Айде малко помощ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sana94
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 05, 2009 3:12 pm
Контакти:

Мнение от sana94 »

Искам да попитам някой опитен играч каква схема е по добре да използвам: кръстовач и боен,кръстосвач и уни или боен и уни...?
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

sana94 написа:QUOTE (sana94 @ Jul 20 2009, 00:06) Искам да попитам някой опитен играч каква схема е по добре да използвам: кръстовач и боен,кръстосвач и уни или боен и уни...?
Зависи, гледам си на малко точки в спийда пецай само кръстове щот иначе ще ги забавиш ;)
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

sana94 написа:QUOTE (sana94 @ Jul 20 2009, 00:06) Искам да попитам някой опитен играч каква схема е по добре да използвам: кръстовач и боен,кръстосвач и уни или боен и уни...?
според мен няа логика да правиш кръстаци и бойни, най-малкото шот са с различно оръжие :P
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
daskalo
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
Контакти:

Мнение от daskalo »

sana94 написа:Цитат(sana94 @ Jul 19 2009, 21:06) Искам да попитам някой опитен играч каква схема е по добре да използвам: кръстовач и боен,кръстосвач и уни или боен и уни...?
23. Бойните точки в битките се начисляват спрямо базовата силата на корабите, а не както до сега спрямо структурата им. В края на битката се изчислява разликата в загубите на нападателя и на защитника от силата на корабите и защитните установки. Получения резултат се дели на 100 и така се оформя крайния.
Тази промяна май се пропуска от всички :p140:
P.S. Не претендирам да съм опитен играч или спец в тактиките :c034:
Последна промяна от daskalo на нед юли 19, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

daskalo написа:QUOTE (daskalo @ Jul 20 2009, 00:26) 23. Бойните точки в битките се начисляват спрямо базовата силата на корабите, а не както до сега спрямо структурата им. В края на битката се изчислява разликата в загубите на нападателя и на защитника от силата на корабите и защитните установки. Получения резултат се дели на 100 и така се оформя крайния.
Тази промяна май се пропуска от всички :p140:
P.S. Не претендирам да съм опитен играч или спец в тактиките :c034:
хммм... голям пропуск да :c022: сори, ама тва не го знаех... и май немоа го разбера мн.. ма нали не цъкам в Спийд, не ми пречи :P
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

sana94 написа:Цитат(sana94 @ Jul 20 2009, 00:06) Искам да попитам някой опитен играч каква схема е по добре да използвам: кръстовач и боен,кръстосвач и уни или боен и уни...?
От рунд 1 вселена 2 най-доброто комбо все още не се е променило. Предпочитам да ти оставя сам да го откриеш (всъщност, всичко опира до това колко играеш и какви скорости имаш, както е неизгодно да трупаш скъпи унищожители, с които си като охльов; така и сгъването на хартиени корабчета, при възможност за игра с по-висок клас), но си махни от главата тия кръстосвачи с унита - така учеха новаците едно време, че било най-добре, та да ги бием като маче в дирек после... :)
Последна промяна от LoaD на нед юли 19, 2009 11:58 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

http://royala.hit.bg/niki_god%20vs.%20Raid.htm

А може би нещо такова, със ЗНС.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

младежо зависи много какво искаш да направиш като акаунт.в момента бойния кораб е доста добра инвестиция.сравнително бърз и здрав за класа си.ако търсиш безкомпромисна мощ и здравина комбинацията е една един ствена уни бомбер.ако искаш да трошиш планети знс уни .ако искаш само да го дразниш боен бомбер печеш ги на бавен огън.кръста за мене не е оферта по-добре облак скакалци пардон скаути
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

няма значение каква флота имаш :) важното е да е в добри количества
Потребителски аватар
___
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 20, 2009 7:15 am
Контакти:

Мнение от ___ »

И количеството няма значение...има значение как я ползваш :a055:
[color=#FF0000]Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите.[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”