ;)
Последна промяна от Ruskia_bg на ср юли 29, 2009 10:40 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

и темата приключи.....
на автора... спорна работа и хубаво лято, на новодошлото зомби - приятно изкарване пред екрана и без нарушения на правилата.....

Хубав ден на всички :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Търся/Предлагам”