Предлагам следното, ако може за всички Вселени
1. За всеки 30 дневен период човек да е имал 100 часа почивка без значение колко на брой ваканции е пускал (ако ще и 20 ваканции по 5 часа), но тези 100 часа да си присъстват за абсолютно всеки произволни подред 30 дена (не само в рамките на даден календарен месец). По този начин една 4 дневна ваканция няма да е решение, защото точно след 26 дена от излизането от ваканцията 30 днедния период се заключва и на 31 ден ще се окаже, че до този момент човека има само 72 часа ваканция и ще бъде в задължителен административен мод, докато не се заключат нови 100 часа за даден 30 дневен период. Давам пример:
Пример 1
-00:01 01.01.01 Шаро пуска мод
-00:01 02.01.01 Шаро е още в мод
-00:01 03.01.01 Шаро продължава да е МОДерен
-04:01 04.01.01 Шаро се сеща че нещо като БФ е съществувално някога, но не си спомня какво точно е било и решава да влезе в ацц-то и да излезе от мод
-00:01 05.01.01 Шаро е навлязъл в играта
....................
-00:01 30.01.01 След 3 занулени заека и недоспиване за последните 26 дена, но въпреки това с нарастнал хищнически инстинкт, Шаро усеща че му идва реда за нова 4 дневна ваканцийка и прави последните 24 часа сплескване на стол със задни частни
-00:01 31.01.01 Шаро бива служебно МОДулиран, защото се е поувлякъл с БФ
Пример 2
На всеки 12 дена и 22 часа ти се полагат 2 дена и 2 часа почивка, които лесно се активират с генералство
Пример 3
На всеки 6 дена и 13 часа правиш по 25 часа почивка, т.е. 4 ваканционни смс
Предимството е малко повече трезви играчи за малко по-дълъг период от време без желанието за почивка да прераства в преустановена игра, защото неколкократно съм се докарвал дотам като евентуално мое зануляване ми действа дори успокоително. Иначе тея 6 месечни рундове за какво са? Накрая да играят 20-30 до 50 човека? Задължителната ваканция ще е нещо като задължително влизане в бокса или полувреме... Тези третини въведени за 2-ра също за изморителни! 55 дена! Е! Имам желание да играя, но не съкращавайте социалната група в рамките на 15-18 години + нощни пазачи!
Първи опити за достигане до консенсус:
RoYaL
2009-07-20 12:59:19 Докладвай
Какъв е смисълана предложението?
Нали играч трябва да има 4 часа
почивак на ден, ако вземем че един
месец е 31 дни, и той играе с едно
предупреждение на месец, т.е. 24
часа в един от дните, той трябва
дан аправи по 4 часа почивка в
останалите 30 дни. 30 х 4 = 120
часа почивка за месец??
Или ти искаш от ден Х до ден 30Х -
100 часа, и от ден 2Х до ден ден
31Х - 100 часа?
Отговор: Ще го извиня, защото не е много в темата изглежда... Отговорът е да и не! Да за 100 часа ваканция фиксирани за всеки 30 дена (не за конкретен календарен месец) без да има положения над и под тези 100 часа, за да не се злоупотребява с това. Не, защото не става въпрос за каква да е почивка, а точно за почивката наречена "ваканционен мод". През другата почивка... мините пак си работят, пак биваш нападан и съответно можеш да нападаш без значение позволено/непозволено като си носиш съответното наказание после за това...
Практика: на 30 ден от играта Роял е в мод до края на третината!
NXD
2009-07-20 12:50:10 Докладвай
не е ли подобре ваканцията
да е само 1 и масимум 12
дена толкова колкото е 1
карта за почивка
Чесно казано и на мен ми
омръзна
като шпионирам някои и тои
да излезе във мод
Отговор: ваканцията да е фиксирана на 100 часа, но броят ваканции според мен е много грубо също да се ограничава. Всеки има различна схема на игра. Трябва да се намери компромисен вариант наистина. Но ще се съгласиш, че не е честно без право на почивка, а някои хора направо се забравят. Долна 100 часа и горна евентуално да не е 100, ами 200 да речем, също ми се вижда вариант... Какво е това 20 дена мод? Или ще играеш, или няма да играеш! Или пък 10 ваканции по 5 часа... Нека ги направи, пък после ще направи още 50-60 часа според случая.
RoYaL
2009-07-20 13:46:13 Докладвай
Това е гадно. Просто във всички
спортове, и не само спортове, а във
всяко едно начинание, за да си
по-добър трябва повече време. Там
няма ограничения. Защо тук трябва
да има?
Отговор: Правя си извод, че човекът е бивш спортист и знае, че в спорта няма почивка, нито пък има граници и ограничения... Искам салфетка! Разбира се, хора различни, мнения различни
dios
Точно така. Различни хора,различни мнения. Направи си предложението,но това не значи че е добро или перфектно за играта. Просто на теб така ти харесва. Е,да ама не мен не ми харесва.Вселените са различни и съответно модове и протекции също. Няма как да кажеш - какво е това 20 дни мод -или ще играеш или не .Това да не е казарма? Ако му е кеф ще играе,ако му е кеф ще стои цял рунд в мод. 55 дни ти са изтощителни? Тогава какво да кажем за 3 месеца? Или 6 ? Не одобряваш месеците,не одобряваш дните. Тогава да направим рунда по 3 дни? Петък събота и неделя. Или седмични дневни рундове,да може народа да си цъка през работно време,а нощем да си почива.Въобще не приемам такива ограничения,които са лишени от всякаква здрава логика и почиват на максимата - или играеш или не. И какво значи поувлякъл се в играта. Технически играта ограничава часовото време до 20 на ден.Т.е. има задължителна 120 часова почивка на месец.Без значение от ваканциите. Живеем в свободна държава и всеки може да избира от това което се предлага и да разполага с времето си. А то какво - искаш не искаш,ще почиваш. Не знам какви политики водиш и какви публични отговори даваш,включително и разпращането на лични съобщения в играта да се прокарва твоята идея,но аз не мисля че е приложима за условията на игра във вселените. Лично аз,не бих играл никога по твоята ограничена система.
Отговор: Не съм бил в казарма, и от спортове явно не разбирам, че и от учене (спорен Роял), но каквото и да го изкарвате бялото... си е бяло. А това каква пропаганда правя, си е и лично мой проблем и моля администраторите поне да не разводняват темата. Мисля, че трябва да стои всеки от вас малко над тези неща и да не се опитва да взема страна.. А лично твой проблем си е как ще играеш... Но правила винаги си има и така, както е тръгнало БФ-то, защо да не се промени още. Всеки рунд има нещо различно с опит да се направи шах с предизвестен край. Внасям предложение и никакви политики не водя, макар че твоята много ми напомня за БСП и да ти напомня едно... и ще го напомня на всички... Винаги всичко има ограничения (както всяка свободна държава има свои закони, закони , които се пишат непряко от нацията). Отново апелирам към администрацията! Моля, много Ви се моля, ама много! Не превръщайте темите в Меркаторова проекция на вижданията и знанията си. Мисля че задачите ви са малко по-различни... Благодаря все пак на Диос, че се включи, макар и така натрапчиво (защото в играта писах мненията да бъдат давани на ЛС, а аз лично ще ги постна, каквито и да са те).
k0sm0tr0n
2009-07-24 05:45:50 Докладвай
ми 0т моя саюз мннията не ги
па3я ама ти симпати3ират?
ина4е ра3ни админи гидове
ка3ха 4е няма да го бъде
твоята идея нарушава
някъкви правила ?
Отговори Изтриване
Предложение за задължителна ваканция
Последна промяна от borusiq на ср авг 05, 2009 3:35 pm, променено общо 1 път.
borusiq: Помолих или да ни бъдат пуснати акаунтите на мен и съотборника ми, или да ни ги триете направо, щом смятате на 100 %, че сме шмекери.
Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
Хера: Акаунти за бейбиситинг не се трият а се наказват за по 48 часа.
Точно така. Различни хора,различни мнения. Направи си предложението,но това не значи че е добро или перфектно за играта. Просто на теб така ти харесва. Е,да ама не мен не ми харесва.Вселените са различни и съответно модове и протекции също. Няма как да кажеш - какво е това 20 дни мод -или ще играеш или не .Това да не е казарма? Ако му е кеф ще играе,ако му е кеф ще стои цял рунд в мод. 55 дни ти са изтощителни? Тогава какво да кажем за 3 месеца? Или 6 ? Не одобряваш месеците,не одобряваш дните. Тогава да направим рунда по 3 дни? Петък събота и неделя. Или седмични дневни рундове,да може народа да си цъка през работно време,а нощем да си почива.Въобще не приемам такива ограничения,които са лишени от всякаква здрава логика и почиват на максимата - или играеш или не. И какво значи поувлякъл се в играта. Технически играта ограничава часовото време до 20 на ден.Т.е. има задължителна 120 часова почивка на месец.Без значение от ваканциите. Живеем в свободна държава и всеки може да избира от това което се предлага и да разполага с времето си. А то какво - искаш не искаш,ще почиваш. Не знам какви политики водиш и какви публични отговори даваш,включително и разпращането на лични съобщения в играта да се прокарва твоята идея,но аз не мисля че е приложима за условията на игра във вселените. Лично аз,не бих играл никога по твоята ограничена система.