Коя е кака Пенка всъщност а ?!?!?!
Не знам гид ли е, админ ли е, но със сигурност не може заради един шпионаж който съм й пуснал да направи това http://un3.bulfleet.com/doklad.php?id=bac5cfdfc1 , още по гнусното е че нито ми показа атака нито нищо.... само гледам доклад и планетата я няма ?!?! КАК СТАВА ТОВА ?!?! Като й писах как стана това и защо, вижте какво ми написа ?!?!! --->
кака Пенка
2009-07-04 22:39:58 Докладвай
Напъвай се пак да ме шпионираш и ще
разбереш. Най-много да заприличаш
на 3in1 И той беше такъв любопитко
. И не ми пиши с главни букви -
отвратително изглежда.
ИСКАМ БЕКЪП И НЗ ЗА ЕДИН ШПИОНАЖ ТРЯБВА ЛИ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ ТОВА... НЗ ГИД ЛИ Е ИЛИ АДМИН И КАКВОТО ЩЕ ДА Е НЯМА ПРАВО ДА ПОСТЪПВА ТАКА С ИГРАЧИТЕ ОТ ЧИЙТО ГРЪБ ПРЕЖИВЯВА .... КАКТО КАЗАХ ИСКАМ БЕКЪП И АКО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАКАЗАН/А ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ...
РАЗОЧАРОВАН СЪМ НАПРАВО...
КАКА ПЕНКА ?!?!?!
Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?
В трета вселена няма игра,няма рунд,няма нищо реално. Ако искаш да играеш - иди в другите вселени. А пушката си я запази за себе си,явно знаеш как да я ползваш.
Да не забравя - за писането с големи буквички - 10 дни читател на форума.
В трета вселена няма игра,няма рунд,няма нищо реално. Ако искаш да играеш - иди в другите вселени. А пушката си я запази за себе си,явно знаеш как да я ползваш.
Да не забравя - за писането с големи буквички - 10 дни читател на форума.