Въпрос...

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
Agresor
Редник (Private)
Регистриран: нед май 17, 2009 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Agresor »

Така, вместо отново да пиша на обратна връзка ще попитам тук, до колко време горе-долу смятате да решите въпроса относно maks и Reinar и онези кредити - сештате се...Все пак съм се наел да занулявам цял съюз имам работа за вършене, а от рунда вече не остана много, а през лятото мисля да не играя...

Както един стар приятел казваше:

Почит и уважение! :a013:
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Заплащането с кредити за извършване на услуги и каквото и да е към други играчи е забранено. Така че ще се наложи да почакате още малко в жълто. В момента обмислям, дали въобще да разреша на единия акаунт да играе.
Agresor
Редник (Private)
Регистриран: нед май 17, 2009 8:37 pm
Контакти:

Мнение от Agresor »

dios написа:Цитат(dios @ May 17 2009, 20:13) Заплащането с кредити за извършване на услуги и каквото и да е към други играчи е забранено. Така че ще се наложи да почакате още малко в жълто. В момента обмислям, дали въобще да разреша на единия акаунт да играе.
Както кажеш Админе ти си Героят.
Потребителски аватар
katalinna
Редник (Private)
Регистриран: съб май 16, 2009 7:55 am
Контакти:

Мнение от katalinna »

Наел си се ти... :lol: Ще си останеш само с наемането... :a024: Шефе, пусни го, нека да ни занули, вече губя търпение да ми стане бял и да ме удари... :plezZz:
Последна промяна от katalinna на пон май 18, 2009 11:38 am, променено общо 1 път.
Причина: 2 дни за спам в работен раздел!
Как мислиш, какво ли си мислят звездите, когато видят падащи хора?
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”