За корабната борса

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Здравейте!
Играя във Вс 2 и съм нокс и нормално е да търгувам.Предлагал съм винаги корабите на базова цена-надявам се миопи,конфи и тертети да нямат оплаквания относно цената!В последно време забелязвам една тенденция която не че ме дразни,но ме накара да се замисля за корабната борса и за нейното развитие.Същите миопи,конфи и тертети изкупуват от мен или от други нокси кораби на базова и ги препродават с печалба разрешена в правилата!До тук нищо ново-спекулацията винаги ще я има,както тук така и в реалния живот!Става въпрос за следното:Когато отидеш на меню корабна борса и отвориш офертите се виждат около 100 оферти и е само една страница!Забелязах,че мойте оферти на доста кораби на базова не мога да ги видя,а виждам такива с надценка-явно пуснати от въпросните миопи,конфи или тертети.Замислих се .на какъв ли принцип се виждат офертите?!За тези които са ВИП е ясно-те са си платили и е нормално да са първи в списъка,но какво става с другите?!Попитах човек,за който няма тайни в булфлиита и той ми каза,че офертите се пускат по ИД и най старите отиват най отзад и не се виждат!
Въпроса ми е:Няма ли начин да се направи така,че да се виждат всички оферти независимо на каква цена са?!За целта може да се направи менюто на офертите в борсата да е на повече от 1 страница и купувача да може да избира!Когато отидеш на пазар не купуваш доматите от 2,50 при положение че на съседната сергия са по 1,50 нали?!За качеството и дума не може да става-то е едно и също!:)

Преместих темата тук защото явно няма да получа смислен отговор и за това предлагам следното понеже считам че има известа доза дискриминация спрямо ноксите.Всеки ще каже че са по евтини корабите,но миопите конфите и тертетите имат и те своите бонуси,нали?И всеки от тези въпросни миопи,тертети и конфи разчитат на нокса да си купят кораби на базова и да спестят време за строежа им,нали?!

Именно за това предлагам офертите в борсата независимо за кой вид кораб са да се виждат независимо колко са на брой!За целта може да се сложат 1,2 или колкото трябва страници с оферти в борсата и всеки да има право да избира от кого и на каква цена да купи нужните му кораби!

Благодаря за вниманието и се надявам на смислени коментари по темата!:)
Отговори

Върни се в “Предложения”