Относно logout

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Добър Вечер Хорца :)

Изонес дни се логнах във вселена 2ра и забелязах следното: Когато съм на работа и си рефрешвам помеждругото не ме мята от играта толкова много ... на 1-2 часа да ме метне до 3-4 пъти ... Когато съм си в нас и си рефрешвам ме мята на секи рефреш ... Тоя логаут на къв принцип е ... закво ми прави така ? на работа не ме мята, като съм вкъщи ме мята като лудо ...
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jul 11 2009, 00:55) Добър Вечер Хорца :)

Изонес дни се логнах във вселена 2ра и забелязах следното: Когато съм на работа и си рефрешвам помеждругото не ме мята от играта толкова много ... на 1-2 часа да ме метне до 3-4 пъти ... Когато съм си в нас и си рефрешвам ме мята на секи рефреш ... Тоя логаут на къв принцип е ... закво ми прави така ? на работа не ме мята, като съм вкъщи ме мята като лудо ...
Е много голямо мятане е паднало ....

п.п.
нз, ама аз нищо не схванах от поста му .... :) поне малко по-разбираемо да го беше написал, нямаше да е зле ...
Последна промяна от Merlin на пет юли 10, 2009 11:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

... а някъв по-свестен коментар ? или е време за изгъзици ?
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jul 11 2009, 01:27) ... а някъв по-свестен коментар ? или е време за изгъзици ?
за свестен коментар е необходимо свестно обяснение и разбираемо все пак това тука не е раппарче
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
charovna

Мнение от charovna »

Ами ще те "мята" я :)
А като си тръгнеш от работа се логаутни от играта, да видим тогава дали ще имаш проблеми вкъщи :p140:
Потребителски аватар
ALLURE
Редник (Private)
Регистриран: нед май 31, 2009 11:56 pm
Контакти:

Мнение от ALLURE »

и на мен ми го праи като ми избега нета...може и за секунда да е ама веднага ме мята
[00:29:39] Reeves каза: кой ще взима рунда
[00:29:49] RoYaL каза: не съм решил още хахахаха

[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

ALLURE написа:Цитат(ALLURE @ Jul 13 2009, 05:39) и на мен ми го праи като ми избега нета...може и за секунда да е ама веднага ме мята
Динамично ИП?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

бе безнам закво е така ама направо ме вбесява това ... на работа е на БТК и от 8 до 17:00 да ме метне най-много 3пате а в нас през няколко минути ме мята ( на грацки нет съм си ) и направо ме изкарва извън контрол тая работа и ще ме побърка докато не зарежа играта пак ... дайте някъв съвет ....
charovna

Мнение от charovna »

DarkWatch написа:Цитат(DarkWatch @ Jul 13 2009, 18:41) бе безнам закво е така ама направо ме вбесява това ... на работа е на БТК и от 8 до 17:00 да ме метне най-много 3пате а в нас през няколко минути ме мята ( на грацки нет съм си ) и направо ме изкарва извън контрол тая работа и ще ме побърка докато не зарежа играта пак ... дайте някъв съвет ....
Май не ме разбра...ПРеди да си тръгнеш от работата излизаш ли от играта, затваряш ли браузъра...какво правиш?
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 14 2009, 02:12) Май не ме разбра...ПРеди да си тръгнеш от работата излизаш ли от играта, затваряш ли браузъра...какво правиш?
затова и писах с няколко дни закъснение ... за да излизам със изхода, затваряне на браузара и сичко останало ... няма ефект това ...
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”