Въпрос за мотивацията
-
charovna
Мисия "Рециклиране" не може да се мотивира.POLISMAN написа:Цитат(POLISMAN @ Jul 2 2009, 20:20) Здравейте
Забелязах,че мотивацията към собствена планета не работи.Не че ми е трябвало-просто реших да пробвам.
Маркирах 1 рециклатор към собствения си координат и пробвах да мотивирам мисия рециклаж,но не става.
Бъг ли е или е нормално?!
П.С Имам кредити!:)
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
charovna написа:QUOTE (charovna @ Jul 2 2009, 20:23) Мисия "Рециклиране" не може да се мотивира.
Съжалявам,че пак ще отговоря,но в правилата на рунда пише следното:
22. Мотивации
Мотивация до 10% при война,взима само по 1 нанокредит,без значение от процентите до 10
Мотивация към собствена планета -без значение от мисията на полета и процентите мотивиране,взима само по 1 нанокредит.
Тук чета "без значение от мисията на полета",затова попитах!:)
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
charovna
Абсолютно точно. Има се пред вид, че всички полети , при които има мотивация, към собствен координат вземат по 1 наноFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jul 2 2009, 20:45) E да има се в предвид, че каквато и мисия да успееш да пуснеш с мотивация ще ти вземе 1 нано, а не че всички мисии имат възможност да бъдат мотивирани![]()
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Не искам да става спам,но според мен си пише точно и ясно:"без значение от мисията на полета и процентите мотивиране"!Fr0z3nSouL™ написа:QUOTE (Fr0z3nSouL™ @ Jul 2 2009, 20:45) E да има се в предвид, че каквато и мисия да успееш да пуснеш с мотивация ще ти вземе 1 нано, а не че всички мисии имат възможност да бъдат мотивирани![]()
Във връзка с това пробвах да изпратя флот от една планета до друга с мисия стациониране на 50% мотивация и ми изписа че ще ми вземе 70 нанокредита,а не 1 както пише в правилата!:)
-
charovna
Нямам намерение да споря. Никъде не е написано, че има промяна на мисиите, които могат да се мотивират!POLISMAN написа:Цитат(POLISMAN @ Jul 2 2009, 20:49) Не искам да става спам,но според мен си пише точно и ясно:"без значение от мисията на полета и процентите мотивиране"!
Във връзка с това пробвах да изпратя флот от една планета до друга с мисия стациониране на 50% мотивация и ми изписа че ще ми вземе 70 нанокредита,а не 1 както пише в правилата!:)
Пише ти, че взема 70 нано, но ако пробваш, ще видиш, че взема по 1 нано. Няма как да се направи за момента, според мисията и координата да ти изчислява точно колко нано ще ти вземе, за да го прочетеш. Аман от философи!
Темата мисля, че се изчерпа!
Ако прочетеш правилата,с големи букви пише-
Полет с цел РЕЦИКЛИРАНЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МОТИВИРАН. Всички видове останали полети могат да бъдат ускорени.
Не е мой пробем че нямайки какво да правиш се опитваш да мотивираш рециклиращ полет. Така както съм го написал,съм имал в предвид че играчите знаят правилата на играта която играят. И ще се повторя. Нямам никакво намерение да пренаписвам цитирам,копирам и т.н. правилата,нито създавам български закони за да внимавам и разтълкувам всяка моя думичка. Специално за теб ще поясня - Рециклираш полет засега във втора вселена не може да се мотивира. Ако още нещо има неясно,има гидове и обратна връзка,изясни си въпроса.
Полет с цел РЕЦИКЛИРАНЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ МОТИВИРАН. Всички видове останали полети могат да бъдат ускорени.
Не е мой пробем че нямайки какво да правиш се опитваш да мотивираш рециклиращ полет. Така както съм го написал,съм имал в предвид че играчите знаят правилата на играта която играят. И ще се повторя. Нямам никакво намерение да пренаписвам цитирам,копирам и т.н. правилата,нито създавам български закони за да внимавам и разтълкувам всяка моя думичка. Специално за теб ще поясня - Рециклираш полет засега във втора вселена не може да се мотивира. Ако още нещо има неясно,има гидове и обратна връзка,изясни си въпроса.
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
dios написа:QUOTE (dios @ Jul 2 2009, 21:27) Ако прочетеш правилата,с големи букви пише-
Правилата ги зная много добре!Просто реших,че може би има промяна за рунда-за това попитах!
Темата за мен е изчерпана и може да я заключвате!
Благодаря!