Атаки
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
НЕ знам за вас на при мене се виждаше че 100% имам вражески флотилий , туко що ,но не виждах от кой , какъв вид са ! Излязох от играта и сега не мога да се логна в момента
часа е 12:14
Едит
Warning: require_once(libs/Smarty.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xssoft/vhosts/uni4.bulfleet.com/bulfleet.php on line 2
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'libs/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/xssoft/vhosts/uni4.bulfleet.com/bulfleet.php on line 2
Надявам се , се работи по проблема!
часа е 12:14
Едит
Warning: require_once(libs/Smarty.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xssoft/vhosts/uni4.bulfleet.com/bulfleet.php on line 2
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'libs/Smarty.class.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/xssoft/vhosts/uni4.bulfleet.com/bulfleet.php on line 2
Надявам се , се работи по проблема!
Последна промяна от dim4o на пон мар 09, 2009 11:39 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
И в търговията има проблемче. Пуснах 1 колонизаотрче по поръчка, купиха ми го ала нито колонизатор нито рес в борсата
ПП. флотите вече 15 мин не кацат
ПП. флотите вече 15 мин не кацат
Последна промяна от T-J на пон мар 09, 2009 11:38 am, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Е това вече е пародия на булфлеет. Немога да литна да ударя жертвата си :@ що за безобразие е това? Накрая май ше последва един последен ход (дел) и край на играта.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
Е добре де като знаят, че ще местят сървъра и като знаят, че ще отнеме време, за да спестят хиляди нерви да бяха моднали вселената (замразили) за 2 дена примерно и да си оправят всички настройки и после всеки да си маха мода когато иска. Вчера лично аз сейвах 1 час и накрая след 10 мин забраниха атаките, е да ама аз пощурях из нас ..