Задаване на последователност на атаките

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Не би ли било добре да се въведе опция, да си избираш как да се бие флота ти при различни ситуации. Например, при атака с бомби да им задаваш, да бият единствено по кулите. Ако атакуваш с бойни срещу картони и кръстове, бойните да удрят само по картоните докато свършат и след това псо следващата зададена единица в последователността. Ако си ламе само с кули, да си задал предварително при евентуална атака, когато си защитник, кулите да бият първо по кръстове и след това по друг вид единици, според както си избрал. Не мисля, че ще е трудно едно таквоа меню, а същевременно би било стархотно нововъведение и носи една допълнителна задълбоченост и възможност за стартегия.

П.П: Бях сигурен, че няма да разберете, за това ще постна скрий от една друга подобна игра.
[attachment=548:gwars.jpg]
Не знам дали пак ще е ясно? В случая имаш опция когато си защитник със starship да му зададеш по кой вид кораб да бие най-напред, ако има наличен такъв. Знам че е тегаво за кодерите, но такава функция би била чудесна.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от Nitron на ср май 06, 2009 11:00 am, променено общо 1 път.
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
charovna

Мнение от charovna »

Извинявай много, но мисля, че би трябвало към предложението си да добавиш и тълковен речник.
Отговори

Върни се в “Предложения”