на корабната борса ? Благодаря предварително.
Разрешено ли е продаването на Расови кораби ?
Съжелявам за тъпя въпрос но искам да попитам: Разрешено ли е продаването на расови кораби (мегатон,спийдър и т.н.)

ЦитатПростотията ходи по хората а не по гората...[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 18:30) Админ страх, мен не страх[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 11:15) Само лудите оцеляват човееекооо[/quote]
[i]Правя огнени надписчета за аватари и подписи:Ваш избор на цвят на буквите и ъгъл на пламъкa+ГОЛЕМИНА.Пишете ЛС.[/i]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 18:30) Админ страх, мен не страх[/quote]
[quote="DarkWatch"]Цитат(DarkWatch @ Apr 6 2009, 11:15) Само лудите оцеляват човееекооо[/quote]
[i]Правя огнени надписчета за аватари и подписи:Ваш избор на цвят на буквите и ъгъл на пламъкa+ГОЛЕМИНА.Пишете ЛС.[/i]
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Цитат13. Търговия:
Вселена 1: Не може да се търгува газ за друг ресурс. Разрешена търговията на расови кораби само между съответните раси и забранена търговията и със ЗнС.[/quote]
това е по последни данни
п.п. справка тук: http://help.xs-software.com/index.php?t ... ge_lang=bg
Вселена 1: Не може да се търгува газ за друг ресурс. Разрешена търговията на расови кораби само между съответните раси и забранена търговията и със ЗнС.[/quote]
това е по последни данни
п.п. справка тук: http://help.xs-software.com/index.php?t ... ge_lang=bg
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Благодаря.
Въпрос отговорен.Моля заключете темата

Въпрос отговорен.Моля заключете темата
ЦитатПростотията ходи по хората а не по гората...[/quote]