Пише че корабната борса е достъпна за играчи над 50К статистически точки.
Това какво означава:
А. Не може да пускаш оферти ако си под 50К
Б. Не може да купуваш кораби ако си под 50К
В. А. и Б едновременно.
Питам зачото днес минах 50К и пуснах офетичка да пробвам как е /до преди това не можех/ и след час - два, гледам ха- някой купил. После гледам - ха, кой па е тоя? И накрая гледам - ха, тоя бил на 5К точки
Последна промяна от Pexos на вт мар 03, 2009 2:04 pm, променено общо 1 път.
Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 14:59) Пише че корабната борса е достъпна за играчи над 50К статистически точки.
Това какво означава:
А. Не може да пускаш оферти ако си под 50К
Б. Не може да купуваш кораби ако си под 50К
В. А. и Б едновременно.
Питам зачото днес минах 50К и пуснах офетичка да пробвам как е /до преди това не можех/ и след час - два, гледам ха- някой купил. После гледам - ха, кой па е тоя? И накрая гледам - ха, тоя бил на 5К точки
Хм, в началото на рунда уж се провеждаха тестове за това, ама явно нейсе )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Е защо? На мен и така ми изглежда логично /а и ме устройва/. Нали идеята беше да се ограничи пазара за ноксите? Вече два месеца минаха и аз съм 1вия нокс на борсата. Представяш ли си и ако клиентелата ми трябва да е над 50К ? Това значи че към края на рунда я има 20 човека я не отговаряши на условието. Това си е направо зачеркване на борсата. Както го и бях направил. Ам сега има светлинка в тунела
Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 15:14) Е защо? На мен и така ми изглежда логично /а и ме устройва/. Нали идеята беше да се ограничи пазара за ноксите? Вече два месеца минаха и аз съм 1вия нокс на борсата. Представяш ли си и ако клиентелата ми трябва да е над 50К ? Това значи че към края на рунда я има 20 човека я не отговаряши на условието. Това си е направо зачеркване на борсата. Както го и бях направил. Ам сега има светлинка в тунела
Идеята е осакатяване на профилираните търговци и спиране на бойните акаунти на 5к, които нямат корабостроителница но иначе имат 200 кръста
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Ами далече съм от профилиран търговец, а тия ацц на 5К ако почват да играят от 2рия месец надали ще видят класация
Както и да е Ние и да си говорим - нищо не зависи от нас
Гледам има червени юзъри Да изчакаме да ни просветлят
а най-вече ще просветля, програмистите ако мога......
по всяка вероятност поради предхвърляне на отделни модули между вселените, в момента ограничението за достъп до търговския център в 1-ва не важи.....
и тъй като, няма кой да работи на националния ни празник..... едва ли ще се оправи по-рано от утре....
единственото, което ми остава е да се извиня на всички ви, да благодаря на Pexos за сигнала, и да отида да изпуша една цигара.... докато си умирам от яд....
това е дереджето Минке.....
п.п.
и не спамете, и без това съм бесен.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 15:31) Ами далече съм от профилиран търговец, а тия ацц на 5К ако почват да играят от 2рия месец надали ще видят класация
Не бъдете убеден колега, не бъдете убеден.Че вие дето отивате някой хора се връщат от там.А това за сигнала е добре, щото почти правя 7 ниво и съм на борсата, и като нищо ме засърбели ръчичките
П.П Краси, сори за спама ама не се стърпях.
Последна промяна от niki_god на вт мар 03, 2009 2:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
е да но намен преди да мина 50 к статистически не ми позволи да кача кораби на борсата
можеби проблема е само с покупката а не с продажбата
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
да видим какъв ще е следващия проблем, дето ще изскочи
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]