Да си доидем на думата, нека има спам и малко форумно летене и зануляване...............въиииии еи сега литкам по един убавец с 11 кръстака
Ето ни и нас, а Роялчо е мръсното цигане с мустаците
А аз по един убавец със 150... поста :Dvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Mar 13 2009, 01:02) Моля обсипваите темата със спам нека докажем че играта не е умряла все още.......... Опитвах се днес да накарам стар мои познат флийтър да разцъка пак и не успях,какво ли не пробвах но както и да е! Сетих се за вас, моите касии реших да направя тема за спам,щото леко деградирах с тия мини,тЪ аз направо се ОлЯХ
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си доидем на думата, нека има спам и малко форумно летене и зануляване...............въиииии еи сега литкам по един убавец с 11 кръстака![]()
![]()
Признаваш се за свободен работник ли? ... че имам тука 15 декара лозеLoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 13 2009, 01:12) Ми който не ви копа у вселената, не може ли да се включи в спама? Поне така да си флуди мъничко отстрани...
Заплащането е в стекове "Арда", без филтър.LoaD написа:Цитат(LoaD @ Mar 13 2009, 01:15) Aз и да се призная, като ти кажа цената на час, сам ще почнеш да ме отричаш...![]()
Върки, кво толкоз копаш бре? Газ ли?
Мали load не говори че се чуда какво да ги правя тия 3 милиона вече газ дето съм събрал, не искам и да чувам думата гЪзLoaD написа:QUOTE (LoaD @ Mar 13 2009, 01:15) Aз и да се призная, като ти кажа цената на час, сам ще почнеш да ме отричаш...![]()
Върки, кво толкоз копаш бре? Газ ли?