Един лош ламер ...

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Е, то само от заглавието си личи за кой става дума ... Чуе ли се ламер, то веднага Инсо скача на преден план. Защото е ламер .... Преди време ме обвиниха във форумен занулител. Много искам да занулявам и тука, ама нещо не ми достигат уменията за това, тъй че се ограничавам само до играта. Историята накратко. Докато бях в домашен отпуск си поиграх малко и се оказа, че около мен нямаше здраво съседче с изключение на Кирето, ама той ми беше по-доходен като цял. Е, летях му няколко пъти, но не може да оспори, че вадеше късмет и то голям :) Е да, ама отпуска свършваше. Тогава Кирето взе да се яде, че ако имал свободно време като моето ... И аз се смях изключително много на тая тъпотия, защото като цяло съм военен /за който не е разбрал/, от неделя в 21:00 до петък в 17:30, ако съм бил добричък де, си стоя в едно такова ВУЗ-че за офицерчета и се правя на войник. Само дето ми спират тока и т.н., тъй че, Кире, недей го иска това. Та свърши отпуска и аз разбира се мод. Ама голям мод. Викам го спра днес и да полетя тук-таме. Да, ама физическото здраве преди всичко. Кросче и да не стане фалче - > сън. Ударих му така стабилен сън и ставам. Викам - крайно време е да стане каквото ще става. Едно сложно +- 50 с-ми и светна докладче. Рецки, бойни и айдеееей ... Отече ...
[CCCP] InSO vs [ARMGDN]SecondHull оригинал

[CCCP] InSO vs [ARMGDN]SecondHull Бекъп

Аз принципно не поствам битки, ама понякога като ме ядосат ... Та, това е за всички каси, които много ми се звериха, че само съм говорел и да им го кажа в очите - Каси сте, защото аз летях по вас, грабех ви, бих ви, пребивах ви, прибирах всичко, което изкарвахте, а вие я ми пуснете една сонда, я не. Нали бре Been to long или другия как беше Banned, доколкото помня. Давай те бре зверове, летете ми, защото подписа ми е за всички такива отворковци като вас, които само гледат да се оправдават и да говорят неща, които им изнася .... Крашедче, пази се и ти, че до утре, до 21:00 има много време ... Ама прекалено много ... Нищо чудно, ако флотеца ти е до мен да замине ... Че нещо си ми се набил в окото. Както обичам да се изразявам след дълга почивка - Старото куче не само лаяло, ами и хапело.

Да не забравя :

Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:

2726160 метал
2726160 кристали
1363080 газ
от: [1:365:9]

На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Ще помоля и за бекъп, че нещо нямам толкова време в момента. Че смятам да си дочакам флотите и да изляза да ударя 1-2 ...

П.П. Кире, благодаря за рециклаторите, които ми подари :)
П.П.2 Божидарей, касо такава, где се криеш ти може би :)
П.П.3 Кокич, ако може копни ония лог от скайп, в който те питах за точно тия играчи от твоя съюз, че съм в Търново, а не смятам да се прибирам и тази седмица.
Последна промяна от VaN__ на съб мар 07, 2009 10:23 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

ЛАМЕР
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитатзащото като цяло съм военен /за който не е разбрал/[/quote]Надали, освен във всеки твой пост, не си го споменавал другаде общо взето :) )).

Много приятна битка... винаги щом има бойни кораби в атака, битката струва. Точка. ;)
Последна промяна от LoaD на съб мар 07, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Mar 7 2009, 23:15) ЛАМЕР
Един доста добър ламер, ако питаш мен :)
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Лоадче, казвам го за големите играчи, които уж играят много и се зверят, че не съм показвал нищо. Сега надълго и нашироко им разясних защо, един път за винаги :)
Ай, отивам лягам, че тази дискотека ще ме развали ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Mar 8 2009, 03:57) Лоадче, казвам го за големите играчи, които уж играят много и се зверят, че не съм показвал нищо. Сега надълго и нашироко им разясних защо, един път за винаги :)
Ай, отивам лягам, че тази дискотека ще ме развали ...

Е братле тия дето ги изреждаш ли са големи играчи? :a013:
Смърт на касите и не се впрягай толко :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”