За търговията със ЗНС

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ARABEL
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 04, 2009 4:28 pm
Контакти:

Мнение от ARABEL »

Интересно защо заключвате тема в оф топика?
Това с мен явно е прецедент-нито съм обиждал-държа се адекватно.Явно съм неудобен някому...така изглежда.
Защо не давате възможност и на активните играчи да си кажат мнението?!

Защо не си признаете че сте направили грешка?Това ,че ми цитирате точки от минали рундове не ви прави чест.Кой е виновен,че сте забравили да напишете допълнение към т 14. от сегашния рунд?

13. Статистическите точки за класация се формират от коефициент бойни и ресурсни точки в съотношение 1:1, а не както досега 3:1.

14. Търговската борса достъпна за всички.Търговията с кораби възможна САМО при наличието на необходимите сгради и проучвания за съответния вид кораб. Търговията с расови кораби позволена само за съответния вид раса. Търговията с газ за други русурси разрешена в определено количесто, според развитието на акаунта: 1 газ= 1 ресурсна точка.
Пример: Акаунт на 10 000 хиляди ресурсни точки може да продаде 10 000 газ веднъж за 24 часа.

Цитат
13. Търговия:
Вселена Спийд : ................ и забранена търговията и със ЗнС.

това е точка от минал рунд...сега се играе рунд 16...такава точка липсва в правилата!

По този начин казвате на играчите че правилата всъщност не са правила.Защото всеки преди да почне да играе даден рунд чете първо правилата и си преценява какво да прави-поне аз така правя.

П.С И да-имам претенции но на съпорта какво ще стане?Ще ми разрешите ли да си купя ЗНС?!Въпросът е принципен и надявам се не само за мен!
charovna

Мнение от charovna »

Ок, добре, казах, че това сме го пропуснали да го упоменем. Не знам на кой за какво си удобен, но ще помоля да престанеш да занимаваш аудиторията с един и същи въпрос. Не мисля, че драмата е наистина толкова голяма. Най- вероятно не само ти, ами и никой друг не може да си купи ЗНС, а и няма да може дори и следващия рунд. Ако смяташ, че е толкова необходимо да си опъваме взаимно нервите, само кажи.
ЦитатЗа всички неупоменати случаи се запазват досегашните правила за игра в Спийд Вселената и общите правила на играта.[/quote]
Потребителски аватар
ARABEL
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 04, 2009 4:28 pm
Контакти:

Мнение от ARABEL »

charovna написа:Цитат(charovna @ May 28 2009, 17:32) Ок, добре, казах, че това сме го пропуснали да го упоменем. Не знам на кой за какво си удобен, но ще помоля да престанеш да занимаваш аудиторията с един и същи въпрос. Не мисля, че драмата е наистина толкова голяма. Най- вероятно не само ти, ами и никой друг не може да си купи ЗНС, а и няма да може дори и следващия рунд. Ако смяташ, че е толкова необходимо да си опъваме взаимно нервите, само кажи.
Не мисля че си опъваме нервите.Вие като екип който пише правилата преди началото на всеки рунд нали точно към това се стремите-максимално да се изчисти играта от подобни недоразумения?Не е въпроса за самото ЗНС-аз ще си го направя,не е проблем.Въпроса тук е много по различен.
Дали всъшност може да се разчита на правилата?!Личното ми мнение е, че след този отговор-НЕ!

Могло е просто и ясно да кажете:Търговията със ЗНС е забранена,нали?С т 14. подвеждате много играчи,не само мен
charovna

Мнение от charovna »

ARABEL написа:Цитат(ARABEL @ May 28 2009, 17:41) Не мисля че си опъваме нервите.Вие като екип който пише правилата преди началото на всеки рунд нали точно към това се стремите-максимално да се изчисти играта от подобни недоразумения?Не е въпроса за самото ЗНС-аз ще си го направя,не е проблем.Въпроса тук е много по различен.
Дали всъшност може да се разчита на правилата?!Личното ми мнение е, че след този отговор-НЕ!

Могло е просто и ясно да кажете:Търговията със ЗНС е забранена,нали?С т 14. подвеждате много играчи,не само мен
Край! Отивам да си срежа вените от мъка, че точно заради теб не съм го написала това правило. Предлагам да спреш до тук!
Отговори

Върни се в “Off Topic”