Корабна борса

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 1.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Пише че корабната борса е достъпна за играчи над 50К статистически точки.
Това какво означава:
А. Не може да пускаш оферти ако си под 50К
Б. Не може да купуваш кораби ако си под 50К
В. А. и Б едновременно.

Питам зачото днес минах 50К и пуснах офетичка да пробвам как е /до преди това не можех/ и след час - два, гледам ха- някой купил. После гледам - ха, кой па е тоя? И накрая гледам - ха, тоя бил на 5К точки :)
Последна промяна от Pexos на вт мар 03, 2009 2:04 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 14:59) Пише че корабната борса е достъпна за играчи над 50К статистически точки.
Това какво означава:
А. Не може да пускаш оферти ако си под 50К
Б. Не може да купуваш кораби ако си под 50К
В. А. и Б едновременно.

Питам зачото днес минах 50К и пуснах офетичка да пробвам как е /до преди това не можех/ и след час - два, гледам ха- някой купил. После гледам - ха, кой па е тоя? И накрая гледам - ха, тоя бил на 5К точки :)
Хм, в началото на рунда уж се провеждаха тестове за това, ама явно нейсе :) )
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Pexos »

Е защо? На мен и така ми изглежда логично /а и ме устройва/. Нали идеята беше да се ограничи пазара за ноксите? Вече два месеца минаха и аз съм 1вия нокс на борсата. Представяш ли си и ако клиентелата ми трябва да е над 50К ? Това значи че към края на рунда я има 20 човека я не отговаряши на условието. Това си е направо зачеркване на борсата. Както го и бях направил. Ам сега има светлинка в тунела :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 15:14) Е защо? На мен и така ми изглежда логично /а и ме устройва/. Нали идеята беше да се ограничи пазара за ноксите? Вече два месеца минаха и аз съм 1вия нокс на борсата. Представяш ли си и ако клиентелата ми трябва да е над 50К ? Това значи че към края на рунда я има 20 човека я не отговаряши на условието. Това си е направо зачеркване на борсата. Както го и бях направил. Ам сега има светлинка в тунела :)
Идеята е осакатяване на профилираните търговци и спиране на бойните акаунти на 5к, които нямат корабостроителница но иначе имат 200 кръста :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Pexos »

Ами далече съм от профилиран търговец, а тия ацц на 5К ако почват да играят от 2рия месец надали ще видят класация ;)
Както и да е :) Ние и да си говорим - нищо не зависи от нас ;)
Гледам има червени юзъри :) Да изчакаме да ни просветлят ;)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

ще ви просветля.....

а най-вече ще просветля, програмистите ако мога......

по всяка вероятност поради предхвърляне на отделни модули между вселените, в момента ограничението за достъп до търговския център в 1-ва не важи.....
и тъй като, няма кой да работи на националния ни празник..... едва ли ще се оправи по-рано от утре....

единственото, което ми остава е да се извиня на всички ви, да благодаря на Pexos за сигнала, и да отида да изпуша една цигара.... докато си умирам от яд....

това е дереджето Минке.....

п.п.
и не спамете, и без това съм бесен.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Pexos написа:Цитат(Pexos @ Mar 3 2009, 15:31) Ами далече съм от профилиран търговец, а тия ацц на 5К ако почват да играят от 2рия месец надали ще видят класация ;)
Не бъдете убеден колега, не бъдете убеден.Че вие дето отивате някой хора се връщат от там.А това за сигнала е добре, щото почти правя 7 ниво и съм на борсата, и като нищо ме засърбели ръчичките :)

П.П Краси, сори за спама ама не се стърпях.
Последна промяна от niki_god на вт мар 03, 2009 2:52 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

е да но намен преди да мина 50 к статистически не ми позволи да кача кораби на борсата
можеби проблема е само с покупката а не с продажбата
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

оправено......
Приятна игра, ви желая!

да видим какъв ще е следващия проблем, дето ще изскочи ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 1”